Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από την αρχή του καλοκαιριού έχω παρατηρήσει πολλές καφετέριες και ταβέρνες να βγάζουν τα τραπεζάκια τους έξω από τα όρια του μαγαζιού τους, καταλαμβάνοντας ολόκληρες πλατείες και σοκάκια. που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να δω αν είναι νόμιμα τα τραπεζάκια εκεί που είναι και που θα μπορούσα να κάνω καταγγελία σε περίπτωση που παρανομούν;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, sensai είπε

από την αρχή του καλοκαιριού έχω παρατηρήσει πολλές καφετέριες και ταβέρνες να βγάζουν τα τραπεζάκια τους έξω από τα όρια του μαγαζιού τους, καταλαμβάνοντας ολόκληρες πλατείες και σοκάκια. που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να δω αν είναι νόμιμα τα τραπεζάκια εκεί που είναι και που θα μπορούσα να κάνω καταγγελία σε περίπτωση που παρανομούν;

Σε δημους που αλλαξε χερια η δημαρχεία πχ Αθηνα... 

Δεν πολυ ασχολουνται... Απο Σεπτεμβριο που θα αναλάβουν οι επόμενοι....

Πλεον εχουν γινει τραπεζοδρομοι...

Επεξ/σία από k_w_t
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, sensai είπε

Τι σου φταίνε οι άνθρωποι.ασε να βγάλουν ένα μεροκάματο.

Επεξ/σία από mp123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...