papoys1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Από τα συμπτώματα που λες φίλε το πρώτο που έπρεπε να κοιτάξει ο μάστορας είναι φλάντζα κεφαλής. Να πρεσάρει να δει αν χάνει που κάπου είπες το έκανε και δεν το είδε καλά.Μπορεί κάπου να χάνει νερά και να μην τα περνάει στη μηχανή αλλά να τα καίει.Το ίδιο μου έκανε της συζύγου ανέβαζε όπως το δικό σου το έψαχναν οι μαστόροι (μαστόροι να σου πετύχουν) και τίποτε. Τελικά πέρασε νερά στα λάδια και πήγε για πλανάρισμα η κεφαλή. Ευτυχώς το seisento πήγε μόνο 200 ευρώ.Δες καλά την πίεση και αν χάνει το ανοίγεις μήπως τη βγάλεις μόνο με φλάντζα. 1
gia_nnis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 23 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε αυτο με ειπε θα βγαλει να την δει εαν ειναι οκ και δεν φταιει αυτη του λεω να το αφησει κ το παω στον δικο μου να ασχοληθει χωρις να με σκισει.. εαν παλι εχει θεμα η αντλια στο σκεφτομαι την αλλαξει η παλι το παω στον δικο μου .. και στις πανω στροφες 5+ δεν ανεβαζει .. μονο οταν σταματησω η παω αργα .. με ταχυτητα δεν ανεβαζει ... βεντιλαντερ δουλευει κανονικα και απο το δοχειο της πληρωσης απλα ειδα λιγα νερα κατω ισως φουσκωσανε επειδη τοτε ηταν ψυλα η θερμοκρασια.. κολλαρα δν το σκεφτηκα να πιασω αλλα οπως ειπα οταν ειναι πανω ο δεικτης το καλοριφερ βγαζει μετριο ζεστο οταν ξεκηναει να πεφτει (καθως επιταχυνω απο σταματημενος οταν εχει πεσει λιγο ) τοτε πεφτει ο δεικτης και βγαζει καυτο... 99% αντλια νερου!!! Αντλια ομως αλλαξες.. Μπορει η συγκεκριμενη να ειναι μαπα..! Αν ειναι αντλια να σου βαλουν AISIN ή GMB
pasxaliskar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, papoys1 είπε Από τα συμπτώματα που λες φίλε το πρώτο που έπρεπε να κοιτάξει ο μάστορας είναι φλάντζα κεφαλής. Να πρεσάρει να δει αν χάνει που κάπου είπες το έκανε και δεν το είδε καλά.Μπορεί κάπου να χάνει νερά και να μην τα περνάει στη μηχανή αλλά να τα καίει.Το ίδιο μου έκανε της συζύγου ανέβαζε όπως το δικό σου το έψαχναν οι μαστόροι (μαστόροι να σου πετύχουν) και τίποτε. Τελικά πέρασε νερά στα λάδια και πήγε για πλανάρισμα η κεφαλή. Ευτυχώς το seisento πήγε μόνο 200 ευρώ.Δες καλά την πίεση και αν χάνει το ανοίγεις μήπως τη βγάλεις μόνο με φλάντζα. μιλησα με τον φιλο μου , μιλησε με τα μαστορια του , κ καταληξανε φλατζα, ρηγμα η αντλια (σιγουρα θα δουν με ειπε κ ολες τις συνδεσεις εαν ειναι καλα) εαν ειναι ρηγμα με ειπε με ενα υγρο φτιαχνετε εινια μεν 50-50 αναλογος το ρηγμα.. με ειπε ειχε βγει και σε εναν δικο του μαστορα .. Μόλις τώρα, gia_nnis είπε 99% αντλια νερου!!! Αντλια ομως αλλαξες.. Μπορει η συγκεκριμενη να ειναι μαπα..! Αν ειναι αντλια να σου βαλουν AISIN ή GMB μακαρι φιλε μου μακαρι .. τοσο που εχω χεστει θα το παω εγω λογικα εκει απλα ειναι ταλαιπωρια γιατι θα περνει να γυρισω με λεωφορειο
gia_nnis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε μακαρι φιλε μου μακαρι .. τοσο που εχω χεστει θα το παω εγω λογικα εκει απλα ειναι ταλαιπωρια γιατι θα περνει να γυρισω με λεωφορειο Εσυ εχεις την εντυπωση οτι χανει αντιψυκτικο??? Γιατι δεν στο περναει απο καυσαερια??? Γιατι δεν κοιτανε την θερμοκρασια μεσο εγκεφαλου??? Ποσα σου εφυγαν μεχρι τωρα?
pasxaliskar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Εσυ εχεις την εντυπωση οτι χανει αντιψυκτικο??? Γιατι δεν στο περναει απο καυσαερια??? Γιατι δεν κοιτανε την θερμοκρασια μεσο εγκεφαλου??? Ποσα σου εφυγαν μεχρι τωρα? 50ευρο χτες που εδωσα για εργασια + θερμοστατη + υγρα + κατι σωληνακια που φυσιξε με ειπε .. σημερα απλα του ειπα μονο να δει εαν η αντλια που έχω ηδη ειναι οκ τιποτα αλλο (τωρα εαν με παρει και ποσα δεν ξερω ) μεχρι τωρα δουλεια δεν εκανε δεν μπορω ν καταλαβω με σιγουρα εαν χανει .. ειδα οτι ειχε νερα κατω απο το παγουρι πληρωσεις αλλα μπορει ν ηταν επειδη φουσκωσε .. το ψυγειο δεν μου φαινετε να χανει νερα εκτος εαν χανει πολυ πολυ λίγα εσως καθολου ... τα αλλα δεν ξερω να στα απαντησω ο μαστορας ο προσωρινος που το πηγα, το πηγα να δω μηπως ειναι κατι μικρο , για ολα αυτα και για λεπτομεριες χωρις να μου φυγουνε λεφτα θα το παω το Σαββατο, για να το ψαξουν και να ασχοληθουν σοβαρα
gia_nnis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε 50ευρο χτες που εδωσα για εργασια + θερμοστατη + υγρα + κατι σωληνακια που φυσιξε με ειπε .. σημερα απλα του ειπα μονο να δει εαν η αντλια που έχω ηδη ειναι οκ τιποτα αλλο (τωρα εαν με παρει και ποσα δεν ξερω ) μεχρι τωρα δουλεια δεν εκανε δεν μπορω ν καταλαβω με σιγουρα εαν χανει .. ειδα οτι ειχε νερα κατω απο το παγουρι πληρωσεις αλλα μπορει ν ηταν επειδη φουσκωσε .. το ψυγειο δεν μου φαινετε να χανει νερα εκτος εαν χανει πολυ πολυ λίγα εσως καθολου ... τα αλλα δεν ξερω να στα απαντησω ο μαστορας ο προσωρινος που το πηγα, το πηγα να δω μηπως ειναι κατι μικρο , για ολα αυτα και για λεπτομεριες χωρις να μου φυγουνε λεφτα θα το παω το Σαββατο, για να το ψαξουν και να ασχοληθουν σοβαρα Ειναι απατεωνας.. ΝΤΡΟΠΗ!!! Ενας θερμοστατης δεν εχει πανω απο 10ευρω.. Εργασια για θερμοστατη παιρνουν 10ευρω. Υγρα γιατι να σου αλλαξει αν ηταν σε καλη κατασταση..? Να βγαλει απο παντου!!! Ποια 15ε καλος θερμοστατης και πρασινα αγγουρια..! Γιατι δεν σου εδωσε το κουτι..? Να δεις τον κωδικο ποσο τον δινουν στο εμποριο..! Καλα αμα ημουν εγω θα παιζαμε πολυ sex με τον τυπο..!!! Στις 25/6/2019 στις 12:13 ΠΜ, gia_nnis είπε Δεν μπορει να ειναι θερμοστατης και να στο κανει μετα απο τοσα χλμ!!! Αν ηταν σωστος μαστορας επρεπε να σε βαλει μεσα και να το κανει μια βολτα σε υψηλες στροφες για να δει τι παιζει.. Αυτος ψαχνει λεφτα..
pasxaliskar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, gia_nnis είπε Ειναι απατεωνας.. ΝΤΡΟΠΗ!!! Ενας θερμοστατης δεν εχει πανω απο 10ευρω.. Εργασια για θερμοστατη παιρνουν 10ευρω. Υγρα γιατι να σου αλλαξει αν ηταν σε καλη κατασταση..? Να βγαλει απο παντου!!! Ποια 15ε καλος θερμοστατης και πρασινα αγγουρια..! Γιατι δεν σου εδωσε το κουτι..? Να δεις τον κωδικο ποσο τον δινουν στο εμποριο..! Καλα αμα ημουν εγω θα παιζαμε πολυ sex με τον τυπο..!!! φιλε εχω κουραστει τοσο ψυχολογικα που απλα θελω να τελειωνει ...αιντε ασ παει στο διαολο το 50ρικο και αφου αποκλεισα θερμοστατη και εχω το νου μου πιθανη ρωγμη ..το θεμα ειναι τι θα με πεις σημερα εαν με πει καμια μαλακια για αντλια .. να την αλλαξουμε η τιποτα αλλο ..θα το παω στα safe τελικα και μ@@κια που το πηγα σε ατομα που δεν ηξερα.. εαν ειναι κανα θεμα που παει βροντο το μοτερ μετα οσο αντεξει για κοντινες αποστασεις που εκει δεν με εβγαζε θεμα
gia_nnis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε φιλε εχω κουραστει τοσο ψυχολογικα που απλα θελω να τελειωνει ...αιντε ασ παει στο διαολο το 50ρικο και αφου αποκλεισα θερμοστατη και εχω το νου μου πιθανη ρωγμη ..το θεμα ειναι τι θα με πεις σημερα εαν με πει καμια μαλακια για αντλια .. να την αλλαξουμε η τιποτα αλλο ..θα το παω στα safe τελικα και μ@@κια που το πηγα σε ατομα που δεν ηξερα.. εαν ειναι κανα θεμα που παει βροντο το μοτερ μετα οσο αντεξει για κοντινες αποστασεις που εκει δεν με εβγαζε θεμα ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!! Πες μου που ειναι ο μαστορας να ερθω με το XIO να κερασουμε SEX!!!!
pasxaliskar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, gia_nnis είπε ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ!!! Πες μου που ειναι ο μαστορας να ερθω με το XIO να κερασουμε SEX!!!! ακομα και αντλια να βρει προβληματικη φοβαμαι να του πω αλλαξε την ...
gia_nnis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, pasxaliskar είπε ακομα και αντλια να βρει προβληματικη φοβαμαι να του πω αλλαξε την ... Θα σου πει αυτο ειχε δουλεια για να βγει.. και θα σου κοστισει τοσα..! Μιας και την εβγαλα δεν θες να βαλουμε μια αλλη.. γιατι σε αυτην βλεπω οτι μπορει να φταιει... Εργασια για αντλια παιρνουν απο 40-60ε!!! Τωρα αυτος επειδη σου εχει φαει χρημα μπορει να σου πει 20-30ε!
pasxaliskar Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 80-90 ειχα αλλαξει αντλια και εργατικα νομιζω περσι .. οποτε ναι ισχυει αυτο που λες ..ε στο τελος θα του χω δωσει κανα 80αρι και αποτελεσμα μηδεν... το μετανιωσα που δεν εφυγα ανα το παω εκει που ηθελα.. τελος παντων .. εαν έχει ρηγμα φαινετε στα λαδια ? τα λαδια καθαρα τα ειδα αυτο το σκουρο καστανο-καφε-μαυρο χρωμα ειχανε που τα ειδα δευτερα απογευμα
chrv80 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 18 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε φιλε εχω κουραστει τοσο ψυχολογικα που απλα θελω να τελειωνει ...αιντε ασ παει στο διαολο το 50ρικο και αφου αποκλεισα θερμοστατη και εχω το νου μου πιθανη ρωγμη ..το θεμα ειναι τι θα με πεις σημερα εαν με πει καμια μαλακια για αντλια .. να την αλλαξουμε η τιποτα αλλο ..θα το παω στα safe τελικα και μ@@κια που το πηγα σε ατομα που δεν ηξερα.. εαν ειναι κανα θεμα που παει βροντο το μοτερ μετα οσο αντεξει για κοντινες αποστασεις που εκει δεν με εβγαζε θεμα Φιλε μ απο ψυχολογικη κουραση κ ξενερα σε νιωθω απο θερμομρασιες στο αυτοκινητο.. το μαστορα αυτον δν πρεπει να τν πληρωσεις, να τν δειρεις πρεπει.. 50€ ειναι κλοπη.. κ οι χειρισμοι του επισης.. οπως κ η αποψη για το αεριο φωναζει "μην με εμπιστευτεις".. αλλα τα συμπτωματα ειναι αντλια 99%.. αλλα στο πρεσσαρισμα π εχανε πιεση υπαρχει ενδεχομενο να εγινε η ζημια αφου ζεσταθηκε τις πρωτες φορες κ να προκαλεσε ραγισμα ή ζημια στη φλατζα.. εγω ετσι επαθα περσι το καλοκαιρι π ημουν "εγκλωβισμενος" στο μαστορα π πανε οι δικοι μ.. ηταν βουλομενο το ψυγειο, επεμενα οτι ζεσταινεται κ οτι μαλλον φταιει αυτο, το δοκιμαζε 9 το πρωι κ δν ζεσταινοταν, μ ελεγε ειναι κομπλε κ μαλλον φταιει το οργανο κ το αφηνε ετσι, στο τελος ανεβασε θερμοκρασια κ μ εκαψε φλατζα, κ ενω μ ειπε πως καθαρισε το ψυγειο μ το αφησε ετσι κ σε ταξιδι εμεινα στο δρομο γιατι εσκασε κολλαρο π υποτειθεται θα αλλαζε γιατι ηταν πολυ χαλια.. Μακρια απο μαστορες π δν εμπνεουν εμπιστοσυνη! 1
chrv80 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, pasxaliskar είπε 80-90 ειχα αλλαξει αντλια και εργατικα νομιζω περσι .. οποτε ναι ισχυει αυτο που λες ..ε στο τελος θα του χω δωσει κανα 80αρι και αποτελεσμα μηδεν... το μετανιωσα που δεν εφυγα ανα το παω εκει που ηθελα.. τελος παντων .. εαν έχει ρηγμα φαινετε στα λαδια ? τα λαδια καθαρα τα ειδα αυτο το σκουρο καστανο-καφε-μαυρο χρωμα ειχανε που τα ειδα δευτερα απογευμα Αλλαξε αντλια κ πηγαινε το στο δικο σ μαστορα να το ελεγξει κ να εχεις το κεφαλι σ ησυχο.. το καλυτερο ειναι αυτο..
papoys1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε 80-90 ειχα αλλαξει αντλια και εργατικα νομιζω περσι .. οποτε ναι ισχυει αυτο που λες ..ε στο τελος θα του χω δωσει κανα 80αρι και αποτελεσμα μηδεν... το μετανιωσα που δεν εφυγα ανα το παω εκει που ηθελα.. τελος παντων .. εαν έχει ρηγμα φαινετε στα λαδια ? τα λαδια καθαρα τα ειδα αυτο το σκουρο καστανο-καφε-μαυρο χρωμα ειχανε που τα ειδα δευτερα απογευμα Μπορεί να μην τα περνάει στα λάδια αλλά να τα καίει. Αν όμως είναι φλάντζα ή ρήγμα κάποια στιγμή θα τα περάσει και στα λάδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα