maneas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 μου τό κανε όταν έβγαινα εγνατία και το πατούσα 120. μέσα σε πόλη δεν το κανε, με το που εβγαινα σε μεγάλο δρόμο και πήγαινα 3000-3500 αρχιζε
pasxaliskar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, maneas είπε μου τό κανε όταν έβγαινα εγνατία και το πατούσα 120. μέσα σε πόλη δεν το κανε, με το που εβγαινα σε μεγάλο δρόμο και πήγαινα 3000-3500 αρχιζε ααα αμεσως στο εκανε δηλαδη.. δν πηγαινες π.χ. κανα 50-60 χιλιομετρα αποσταση κ να στο κανει στο ακυρο.. απο οτι ξέρω (και μου εχουν πει) οταν μπαινει το αεριο η θερμοκρασιας βενζινη κ αεριο ενώνονται με ενα ταφακι για εχουν την ιδια οπως πριν π ηταν μονο βενζνινη.. μηπως θυμασαι εαν σου εδειξαν εκεινο ?
maneas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) βασικά δεν ήταν στανταρ το πότε θα μου το κανε. πρώτη φορα που το έκανε απότι θυμαμαι είχα κανει ήδη αρκετά χλμ. γενικά μου το έκανε στη μέση μεγάλων διαδρομων (θεσσαλονίκη-καβάλα) αλλα το σκ πριν το παω για σερβις μου το είχε κάνει με το που έβγαινα δερβένι. Δεν θυμαμαι δυστυχώς, πάντως ήταν ενα σωληνάκι που ετσι όπως ήταν τοποθετημένο μόλις ανέβαζε μεγάλες θερμοκρασιες το αμάξι διπλωνε και έκοβε τη τροφοδοσία. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από maneas
pasxaliskar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, maneas είπε βασικά δεν ήταν στανταρ το πότε θα μου το κανε. πρώτη φορα που το έκανε απότι θυμαμαι είχα κανει ήδη αρκετά χλμ. γενικά μου το έκανε στη μέση μεγάλων διαδρομων (θεσσαλονίκη-καβάλα) αλλα το σκ πριν το παω για σερβις μου το είχε κάνει με το που έβγαινα δερβένι. Δεν θυμαμαι δυστυχώς, πάντως ήταν ενα σωληνάκι που ετσι όπως ήταν τοποθετημένο μόλις ανέβαζε μεγάλες θερμοκρασιες το αμάξι διπλωνε και έκοβε τη τροφοδοσία. ναι ... πολυ κοντα στο δικο μ προβλημα ... ετσι παθαινω κ γω σε ακυρες στιγμες , σε μεγαλα ταξιδια, θα ενημερωσω τον μαστορα να χει το νου του.. ευχαριστω πολυ ολους σας που απαντησατε με σοβαροτητα παιδια να στε καλα
maneas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 να σαι καλα, μη το αφήσεις καθόλου, τα παιδια στο σερβις μου ειπαν οτι ημουν πολυ τυχερος που δεν επαθα πολυ μεγάλη ζημια
pasxaliskar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, maneas είπε να σαι καλα, μη το αφήσεις καθόλου, τα παιδια στο σερβις μου ειπαν οτι ημουν πολυ τυχερος που δεν επαθα πολυ μεγάλη ζημια οχι σε καμια ωρα σχολαω και το παω συνεργειο.. θα του πω πανω κατω και το δικο σου περιστατικο που εινα λιγο πιο ''σπανιο'' να εχει το νου του
toyo73 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειχα και εγω κολλημενο θερμοστατη, αλλα δεν ξερω πως ειναι η κατασκευη και η διαδρομη του κυκλωματος ψυξης, αλλα δεν ανεβαζε θερμοκρασια, παρα μονο οταν το ζοριζα και μαλιστα πολυ.Το επανω κολλαρο ηταν καυτο μαζι με μισο ψυγειο και στην κυριολεξια ζεματαγε και το αλλο μισο ψυγειο και το κατω κολλαρο κρυο προς χλιαρο.Το καταλαβα μονος μου. Το πως εινα ιστορια.Ο μαστορας μου μου ελεγε οτι ετσι δουλευει και ετσι πρεπει να ηταν τουλαχιστον 2-3 χρονια. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από toyo73
pasxaliskar Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 26 λεπτά πριν, toyo73 είπε Ειχα και εγω κολλημενο θερμοστατη, αλλα δεν ξερω πως ειναι η κατασκευη και η διαδρομη του κυκλωματος ψυξης, αλλα δεν ανεβαζε θερμοκρασια, παρα μονο οταν το ζοριζα και μαλιστα πολυ.Το επανω κολλαρο ηταν καυτο μαζι με μισο ψυγειο και στην κυριολεξια ζεματαγε και το αλλο μισο ψυγειο και το κατω κολλαρο κρυο προς χλιαρο.Το καταλαβα μονος μου. Το πως εινα ιστορια.Ο μαστορας μου μου ελεγε οτι ετσι δουλευει και ετσι πρεπει να ηταν τουλαχιστον 2-3 χρονια. μολις το πηγα του ειπα το σκηνικο που περιγραφω ακριβως και στο topic. ειπα την ιστορια του maneas οτι ταιριαζει στο δικο μου ν ξερει (με το που ακουσε αεριο στραβωσε ,αρχισε ν λεει με το που βαζεις αεριο το αμαξι τελειωνει η ζωη του κλπ) του ειπα βεντιλαντερ δουλευει οκ , αντλια νερου αλλαξα περσι , ψυγειο το ιδιο .. παραφλου πριν κανα 6μηνο.. μονο θερμοστατη δν ξερω δν εχω ιδεα τι εχει κανει ο πατερας μου.. ε με λεει αυτο θα εινια θα αλλαξουμε εναν θερμοστατη, (ο τυπος εαν κ με ειπανε καλος μαστορας πολυ φλου , ειχε το στυλ μην πω οτι βαρεσε κανα τσιγαρο πριν παω,) του ειπα θερμοκρασια δν νομιζω να σε ανεβασει ρελαντι κλπ μονο σε ταξιδι αυτο ειναι το περιεργο.. τεσπα με το που το παρω θα βγω να κανω κυκλους εδω κοντα στην πολη μου να γραψει χιλιομετρα να δω
gia_nnis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, pasxaliskar είπε μολις το πηγα του ειπα το σκηνικο που περιγραφω ακριβως και στο topic. ειπα την ιστορια του maneas οτι ταιριαζει στο δικο μου ν ξερει (με το που ακουσε αεριο στραβωσε ,αρχισε ν λεει με το που βαζεις αεριο το αμαξι τελειωνει η ζωη του κλπ) του ειπα βεντιλαντερ δουλευει οκ , αντλια νερου αλλαξα περσι , ψυγειο το ιδιο .. παραφλου πριν κανα 6μηνο.. μονο θερμοστατη δν ξερω δν εχω ιδεα τι εχει κανει ο πατερας μου.. ε με λεει αυτο θα εινια θα αλλαξουμε εναν θερμοστατη, (ο τυπος εαν κ με ειπανε καλος μαστορας πολυ φλου , ειχε το στυλ μην πω οτι βαρεσε κανα τσιγαρο πριν παω,) του ειπα θερμοκρασια δν νομιζω να σε ανεβασει ρελαντι κλπ μονο σε ταξιδι αυτο ειναι το περιεργο.. τεσπα με το που το παρω θα βγω να κανω κυκλους εδω κοντα στην πολη μου να γραψει χιλιομετρα να δω Δεν μπορει να ειναι θερμοστατης και να στο κανει μετα απο τοσα χλμ!!! Αν ηταν σωστος μαστορας επρεπε να σε βαλει μεσα και να το κανει μια βολτα σε υψηλες στροφες για να δει τι παιζει.. Αυτος ψαχνει λεφτα.. 2
fotisdra Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, gia_nnis είπε Δεν μπορει να ειναι θερμοστατης και να στο κανει μετα απο τοσα χλμ!!! Αν ηταν σωστος μαστορας επρεπε να σε βαλει μεσα και να το κανει μια βολτα σε υψηλες στροφες για να δει τι παιζει.. Αυτος ψαχνει λεφτα.. Είπες μεγάλη κουβέντα τώρα έχω αλλάξει πολλούς μάστορες και οι μόνοι δύο που θεωρώ τίμιοι (δεν λέω ότι δεν υπάρχουν άλλοι) το περνούν το μαμημενο το αμάξι βόλτα να δούνε άμα ο άλλος περιμένει να του πεις εσύ τι θα αλλάξει κλαφτα. Στον επόμενο
pasxaliskar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, gia_nnis είπε Δεν μπορει να ειναι θερμοστατης και να στο κανει μετα απο τοσα χλμ!!! Αν ηταν σωστος μαστορας επρεπε να σε βαλει μεσα και να το κανει μια βολτα σε υψηλες στροφες για να δει τι παιζει.. Αυτος ψαχνει λεφτα.. του ειπα το δοκιμασα και σε μεγαλεσ στροφες για αρκετα λεπτα αλλα και σε χαμηλες στροφες τιποτα ..οπως και να το οδηγησεις η θερμοκρασια ειναι νορμαλ απλα το παθαινει σε τυχαιες στιγμες συνηθως μετα τα 100+ χιλιομετρα αποσταση.. για αυτο τωρα ειναι καμια μ@@@κιτσα κατι μικρο που κολλάει/διπλωνει/φρακαρει
toyo73 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Τελικα θερμοστατη αλλαξες, γιατι εγω ειχα προβληματικο και μου ανεβαζε θερμοκρασια με οταν το πιεζα και μαλιστα παρατεταμενα, διαφορετικα νορμαλ.Αναλογα το κυκλωμα ψυξης και τις διαδρομες, υπαρχουν κινητηρες που μολις κολλησει η θερμοστατης κλειστος η θερμοκρασια χτυπαει κοκκινο και βραζει ψυκτικο.Στο δικο μου δεν ειναι ετσι ευτυχως.Εχει αλλες ενδειξεις.Οπως μισο ψυγειο ζεστο-μισο κρυο.Τα βεντιλατερ δεν κλεινουν ποτε, ακομη και σε πορεια γιατι ο βαλβιδα που δινει εντολη ειναι μετα τον θερμοστατη και το νερο ειναι ζεστο κ.α.
hyperlost Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Είχαμε το ίδιο όχημα και έβγαλε το ίδιο πρόβλημα. Στα 300κ χιλιόμετρα άρχισε να το κάνει. Σε εμάς ήταν το ψυγείο τελικά. Το αλλάξαμε και μετά όλα οκ. Άλλη ζημιά αυτό το μοντέλο δεν μας είχε βγάλει. Μετά από κάποια χρόνια τα αμάξια λογικό είναι να ζητάνε κάτι. Μακάρι να είναι όλα τα αυτοκίνητα έτσι. Τα ψυγείο ήταν σε άσχημη κατάσταση και δεν φαινόταν με το μάτι όταν ανοίγεις το καπό. Πέρα από τα έντομα που πέφτουν με τα χρόνια και είχαν φράξει το σύμπαν είναι και πετραδάκια που δέχεσαι από τα προπορευόμενα οχήματα κ χαλάνε τα φύλλα του ψυγείου και αυτό το μοντέλο έχει τα χρόνια του.
pasxaliskar Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Του το άφησα χτες , σημερα είπε θα το πιασει .. οποτε φανταζομαι αυριο να το πάρω.. δν εχω ιδεα απο αμαξια τωρα μαθαινω σιγα σιγα , η αληθεια ειναι μαθαινω με τον αμεσω τροπο παλιο αμαξι κ μου βγαινουν προβληματακια.. το αμαξι 25 χρονων 240κ χιλιομετρα.. ΠΑΝΤΑ μονο σε γκαραζ το χρωμα του το μεταλλικο εινια λες κ εινια αμαξι 7-8 χρονων ... μεσα μια χαρα ουτε ουρανοι πεσμενη ουτε τπτ ... ειανι δλδ καλο για τα χρονια του κρατημενο , ουτε ζορισμενο μηχανικα.. (ο πατερας μου γυρνουσε με το επαγγελματικο το πετραλαιο ενα μερσεντες με καροτσα ) το θεμα ειναι τωρα λογο χρονων εχει φθορα στα μηχανικα μερη οπου ενα ενα αλλαζουν σιγα σιγα ... μακαρι ν ειναι ο θερμοστατης ,με το που το παρω θα κανω κυκλους στον νομο να γραψω κανα 150χιλιομετρα να δω
meletis_m Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Αφού έχεις υγραεριο δες εάν σου έχει πάρει σωστά τα νερά. Και ρώτησε τον εάν σου έχει ρυθμισει να ψεκάζει και βενζίνη παράλληλα. Όπως και εάν έχεις μηχανικές βαλβίδες. Τώρα είναι αμάξι 24 χρόνων. Εαν δεν έχεις αλλάξει τόσα χρόνια κοίταξε : θερμοστατη , αντλία νερού , αλλαγή Παραφλου , και το ψυγείο μήπως είναι βουλομενο όπως και τη ταπα ψυγειου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα