pontez2 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Καλημέρες. Έχει κάνει κάποιος τέτοιου είδους ασφάλεια για το σπίτι/διαμέρισμά του; Ξέρουμε γενικά τι πρέπει να προσέξουμε και τι καλύψεις πρέπει να υπάρχουν σε τέτοιες ασφάλειες; Με ενδιαφέρει να καλύπτει ζημιές απο κλοπή, όχι το τι θα πάρουν (πχ αν διαλύσουν τη πόρτα, όχι αν μου πάρουν τη τηλεόραση πχ). (μην μπουμε σε ακραίες λεπτομέριες. Το αν θα πέσει αεροπλάνο πάνω στο σπίτι, ειναι μια πιθανότητα, αλλά δεν ειναι αυτό που με ενδιαφέρει άμεσα )
prometheas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν διάφορα προγράμματα στην αγορά με πληθώρα καλύψεων. Προσοχή στα ψιλά γράμματα , στο ασφαλιζόμενο κεφάλαιο και στα ποσά απαλλαγής ανά κατηγορία κάλυψης Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από prometheas
akarthis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Καλημερα, τη παρασκευη πηρα προφορα απο NN και Interamerican για το σπιτι μου και το εξοχικο. Δεν εχω προλαβει να τις δω αναλυτικα αλλα απο το ραντεβου που εκανα, θα συμφωνησω με το προηγουμενο post. Προσοχη στα ψιλα γραμματα. π.χ. για το εξοχικο που ειναι του 1980, η καλυψη για πλημυρα εξαιρει σωληνωσεις 25ετιας και πανω. Δηλαδη ειμαι εκτος. Γενικα θελει καλη μελετη.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Καλησπέρα.Ξεθάβω το θρέντ ,σκέφτομαι να κάνω ασφάλεια στο σπίτι κυρίως για σεισμούς αλλά και κλοπή καθώς η φετινή χρονιά δεν πάει καλά.Με ενα γρήγορο googlαρισμα έπεσα πάνω στην hellasdirect.Έχει κανεις προηγούμενη εμπειρία;Αξίζει;
denthnpalevw Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Το ξεθαβω και εγώ με την σειρά μου. Πριν αρχίσω τα τηλ και εκνευριστω, είπα να κάνω μια ερώτηση εδώ. Πρώτη κατοικία και είναι ασφαλισμένη, μετά τον πρώτο χρόνο στην τράπεζα, στην ιντερ@μερικ@ν. Η σκέπη της σοφίτας με τις τελευταίες βροχές πήρε νερό. Καλύπτει η ασφάλεια? Είδα συμβόλαιο, το διάβασα δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο. Έχει κανείς πρότερη εμπειρία;
TiMoRiS Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Έχει δηλωθεί ότι έχει σκεπή? Φαντάζομαι δεν είναι μπετόν αρμέ, πρέπει να είναι κεραμίδι?
sphinxgr Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, denthnpalevw είπε Το ξεθαβω και εγώ με την σειρά μου. Πριν αρχίσω τα τηλ και εκνευριστω, είπα να κάνω μια ερώτηση εδώ. Πρώτη κατοικία και είναι ασφαλισμένη, μετά τον πρώτο χρόνο στην τράπεζα, στην ιντερ@μερικ@ν. Η σκέπη της σοφίτας με τις τελευταίες βροχές πήρε νερό. Καλύπτει η ασφάλεια? Είδα συμβόλαιο, το διάβασα δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο. Έχει κανείς πρότερη εμπειρία; Το συμβόλαιο που έχεις κανει τι λεει? Το είδες? Δεν γράφει τι κατηγορίες ζημιών καλύπτει και τι όχι? Θεωρώ πάντως πως δεν καλύπτει κατασκευαστικό ελάττωμα στέγης. Είναι ξεκάθαρα θέμα κατασκευής και υγρομόνωσης και ανήκει στην περιοδική συντήρηση μιας οικίας. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2022 από sphinxgr
pontez2 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, denthnpalevw είπε Η σκέπη της σοφίτας με τις τελευταίες βροχές πήρε νερό. Καλύπτει η ασφάλεια? Είδα συμβόλαιο, το διάβασα δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο. Έχει κανείς πρότερη εμπειρία; Αν η ασφάλεια καλύπτει ζημιές θεομηνιών, τότε δε θα έχεις προβλημα. Σπάνιο βέβαια. Εμένα πχ καλύπτει αλλά μέχρι ενός σημείου.
jimis_vts Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Η πιο αξιόπιστη σε όλα και με πληρωμές ακόμα και στη φωτιές στην Εύβοια πλήρωσε μέσα σε 15 μέρες είναι η εθνική. Δεν δουλεύω εκεί για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Να βάλεις οπωσδήποτε σεισμό και σε κλοπές κλπ το max. Χοντρικά σε όλες τις ασφάλειες πάει 1000€/τμ και κλοπές σου βάζουν αυτοί ποσό εκτός αν έχεις κάτι αξίας που δηλώνεις εσύ με τις αποδείξεις πάντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα