puelito Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σε όλους, Ο μηχανισμός της γκαραζόπορτας μου είναι σχετικά παλιός και αναζητώ τηλεκοντρόλ που να δουλεύει στις ίδιες συχνοτητες αλλά εκεί που το αγόρασα (τον μηχανισμό εξώπορτας) μου ζητάνε 25+ ευρώ για ενα κακής ποιότητας τηλεκοντρόλ. Άνοιξα το τηλεκοντρόλ και μέσα γράφει SM-25PUM (ιδέα δεν έχω τι σημαίνει). Ξέρετε που θα μπορούσα να βρω καποια οικονομικη λυση για να αντικαταστησω τα παλια μου τηλεκοντρολ ? Σε ενα μαγαζι που ειχα παει μου ειχε πει ενας κυριος οτι θα μου κοστισει τουλαχιστον 20 ευρω το καθε ενα λογω της παλαιοτητας και οτι η συχνοτητα αυτη δεν χρησιμοποιειται πλεον ευρέως. Ευχαριστώ.
tz_aristotelis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Είναι μεταβλητής συχνότητας? Αν δεν είναι πάρε ενα καινούργιο κενό απο πχ ebay και κάνε αντιγραφή .... Κοστος κάτω απο 10€
puelito Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι μεταβλητής συχνότητας. Είχα αγορασει ενα οπως περιγραφεις απο το ebay, ακολούθησα τα βήματα και δεν κατάφερα να αντιγράψω την συχνότητα. Νόμιζα οτι τελικα είχα αγοράσει λάθος χειρηστήριο και το παράτησα. Κοστος κάπου στα 4 ευρώ. Ψάχνοντας για πληροφοριες δεν βρισκω τιποτα σχετρικα με παλιές συχνότητες. Λογικα θα παω καπου να μου πει σε ποια συχνοτητα λειτουργεί το χειριστήριο έτσι ωστε να μπορεσω να ψαξω το σωστό στο ebay. Ειδάλλως θα αλλάξω πλακέτα στον μηχανισμό βάζοντας καινουργιου τύπου με διαφορετική συχνοτητα. Δεν βρίσκω άλλη λύση. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από puelito
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα