gia_nnis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, pasxaliskar είπε Του το άφησα χτες , σημερα είπε θα το πιασει .. οποτε φανταζομαι αυριο να το πάρω.. δν εχω ιδεα απο αμαξια τωρα μαθαινω σιγα σιγα , η αληθεια ειναι μαθαινω με τον αμεσω τροπο παλιο αμαξι κ μου βγαινουν προβληματακια.. το αμαξι 25 χρονων 240κ χιλιομετρα.. ΠΑΝΤΑ μονο σε γκαραζ το χρωμα του το μεταλλικο εινια λες κ εινια αμαξι 7-8 χρονων ... μεσα μια χαρα ουτε ουρανοι πεσμενη ουτε τπτ ... ειανι δλδ καλο για τα χρονια του κρατημενο , ουτε ζορισμενο μηχανικα.. (ο πατερας μου γυρνουσε με το επαγγελματικο το πετραλαιο ενα μερσεντες με καροτσα ) το θεμα ειναι τωρα λογο χρονων εχει φθορα στα μηχανικα μερη οπου ενα ενα αλλαζουν σιγα σιγα ... μακαρι ν ειναι ο θερμοστατης ,με το που το παρω θα κανω κυκλους στον νομο να γραψω κανα 150χιλιομετρα να δω Εγω αν ημουν μαστορας σε κανονικη θερμοκρασια θα σου εδειχνα να πιασεις τα κολλαρα για να δεις.. και οταν θα σου ανεβαζε θερμοκρασια να τα ξαναπιασεις.. Αν ηταν τουμπανο τοτε προβλημα στο κυκλωμα ψυξης-θερμοστατης!!! Τωρα το πατε πολυ στην τυχη με αντικτυπο στην τσεπη σου..! Ναι τα nissan ειναι αξιοπιστα στον κινητηρα αλλα τα περεφερειακα εχουν ημερομηνια ληξης..!
meletis_m Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Να έχεις τα μάτια σου 14 μην αρπάξει καμία φλάντζα κεφαλής . Σου έχει ανεβάσει καθόλου θερμοκρασία πάνω από τη μέση; Μην κάνεις ταξίδια μακρινά εάν δεν βρεθεί η αιτία. Δες και αυτά που σου είπα που είναι αναλώσιμα. Για παράδειγμα. Αντλία νερού ~40€ , Θερμοστάτης ~20€, Ταπα Ψυγείου ~10€ , Ψυγείο αναλόγως τι θα βρεις ~100-130€, Παραφλου (~5λτ) = ~20€ Αυτά σε τιμές εμπορίου , τόσα είχα δώσει σε Honda Accord ,όταν τα άλλαξα όλα στις 300.000 μια και έξω. Δεν ειχαν αλλαχτεί ποτέ στη 15ετια. 2
chrv80 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Ακριβως οπως λεει ο meletis_m, ελεγξε τα κ αλλαξε τα ισως κ ολα αυτα να εχεις το κεφαλι σ ησυχο! Να μν τρεχεις για φλατζα σε καμια στραβη! Πληρωνεις μια φορα κ σωζεσαι απο μελλοντικα μεγαλυτερα εξοδα.. 1
meletis_m Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, chrv80 είπε Ακριβως οπως λεει ο meletis_m, ελεγξε τα κ αλλαξε τα ισως κ ολα αυτα να εχεις το κεφαλι σ ησυχο! Να μν τρεχεις για φλατζα σε καμια στραβη! Πληρωνεις μια φορα κ σωζεσαι απο μελλοντικα μεγαλυτερα εξοδα.. Για φλάντζα να υπολογίζει ~300€ και είναι κρίμα απο κουταμάρα να αρπάξει. Όλα αυτά που του ανέφερα είναι αναλώσιμα και είναι φυσιολογική φθορά.
toyo73 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Το ψυγειο ευκολα ελενχεται-καθαριζεται.Αλλαγη ψυκτικου και θερμοστατη τα θεωρω απαραιτητα.Τωρα για την αντλια και αυτη ευκολα επιθεωρηται σε τι κατασταση ειναι.Εαν εκανες τακτικα αλλαγες με ποιοτικο ψυκτικο, με αντισκωριακα και λιπαντικα προσθετα θα ειναι σε καλη καταστατη.
pasxaliskar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Πηγα το πηρα.. αλλαξε θερμοστατη (με εδωσε και τον παλιο μανισιο τηνς νισσαν μ λεει οκ δουλευε κ εκεινος) και ταπα ψυγειο , παραφλου και φυσιξε κ κατι σωληνακια μ ειπε το δοκιμασα οκ μου φανηκε.. με λεει το μονο περιεργο ειναι εβαλα αερα πιεση μεσα στο συστημα (μηχανης ? ψυξης ?δν ξερω - δεν καταλαβα σιγουρα και λεει εχανε γρηγορα την πιεση κ δν μαρεσε πολυ ).. τεσπα μ ειπε ειδα κ τα μπουζια δν φαινονται ν εχει καψει φλατζα.. το πηρα εκανα 130 χιλιομετρα (πηγα μια μεγαλη βολτα) ολα οκ .. σταματαω σε διοδια ξανα.. βλεπω θερμοκρασια να ανεβενει.. ερε γ@@@ω λεω.. παλι εκει σταματησα - σβηστως γτ μονο ετσι κατεβενε κανα 2 φορες και εστρωσε.. νεα συπτωματα μηπως βοηθησουν ειναι οτι 1) ενω ηταν ψηλα ο δεικτης θερμοκρασιας δλδ στο οριο να φυγει για κοκκινο εβγαζε μετιο σε θερμοκρασια αερα απο το καλοριφερ κ οταν ξεκινουσε ν πεφτει ο δεικτης αρχισε ν βγαζει ζεστο ζεστο οπως οταν βγαζει στην κανονικα, 2) απο το δοχειο νερου του ψυγειου ειχαν φουσκωσει τα νερα κ ειχανε τρεξει λιγο ... τον πηρα τηλεφωνο με λεει φερτω παλι θα δουμε αντλια εαν δουλευει σωστα αλλιως παιζει ν ειναι κ αυτο π με ειπε π εχανε αερα οτι κ καλα μηπως ειναι ραγισμενο το καπακι μηχανης.. Εγω δν ξερω αλλα μου φαινετε οτι οταν το αμαξι δν εχει ταχυτητα η σταματαω σαν να κολαει κατι (δν ξερω αντλια νερου εαν υπαρχει περιπτωση να κολαει ) και δν γυρνανε τα νερα... γτ οσο γρηγορα ανεβαινει .. αλλο τοσο οταν σαν να ξεκολησει κατεβενει (μερικες φορες μενει ψυλα σταθερα λες κ δν γυρναει τπτ ) ο μαστορας ο δικος μου π ειναι κ αξιοπιστος εινια μακρια απο την πολη μου κανα 140 χιλιομετρα κ λογο δουλειας δν μπορω ν παω.. αλλα λεω το σαββατο ν παω να το αφησω εκει εαν δν γινει μεχρι τοτε κ ν το δει
gia_nnis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 33 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε Πηγα το πηρα.. αλλαξε θερμοστατη (με εδωσε και τον παλιο μανισιο τηνς νισσαν μ λεει οκ δουλευε κ εκεινος) και ταπα ψυγειο , παραφλου και φυσιξε κ κατι σωληνακια μ ειπε το δοκιμασα οκ μου φανηκε.. με λεει το μονο περιεργο ειναι εβαλα αερα πιεση μεσα στο συστημα (μηχανης ? ψυξης ?δν ξερω - δεν καταλαβα σιγουρα και λεει εχανε γρηγορα την πιεση κ δν μαρεσε πολυ ).. τεσπα μ ειπε ειδα κ τα μπουζια δν φαινονται ν εχει καψει φλατζα.. το πηρα εκανα 130 χιλιομετρα (πηγα μια μεγαλη βολτα) ολα οκ .. σταματαω σε διοδια ξανα.. βλεπω θερμοκρασια να ανεβενει.. ερε γ@@@ω λεω.. παλι εκει σταματησα - σβηστως γτ μονο ετσι κατεβενε κανα 2 φορες και εστρωσε.. νεα συπτωματα μηπως βοηθησουν ειναι οτι 1) ενω ηταν ψηλα ο δεικτης θερμοκρασιας δλδ στο οριο να φυγει για κοκκινο εβγαζε μετιο σε θερμοκρασια αερα απο το καλοριφερ κ οταν ξεκινουσε ν πεφτει ο δεικτης αρχισε ν βγαζει ζεστο ζεστο οπως οταν βγαζει στην κανονικα, 2) απο το δοχειο νερου του ψυγειου ειχαν φουσκωσει τα νερα κ ειχανε τρεξει λιγο ... τον πηρα τηλεφωνο με λεει φερτω παλι θα δουμε αντλια εαν δουλευει σωστα αλλιως παιζει ν ειναι κ αυτο π με ειπε π εχανε αερα οτι κ καλα μηπως ειναι ραγισμενο το καπακι μηχανης.. Εγω δν ξερω αλλα μου φαινετε οτι οταν το αμαξι δν εχει ταχυτητα η σταματαω σαν να κολαει κατι (δν ξερω αντλια νερου εαν υπαρχει περιπτωση να κολαει ) και δν γυρνανε τα νερα... γτ οσο γρηγορα ανεβαινει .. αλλο τοσο οταν σαν να ξεκολησει κατεβενει (μερικες φορες μενει ψυλα σταθερα λες κ δν γυρναει τπτ ) ο μαστορας ο δικος μου π ειναι κ αξιοπιστος εινια μακρια απο την πολη μου κανα 140 χιλιομετρα κ λογο δουλειας δν μπορω ν παω.. αλλα λεω το σαββατο ν παω να το αφησω εκει εαν δν γινει μεχρι τοτε κ ν το δει Ειδες φουσκαλες-μπουρμπουληθρες..???? 8 ώρες πριν, gia_nnis είπε Εγω αν ημουν μαστορας σε κανονικη θερμοκρασια θα σου εδειχνα να πιασεις τα κολλαρα για να δεις.. και οταν θα σου ανεβαζε θερμοκρασια να τα ξαναπιασεις.. Αν ηταν τουμπανο τοτε προβλημα στο κυκλωμα ψυξης-θερμοστατης!!! Τωρα το πατε πολυ στην τυχη με αντικτυπο στην τσεπη σου..! Ναι τα nissan ειναι αξιοπιστα στον κινητηρα αλλα τα περεφερειακα εχουν ημερομηνια ληξης..! Αντιψυκτικο καθε ποτε του αλλαζες???
pasxaliskar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, gia_nnis είπε Ειδες φουσκαλες-μπουρμπουληθρες..???? Αντιψυκτικο καθε ποτε του αλλαζες??? φουσκαλες τωρα δν κοιταξα να σου πω την αληθεια αλλα πιο παλια λιγοτερο απο εξαμηνο απο οτι ειδα οχι δν εβγαζε φουσκαλες και ουτε κ τα λαδια ειχανε τιποτα περιεργο οπως ξερω οτι γινονται ασπρα - σαν σαπουναδα. αντιψυκτικο (τα τελευταια 2 χρονια π το κυκλοφορω εγω το αμαξι ) ετυχε τελευταια φορα Δεκεμβριο το 18 , πιο πριν αυγουστο 18 ιανουαριο 18.. κατι τετοιο σχεδον ανα 6-7 μηνες γιατι τυχαιανε μια το σερβις , μια αλλαξα ψυγειο και μια μετα αντλια νερου... εμενα το περιεργο ειανι οτι οταν μειωνω ταχυτητα ξεκιναει να ζεστενετε .. εχω ανησυχω μην εκανα μ@@κια με το αεριο κ τσαμπα η επενδυση μετα μονο για μικες αποστασης που δουλευει καλα 😕 ... εντωμεξυ η εγκατασταση κ τα υλικα εινια αριστη πρωτον γτ τα εβαλε φιλος καλος και δευτερον σε αυτο το συνεργειο π πηγα ενω με ειπε δν γουσταρει μια τα αερια μ λεει μπραβο καλη δουλεια εχουν κανει που σπανιο να πεις μαστορας για αλλον
gia_nnis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε φουσκαλες τωρα δν κοιταξα να σου πω την αληθεια αλλα πιο παλια λιγοτερο απο εξαμηνο απο οτι ειδα οχι δν εβγαζε φουσκαλες και ουτε κ τα λαδια ειχανε τιποτα περιεργο οπως ξερω οτι γινονται ασπρα - σαν σαπουναδα. αντιψυκτικο (τα τελευταια 2 χρονια π το κυκλοφορω εγω το αμαξι ) ετυχε τελευταια φορα Δεκεμβριο το 18 , πιο πριν αυγουστο 18 ιανουαριο 18.. κατι τετοιο σχεδον ανα 6-7 μηνες γιατι τυχαιανε μια το σερβις , μια αλλαξα ψυγειο και μια μετα αντλια νερου... εμενα το περιεργο ειανι οτι οταν μειωνω ταχυτητα ξεκιναει να ζεστενετε .. Αυτο μου κανει αντλια νερου! Αυτο γινεται γιατι οταν ανεβαζεις στροφες η αντλια δουλευει πιο γρηγορα και ετσι κατεβαζει την θερμοκρασια.. Υπαρχουν ομως 2 κουλα: -Μετα απο πολλα χλμ παρουσιαζεται το προβλημα! -Δεν απεδιδε σωστα το καλοριφερ με ανεβσμενη θερμοκρασια που σημαινει οτι η ροη του αντιψυκτικου δεν ηταν επαρκης.. Ασχετος τα πολλα χλμ που κανεις μηπως παρουσιαζεται οταν το πας με χαμηλες στροφες???
Klausx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Αν βράζουν τα νερά σημαίνει ότι κάπου χάνεις πίεση από το κύκλωμα αλλά μπορεί να είναι διάφορα απλά. Δες αν όταν ανεβάζει θερμοκρασία ξεκινάει το βεντιλατερ - ξεκούμπωσε την φύσα από την εντολή του βεντιλατερ κανονικά πρέπει να ξεκινήσουν full στροφές, αν έχεις air condition μπορείς να δοκιμάσεις έτσι ώστε να δεις αν δουλεύουν οι ανεμιστήρες. Δες: Αν το παγούρι νερού έχει μέσα υπολείμματα λαδιού. Αν η τάπα λαδιού του κινητήρα έχει υπολείμματα άσπρα = φλάντζα (όχι πάντα) Αν ο δείκτης λαδιού έχει υπολείμματα άσπρα = φλάντζα Αν το ψυγείο είναι καθαρό εξωτερικά.
gia_nnis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Klausx είπε Αν βράζουν τα νερά σημαίνει ότι κάπου χάνεις πίεση από το κύκλωμα αλλά μπορεί να είναι διάφορα απλά. Δες αν όταν ανεβάζει θερμοκρασία ξεκινάει το βεντιλατερ - ξεκούμπωσε την φύσα από την εντολή του βεντιλατερ κανονικά πρέπει να ξεκινήσουν full στροφές, αν έχεις air condition μπορείς να δοκιμάσεις έτσι ώστε να δεις αν δουλεύουν οι ανεμιστήρες. Δες: Αν το παγούρι νερού έχει μέσα υπολείμματα λαδιού. Αν η τάπα λαδιού του κινητήρα έχει υπολείμματα άσπρα = φλάντζα (όχι πάντα) Αν ο δείκτης λαδιού έχει υπολείμματα άσπρα = φλάντζα Αν το ψυγείο είναι καθαρό εξωτερικά. Μολις το πηρε απο το μαστορα που του αλλαξε τον θερμοστατη.. Σιγουρα για να του κανει εξαερωση το αφησε ν ανοιξει το βεντιλατερ..!!! 18 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε φουσκαλες τωρα δν κοιταξα να σου πω την αληθεια αλλα πιο παλια λιγοτερο απο εξαμηνο απο οτι ειδα οχι δν εβγαζε φουσκαλες και ουτε κ τα λαδια ειχανε τιποτα περιεργο οπως ξερω οτι γινονται ασπρα - σαν σαπουναδα. αντιψυκτικο (τα τελευταια 2 χρονια π το κυκλοφορω εγω το αμαξι ) ετυχε τελευταια φορα Δεκεμβριο το 18 , πιο πριν αυγουστο 18 ιανουαριο 18.. κατι τετοιο σχεδον ανα 6-7 μηνες γιατι τυχαιανε μια το σερβις , μια αλλαξα ψυγειο και μια μετα αντλια νερου... εμενα το περιεργο ειανι οτι οταν μειωνω ταχυτητα ξεκιναει να ζεστενετε .. εχω ανησυχω μην εκανα μ@@κια με το αεριο κ τσαμπα η επενδυση μετα μονο για μικες αποστασης που δουλευει καλα 😕 ... εντωμεξυ η εγκατασταση κ τα υλικα εινια αριστη πρωτον γτ τα εβαλε φιλος καλος και δευτερον σε αυτο το συνεργειο π πηγα ενω με ειπε δν γουσταρει μια τα αερια μ λεει μπραβο καλη δουλεια εχουν κανει που σπανιο να πεις μαστορας για αλλον 7 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Ασχετος τα πολλα χλμ που κανεις μηπως παρουσιαζεται οταν το πας με χαμηλες στροφες???
Klausx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Μολις το πηρε απο το μαστορα που του αλλαξε τον θερμοστατη.. Σιγουρα για να του κανει εξαερωση το αφησε ν ανοιξει το βεντιλατερ..!!! Μην είσαι σίγουρος για τίποτα, οι χειρότεροι μηχανικοί είναι όταν ακούς "ο μηχανικός είναι φίλος μου" Μετά από αλλαγή ψυγείου δεν άφησε να ανοίξει ο θερμοστάτης για να ξανά συμπληρώσει με αποτέλεσμα μόλις το πήρε (γυναίκα) να κάψει φλάντζα.
gia_nnis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Klausx είπε Μην είσαι σίγουρος για τίποτα, οι χειρότεροι μηχανικοί είναι όταν ακούς "ο μηχανικός είναι φίλος μου" Μετά από αλλαγή ψυγείου δεν άφησε να ανοίξει ο θερμοστάτης για να ξανά συμπληρώσει με αποτέλεσμα μόλις το πήρε (γυναίκα) να κάψει φλάντζα. Ναι δεν αποκλειεται! Αν το εχει κανει ομως αυτο θα ειναι μεγαλο λαμογιο γιατι ο ts το πηγε για συμπτωματα θερμοκρασιων!!!
pasxaliskar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 23 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Αυτο μου κανει αντλια νερου! Αυτο γινεται γιατι οταν ανεβαζεις στροφες η αντλια δουλευει πιο γρηγορα και ετσι κατεβαζει την θερμοκρασια.. Υπαρχουν ομως 2 κουλα: -Μετα απο πολλα χλμ παρουσιαζεται το προβλημα! -Δεν απεδιδε σωστα το καλοριφερ με ανεβσμενη θερμοκρασια που σημαινει οτι η ροη του αντιψυκτικου δεν ηταν επαρκης.. Ασχετος τα πολλα χλμ που κανεις μηπως παρουσιαζεται οταν το πας με χαμηλες στροφες??? αυτο εινια το θεμα , απο οτι καταλαβα 500χιλιομετρα εαν κανω δν εχει θεμα , εαν κ τυχον σταματησω η ριξω ταχυτητα.. χαμηλες στροφες δοκιμασα π.χ. κ με 5η 4η του τυποτ 2000-2500..αλλα οχι οκ 23 λεπτά πριν, Klausx είπε Αν βράζουν τα νερά σημαίνει ότι κάπου χάνεις πίεση από το κύκλωμα αλλά μπορεί να είναι διάφορα απλά. Δες αν όταν ανεβάζει θερμοκρασία ξεκινάει το βεντιλατερ - ξεκούμπωσε την φύσα από την εντολή του βεντιλατερ κανονικά πρέπει να ξεκινήσουν full στροφές, αν έχεις air condition μπορείς να δοκιμάσεις έτσι ώστε να δεις αν δουλεύουν οι ανεμιστήρες. Δες: Αν το παγούρι νερού έχει μέσα υπολείμματα λαδιού. Αν η τάπα λαδιού του κινητήρα έχει υπολείμματα άσπρα = φλάντζα (όχι πάντα) Αν ο δείκτης λαδιού έχει υπολείμματα άσπρα = φλάντζα Αν το ψυγείο είναι καθαρό εξωτερικά. ναι δουλευει το βεντιλαντερ ..δν ξερω πια ειναι η φυσα και δν εχει air condition το αμαξι το παγουρι ειναι βρωμικο αλλα δν νομιζω να ειναι λαδια κλπ αλλιως θα μου το ελεγαν καποιος κατα καιρους μαστορας. ταπα λαδιου δν ξερω δν ειδα.. και ο δεικτης καθαρος χτες πριν το παω στον μαστορα το ειδα το λαδι δν ειχε ασπρακια ,κανονικο χρωμα λαδιου .. το ψυγειο ειναι καθαρο ειναι σχεδον 1 χρονου το συμπτωμα παντως εμφανιστηκε μετα την εγκατασταση αεριου , εαν κ ο φιλος που το εβαλα με ειπε (και ξερω) κανει πολυ καλη εγκατασταση - προγραμματισμο κ καλα υλικα ..τωρα μην ειναι κανα μικρο προβληματακι που δν εχουμε προσεξει κανεις αυτο πιστευω ... τωρα να ραγισε το καπακι απο την μια μερα στην αλλην δν νομιζω .. εαν ν εχει γινει μεχρι τελος της βδομαδας το παω εκει στον φιλο μ εαν κ μακρια κανα 140 χιλιομετρα.. θα δοκιμασω να παω ολη τν διαδρομη με τν βενζινη γτ εχω την εντυπωση οτι οταν γυρνουσα σε βενζινη εστρωνε
Klausx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, pasxaliskar είπε ναι δουλευει το βεντιλαντερ ..δν ξερω πια ειναι η φυσα και δν εχει air condition το αμαξι το παγουρι ειναι βρωμικο αλλα δν νομιζω να ειναι λαδια κλπ αλλιως θα μου το ελεγαν καποιος κατα καιρους μαστορας. ταπα λαδιου δν ξερω δν ειδα.. και ο δεικτης καθαρος χτες πριν το παω στον μαστορα το ειδα το λαδι δν ειχε ασπρακια ,κανονικο χρωμα λαδιου .. το ψυγειο ειναι καθαρο ειναι σχεδον 1 χρονου το συμπτωμα παντως εμφανιστηκε μετα την εγκατασταση αεριου , εαν κ ο φιλος που το εβαλα με ειπε (και ξερω) κανει πολυ καλη εγκατασταση - προγραμματισμο κ καλα υλικα ..τωρα μην ειναι κανα μικρο προβληματακι που δν εχουμε προσεξει κανεις αυτο πιστευω ... τωρα να ραγισε το καπακι απο την μια μερα στην αλλην δν νομιζω .. εαν ν εχει γινει μεχρι τελος της βδομαδας το παω εκει στον φιλο μ εαν κ μακρια κανα 140 χιλιομετρα.. θα δοκιμασω να παω ολη τν διαδρομη με τν βενζινη γτ εχω την εντυπωση οτι οταν γυρνουσα σε βενζινη εστρωνε Δοκίμασε με βενζίνη να είσαι σίγουρος, τουλάχιστον πιστεύω να μπήκε καλής ποιότητας θερμοστάτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα