TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, aspirini είπε Νομιζω πως δεν ειμαι ετοιμος για την μεταβαση απο nvidia καρτα ακομη αλλα εαν νομιζεις οτι "δενει" με το combo θα το σκεφτω πολυ σοβαρα ! Σε ευχαριστω για τις προτασεις Μητρικη - επεξεργαστης - καρτα γραφικων ~310 μαζι, ναι, τα λες να ειναι ΟΚ! 😁 1
leros2004 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 54 λεπτά πριν, aspirini είπε Νομιζω πως δεν ειμαι ετοιμος για την μεταβαση απο nvidia καρτα ακομη αλλα εαν νομιζεις οτι "δενει" με το combo θα το σκεφτω πολυ σοβαρα ! Σε ευχαριστω για τις προτασεις Γρήγορα σε κάνα Πλαίσιο, να σε βοηθήσουν οι ειδικοί να πάρεις οπωσδήποτε 1050ti που θα έχουνε και μπόλικο στοκ, ποιος ο λόγος για 570 που ειναι φθηνότερη και +20fps σε όλα τα παιχνίδια..... 6 1
kostasblues21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Φιλε ποιες μνημες εχεις γιατι μπορει να χρειαστεις και μνημες.
Horn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Γιατί συνεχίζετε να τον βοηθάτε αφού δεν θέλει να ακουσει 1
ilos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδώ η αρχική του σύνθεση είχε κλειδωμένο i5 με 240ρι rad. Αν δεν τρολάρει μιλάμε για θεότητα.😎 Υ.Γ. Αν θες να μας ακούσεις περίμενε ένα μήνα. R5 3600/b450/3200 μνήμες θα είναι killer combo. Στη κάρτα δυστυχώς θα πρέπει να τα στάξεις. Αν θα έπαιρνα κάτι αυτή τη στιγμή θα ήταν μια vega 56 στα 250. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από ilos 3
aspirini Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, Horn είπε Γιατί συνεχίζετε να τον βοηθάτε αφού δεν θέλει να ακουσει Τι εννοείς δεν θέλω να ακούσω? Ζήτησα μητρική επεξεργαστή να είναι κοντά σε δυνατότητες με τον ι5 που είχα. Και με ρωτάνε ποιο λειτουργικό θα έχω αν θέλω να δώσω 1000 ευρώ και ποια οθόνη έχω. Ο devilmaycry γιατί κατάλαβε τι ζήτησα κ απάντησε σε αυτό ακριβώς που ζήτησα? Το να απαντήσεις στην ερώτηση μου και μετά να μου πεις ξες φίλε με τους ryzen πρέπει να πάρεις πχ corsair ραμ γιατί κάποιες έχουν ασυμβατότητα να το καταλάβω. Να μου πεις φίλε χωριά από αυτά που ζητάς πάρε κ αυτό το cpu Cooler γιατί το δοκίμασα κ είναι ότι πρέπει πάλι να το καταλάβω. Το να μου λες άσχετες χαζομάρες χωρίς να απαντάς καν στο απλό πράγμα που ρώτησα.,δεν το καταλαβαίνω. Μέχρι να απαντήσει ο devilmaycry διάβασα τρεις φορές τι ρώτησα για να δω αν αρμενιζω εγώ στραβά. 12 ώρες πριν, kostasblues21 είπε Φιλε ποιες μνημες εχεις γιατι μπορει να χρειαστεις και μνημες. Από όλα θα χρειαστώ απλά δεν χρειάζομαι βοήθεια στα υπόλοιπα. Εκτός κι αν ξέρεις κάποια τυχόν ασυμβατότητα με ορισμένες ραμ στο κόμπο που πρότεινε ο devilmaycry
NT1G Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Ποίος είναι ο devilmaycry; Γιατί ένας που έχει απαντήσει 5 φορές, devilmaycare λέει.
aspirini Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 34 λεπτά πριν, NT1G είπε Ποίος είναι ο devilmaycry; Γιατί ένας που έχει απαντήσει 5 φορές, devilmaycare λέει. Άτιμο πράγμα η συνήθεια ρε γαμωτο.. Συγνώμη στο παλικάρι που νοιαστηκε να μου απαντήσει @TheDevilMayCare
Horn Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 49 λεπτά πριν, aspirini είπε Τι εννοείς δεν θέλω να ακούσω? Ζήτησα μητρική επεξεργαστή να είναι κοντά σε δυνατότητες με τον ι5 που είχα. Και με ρωτάνε ποιο λειτουργικό θα έχω αν θέλω να δώσω 1000 ευρώ και ποια οθόνη έχω. Ο devilmaycry γιατί κατάλαβε τι ζήτησα κ απάντησε σε αυτό ακριβώς που ζήτησα? Το να απαντήσεις στην ερώτηση μου και μετά να μου πεις ξες φίλε με τους ryzen πρέπει να πάρεις πχ corsair ραμ γιατί κάποιες έχουν ασυμβατότητα να το καταλάβω. Να μου πεις φίλε χωριά από αυτά που ζητάς πάρε κ αυτό το cpu Cooler γιατί το δοκίμασα κ είναι ότι πρέπει πάλι να το καταλάβω. Το να μου λες άσχετες χαζομάρες χωρίς να απαντάς καν στο απλό πράγμα που ρώτησα.,δεν το καταλαβαίνω. Μέχρι να απαντήσει ο devilmaycry διάβασα τρεις φορές τι ρώτησα για να δω αν αρμενιζω εγώ στραβά. Από όλα θα χρειαστώ απλά δεν χρειάζομαι βοήθεια στα υπόλοιπα. Εκτός κι αν ξέρεις κάποια τυχόν ασυμβατότητα με ορισμένες ραμ στο κόμπο που πρότεινε ο devilmaycry Φιλε μου εισαι αγενης καταρχην προς αυτους που προσπαθουν να σε βοηθησουν,2ον λες οτι θελεις μονο μητρικη και cpu ryzen λες και θα παρεις γουρουνι στο σακι και σε ρωτανε ποιο ειναι το αλλο hardware που διαθετεις για να σου δωσουν ιδεες και σφυριζεις μορτικα,ε τι αλλο να σου πω 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Ειρηνη ημιν! Μακαρι τετοια μονο, να ειναι ολα μας τα προβληματα..! 😁 1
aspirini Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Horn είπε Φιλε μου εισαι αγενης καταρχην προς αυτους που προσπαθουν να σε βοηθησουν,2ον λες οτι θελεις μονο μητρικη και cpu ryzen λες και θα παρεις γουρουνι στο σακι και σε ρωτανε ποιο ειναι το αλλο hardware που διαθετεις για να σου δωσουν ιδεες και σφυριζεις μορτικα,ε τι αλλο να σου πω Κατσε σε παρακαλω και διαβασε παλι απο την αρχη τα ποστς που γινανε .ο αλλος ο λερος μου ειπε ξεκαθαρα κατσε στην γωνια σου και παρε καμια κονσολα , μετα ειπε ανισοροπο το build λες κ ρωτησα την αποψη του κ μετα ο ειρωνας μας εστειλε πλαισιο να μας το κανουν τα τεκ guys γιατι δεν ειμαστε ψαγμενοι οπως ο ιδιος. Ισως δεν απαντησα πολυ σωστα στον στορμ ,ισως εαν ειχε απαντησει πρωτος αυτος να μην τον αποπερνα , αλλα ακολουθησε τον κλασικο ινσομνιακ κ τον πηρε η μπαλα. τεσπα τζαμπα διαλογο κανουμε εκτος τοπικ . Εχω καλυφθει απο τις απαντησεις του thedevilmaycare. Εαν θελεις να προσθεσεις καποια προταση στο hardware που μου προτεινε , οριστε παρακαλω. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από aspirini
GiwrgosP- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Για μενα top vfm ειναι ο 1600 που σου προταθηκε και ειναι καλυτερος απο τον 7500 (ποσο μαλλον αν του κανεις και ενα oc) και θα προτεινα την msi b450 tomahawk που παιζει στα 95 ευρω καθως τη θεωρω top vfm mobo και πολυ καλη overclocker. Γενικα αποφασισε τι θα παρεις μεταξυ των 1600/2600/2600x καθως οσο ανεβαινεις στην τιμη τοσο καλυτερο επεξεργαστη παιρνεις και αξιζουν και οι 3 τα λεφτα που ζητανε.. Ωστοσο θα μπορουσες να περιμενεις επισης 2 3 εβδομαδες ακομα να βγουν οι 3χχχ να πεσουν οι τιμες απο τους 2χχχ και να τσιμπησεις εναν απο αυτους. Για μενα η tomahawk παντως ειναι το απολυτο deal στο low budget. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από GiwrgosP-
aspirini Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε Για μενα top vfm ειναι ο 1600 που σου προταθηκε και ειναι καλυτερος απο τον 7500 (ποσο μαλλον αν του κανεις και ενα oc) και θα προτεινα την msi b450 tomahawk που παιζει στα 95 ευρω καθως τη θεωρω top vfm mobo και πολυ καλη overclocker. καθως το OC δεν ειναι κατι που με ενδιαφερει , θα παρεμενες στην προταση της Mobo ?
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Ειναι ιδιες στα VRM τους Pro και ΤΗawk https://www.skroutz.gr/s/15565265/MSI-B450-A-Pro.html 😎 https://www.hardwareluxx.de/community/f12/pga-am4-mainboard-vrm-liste-1155146.html
GiwrgosP- Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, aspirini είπε καθως το OC δεν ειναι κατι που με ενδιαφερει , θα παρεμενες στην προταση της Mobo ? Προσωπικα θα πηγαινα σιγουρα στην tomahawk γιατι εχω διαβασει πολλα γι αυτη και μου χει δωσει πολυ καλη εντυπωση και η διαφορα στα χρηματα ειναι μικρη (για τα δεδομενα τα δικα μου τουλαχιστον). Κατα τα αλλα ναι πηγαινε στην pro αφου την προτεινει ο φιλος απο πανω, δεν την εχω ψαξει για να σου πω δικη μου αποψη. Παντως γενικα μιλώντας, αν μπορουμε, καλο ειναι να βαζουμε καλα ηλεκτρονικα στο συστημα μας ασχετως αν μας ενδιαφερει ή οχι η αξιοπιστια υπο δυσκολες συνθηκες (οπως ειναι το oc).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα