irenemagic Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Γεια σας! Πρωτού ξεκινήσω θα ήθελα απλά να πω ότι είμαι λίγο ψιλοάσχετη οπότε συγχωρέστε με αν δεν καταλάβω κάτι. Στο θέμα μας τώρα.Εχω ενα λάπτοπ με τα εξής χαρακτηριστικά(ελπίζω να μην σκότωσα την λεξη :p) : Windows 10 Home 4,00 GB Επεξεργαστής : Intel(R) Pentium(R) CPU 987 @ 1.50GHz 64 bit system *αν δεν τα έχω συμπληρώσει όλα ενημερώστε με γιατί οπως προανέφερα είμαι άσχετη* Το προβλημα μου ειναι το εξής. Όταν ανοίγω τον task manager μου γραφεί οτι ο δίσκος ειναι 100% και πολλες φορές ενώ είμαι στο ίντερνετ(youtube,fb κτλ) ή ενώ έχω ανοιχτό το desktop κολλαει για 1-2 δευτερόλεπτα. Θα πρέπει να αλλάξω δίσκο? Κι αν ναι πώς? Χρειάζεται να κάνω κανένα backup των αρχείων μου? Ευχαριστώ σε όσους απαντήσουν/βοηθήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rayven18 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Θα βοηθούσε σίγουρα εάν άλλαζες τον δίσκο σου με έναν "καινούργιας γενιάς" SSD, προκειμένου να μήν είναι συνέχεια 100% οπως λές και να μην έχεις αυτά τα κολλήματα. Το αν θα κρατήσεις τα αρχεία σου είναι δικό σου θέμα, πάντως θα χρειαστεί να περάσεις τα windows απο την αρχή στον SSD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kremenarasi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Κοίταξε πρώτα εαν τα Windows κάνουν ενημέρωσεις. Θα καταλάβεις οταν απασχολεί το ίντερνετ σου"το δίκτυο" Βασικά. Τοτε λογικά να βαράει 100 ο δίσκος γιατί γράφει αρχεία. Δες και την υγεία του με το HDD SENTINEL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα