pasxaliskar Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Γυρισα , όλα καλα , ο δεικτης της βελόνας δεν κουνηθηκε καθόλου (εαν κ μοιλις κοντευα τα 100χιλιομετρα αποσταση και σε διοδια παλι το φιλοκαρδη μου ετρεμε μην δω καμια βελονα στον θεο ) ο μηχανικος εκει ειναι σαν τον dr. house την σειρα .. βρισκει τρελα πραγματα που κανεις αλλος δν τα βλεπει.. του ειπα χτες κιολας για χαβαλε εσυ εισαι χειρουργος οχι μηχανικος ..με ειπε επρεπε οπου το πηγες να αναρωτηθουνε γιατι χαλαγε η αντλια , το ψυγειο καλοριφερ , το ψυγειο αυτοκινητου (ολα αυτα τα είχα αλλαξει σε διαστημα 1-1.5 χρονο ) .. μου ειπε η πιεση που είχε μεσα η μηχανη κ περνουσε στο στυστημα ψυξης επρεπε απο κάπου να βγει , για αυτον τν λογο χαλουσανε ολα ενα ενα ,βαρουσε το πιο αδυναμο (η αληθεια ειναι οτι αυτα τα αλλαξα εδω στην πολη μου γιατι δεν το θεωρησα κατι σοβαρο ) με λεει το λαθος π κανουν ολοι εινια απλα πας κ στο αλλαζουν δν αναρωτιούνται για πιο λογο εγινε . Μου έδειξε πολλα πραγματα π εβγαλε απο μεσα που ήταν σαπισμενα γτ με ελεγε δουλευε με νερο οχι με παραφλου , το νερο μ λεει σαπιζει του σωληνες σιγα σιγα με τν καιρο κ απο όπου περναει ενω το παραφλου οχι , το παραφλου τα καθαριζει ειτε σκουρια ειτε βρωμια . Μου έδειξε κατι πλαστικα που ηταν ο ημαντασ χρονισμου που ηταν σπασμενο και το αλλο κομματι φαγωμενο . (γενικα ειχε πολλα πραγματα ''πληγωμενα'΄) ενα αλλο που με ειπε ηταν οτι η μηχανη εχει ξανα ανοιχτη ΣΙΓΟΥΡΑ στο παρελθον , δεν καταλαβε τον λογο , αλλα λεει ειδα ενα χτυπημα σε μια βιδα (χτυπημα σαν να προσπαθησαν με ζουμπα με λεει να το βαλουν κ τους εφυγε ). Με λεει ειναι σιγουρα ανοιγμενη ξανα γιατι εκτος απο μας το προσεξε και ο πλανιαρης. Ρωτησα τον μπαμπα μου δεν είχε ιδεα , με λεει δν ξερω , δν πηγα ποτε για ανοιγμα . (για αυτο εαν πας και δν εισαι μπροστα να βλεπεις τι κανουν η εαν δν ειναι εμπιστο βάζουν χερι όπου νανε) Α και κατι τελευταιο , με λεει εαν δν ηταν νισσαν η μηχανη θα είχε λιωσει σιγουρα (εκει είπα απο μέσα μου μπραβο ρε νισσαναρα για αυτο ειμαι συναισθηματικα δεμενος ). με λεει ειναι απο μαντεμη και αντεξε ολο αυτο τον καιρο ΥΓ1 Το μόνο που με είπε ειναι για 10 μερες οταν ειναι κρυο να τσεκαρω ψυγειο - δοχειο οτι ειναι οκ οι σταθμες μηπως εχει πουθενα απο κανα σαπισμενο σωληναριο καμια τρυπα λογο απο νερο γτ τα παραφλου περνουν τις βρωμιες και μηπως ανοιξει και μετα απο 1000 χιλιομτρα λαδι και φιλτρο λαδιου ιδιο με αυτο π φοραει αυστηρα (το οποιο επειδη ειναι καθαρη η μηχανη προσοχη γιατι δν φαινετε μην σε πει κανεις δν εχει λαδι και στο τιγκαρει) https://ibb.co/vj0gZ0T και μια φωτο που βρηκα προσφατη ας κλειδώσει το θέμα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα