aspirini Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) καλησπερα , Για να εξηγησω λιγακι εως τωρα εχω δουλεψει αποκλειστικα ιντελ.Γενικα δεν παρακολουθω τις εξελιξεις αλλα σε ιντελ γνωριζω ,γενιες ,δυνατοτητες και τιμες . Σε ryzen δεν ξερω καν τα σοκετ , ειμαι παντελως ασχετος . Ειχα εναν υπολογιστη τον οποιο και πουλησα διοτι δεν τον χρησιμοποιουσα καθολου και μου φαινοταν λεφτα που καθοταν και σκονιζοταν.Αλλα ενα χρονο μετα νομιζω πως θελω να εχω ενα συστημα και ας καθεται. Το ζητουμενο ειναι να ειναι καπως οικονομικο εξου κ η προτιμηση σε ryzen. Η χρηση θα ειναι κυρως για gaming αλλα δεν εχω αναγκη να τρεχω pubg στα ultra αλλα να μπορω να το παιξω κιολας εαν θελησω(οχι στα ultra) . Το συτημα που ειχα εως τωρα ηταν ι5 7500 / asus h270 prime /gtx1050ti/8 gb ραμ/υδροψυξη νεπτον 240μ και αλλα που δεν εχουν σημασια . Θα ηθελα κατι παραπλησιο . Επισης επειδη ανοιξα το θεμα σε επεξεργαστες/μητρικες ας περιοριστουμε στον επεξεργαστη και μητρικη καθως καρτα μαλλον θα παρω ιδια. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από aspirini
leros2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, aspirini είπε καλησπερα , Για να εξηγησω λιγακι εως τωρα εχω δουλεψει αποκλειστικα ιντελ.Γενικα δεν παρακολουθω τις εξελιξεις αλλα σε ιντελ γνωριζω ,γενιες ,δυνατοτητες και τιμες . Σε ryzen δεν ξερω καν τα σοκετ , ειμαι παντελως ασχετος . Ειχα εναν υπολογιστη τον οποιο και πουλησα διοτι δεν τον χρησιμοποιουσα καθολου και μου φαινοταν λεφτα που καθοταν και σκονιζοταν.Αλλα ενα χρονο μετα νομιζω πως θελω να εχω ενα συστημα και ας καθεται. Το ζητουμενο ειναι να ειναι καπως οικονομικο εξου κ η προτιμηση σε ryzen. Η χρηση θα ειναι κυρως για gaming αλλα δεν εχω αναγκη να τρεχω pubg στα ultra αλλα να μπορω να το παιξω κιολας εαν θελησω(οχι στα ultra) . Το συτημα που ειχα εως τωρα ηταν ι5 7500 / asus h270 prime /gtx1050ti/8 gb ραμ/υδροψυξη νεπτον 240μ και αλλα που δεν εχουν σημασια . Θα ηθελα κατι παραπλησιο . Επισης επειδη ανοιξα το θεμα σε επεξεργαστες/μητρικες ας περιοριστουμε στον επεξεργαστη και μητρικη καθως καρτα μαλλον θα παρω ιδια. Ασπιρίνη θα πάρουμε μαζί σου..... α) Για να είσαι 1 χρόνο χωρίς Pc δεν νομίζω ότι πραγματικά χρειάζεται να αγοράσεις κάτι.... Και όπως σωστά έγραψες είναι λεφτά που σκονίζονται και το χειρότερο: Απαξιώνονται.... β) Το κάπως οικονομικό δεν λέει κάτι αν δεν ορίσεις τιμή.... Για σένα μπορεί να είναι τα 500€ , για κάποιον άλλων τα 2000€.... γ) Οθόνη έχεις ? αν ναι ποια ? δ) 1050ti την ξεχνάς, έχει παλιώσει για τα χρήματα που κοστίζει. ε) Και 2080ti να πάρεις, Pubg δεν θα παίζεις σε ultra γιατί είναι game που δεν χρειάζεται ultra settings... ίσα ίσα το ανάποδο ισχύει .. ζ) Για απλό gaming θα σου έλεγα να κοιτάξεις και καμιά κονσόλα Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από leros2004 1
aspirini Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, leros2004 είπε Ασπιρίνη θα πάρουμε μαζί σου..... α) Για να είσαι 1 χρόνο χωρίς Pc δεν νομίζω ότι πραγματικά χρειάζεται να αγοράσεις κάτι.... Και όπως σωστά έγραψες είναι λεφτά που σκονίζονται και το χειρότερο: Απαξιώνονται.... β) Το κάπως οικονομικό δεν λέει κάτι αν δεν ορίσεις τιμή.... Για σένα μπορεί να είναι τα 500€ , για κάποιον άλλων τα 2000€.... γ) Οθόνη έχεις ? αν ναι ποια ? δ) 1050ti την ξεχνάς, έχει παλιώσει για τα χρήματα που κοστίζει. ε) Και 2080ti να πάρεις, Pubg δεν θα παίζεις σε ultra γιατί είναι game που δεν χρειάζεται ultra settings... ίσα ίσα το ανάποδο ισχύει .. ζ) Για απλό gaming θα σου έλεγα να κοιτάξεις και καμιά κονσόλα Νομιζω πως το προηγουμενο συστημα περιγραφει περιπου το budget μου. το οποιο ειναι σιγουρα κατω των 500. Οπως και το θεμα οθονη δεν εχει σημασια για εμενα, μια οποιαδηποτε 24 1080p. Το μονο που χεριαζομαι ειναι ενας επεξεργαστης σε ryzen και μητρικη ο οποιος να ειναι λγιο πανω/κατω απο ας πουμε τον Ι5 7500.
STORM1978 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Συμπλήρωσε παρακαλώ την απο κάτω φόρμα για να σε βοηθήσουμε: Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .
aspirini Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, STORM1978 είπε Συμπλήρωσε παρακαλώ την απο κάτω φόρμα για να σε βοηθήσουμε: Αναφέρουμε: Ποσό που διαθέτουμε : Χρήση υπολογιστή : Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . αληθεια τωρα ? Δεν θελω να μου στησεις υπολογιστη φιλε μου . Εναν επεξεργαστη-μητρικη θελω να μου προτεινετε ο οποιος να ειναι περιπου αντιστοιχος ενος i5 - 7500 και να ειναι vfm. Η φορμα που μου εκανες paste λεει μεχρι και για το τι λειτουργικο θα βαλω.
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Ξεκινας τη μεταβαση με τον 1600 ,και αργοτερα βλεπεις: πως θα κινηθουν οι τιμες τοσο σε καινουργιους 3000 (οσο & used 2ΧΧ) σε βαθος μηνων - χρονου! 😈 https://www.techspot.com/review/1859-two-years-later-ryzen-1600-vs-core-i5-7600k/ 1
STORM1978 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Τι άλλο έχεις τώρα τότε για να τα συνδυάσουμε?
leros2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, aspirini είπε αληθεια τωρα ? Δεν θελω να μου στησεις υπολογιστη φιλε μου . Εναν επεξεργαστη-μητρικη θελω να μου προτεινετε ο οποιος να ειναι περιπου αντιστοιχος ενος i5 - 7500 και να ειναι vfm. Η φορμα που μου εκανες paste λεει μεχρι και για το τι λειτουργικο θα βαλω. Συγνώμη που θέλουμε να σε βοηθήσουμε... να μην πάρεις για 2η φορά ανισόρροπη σύνθεση Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από leros2004 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/11139197/AMD-Ryzen-5-1600-Box.html + https://www.skroutz.gr/s/15565265/MSI-B450-A-Pro.html 1
STORM1978 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε https://www.skroutz.gr/s/11139197/AMD-Ryzen-5-1600-Box.html + https://www.skroutz.gr/s/15565265/MSI-B450-A-Pro.html και αυτά θα τα συνδυάσει με? ( δεν σε ειρωνεύομαι αλλά δεν μας έχει πει τι άλλο υπάρχει, αν υπάρχει κιόλας...).
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, STORM1978 είπε και αυτά θα τα συνδυάσει με? ( δεν σε ειρωνεύομαι αλλά δεν μας έχει πει τι άλλο υπάρχει, αν υπάρχει κιόλας...). Αναλογως τα χρηματα! Δεν νομιζω παντως να βρισκεται καλυτερο value for money..! Για τον επεξεργαστη ειδικα -οσο το ψαχνω & για εμενα ακομη- κι απο 2600, η 3600 😈
aspirini Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, leros2004 είπε Συγνώμη που θέλουμε να σε βοηθήσουμε... να μην πάρεις για 2η φορά ανισόρροπη σύνθεση Συγνωμη που απλα δεν θες να καταλαβεις ποσο απλο ειναι αυτο που ρωτησα. Και ετσι για το γαμωτο η συνθεση που ειχα με ειχε αφησει 100% ευχαριστημενο. Μόλις τώρα, STORM1978 είπε και αυτά θα τα συνδυάσει με? ( δεν σε ειρωνεύομαι αλλά δεν μας έχει πει τι άλλο υπάρχει, αν υπάρχει κιόλας...). Δεν καταλαβαινω γιατι κολλας με τον συνδιασμο λες και ζηταω κατι εξειδικευμενο η super duper wow.
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 VGA 😈 https://www.skroutz.gr/s/14189412/Sapphire-Radeon-RX-570-4GB-Pulse-11266-34.html ^^ Παραμενοντας σε value for money 😋
aspirini Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, TheDevilMayCare είπε VGA 😈 https://www.skroutz.gr/s/14189412/Sapphire-Radeon-RX-570-4GB-Pulse-11266-34.html Νομιζω πως δεν ειμαι ετοιμος για την μεταβαση απο nvidia καρτα ακομη αλλα εαν νομιζεις οτι "δενει" με το combo θα το σκεφτω πολυ σοβαρα ! Σε ευχαριστω για τις προτασεις
STORM1978 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, aspirini είπε Δεν καταλαβαινω γιατι κολλας με τον συνδιασμο λες και ζηταω κατι εξειδικευμενο η super duper wow. Βρε φίλε μου, είπες έδωσα το μηχάνημα μου άρα δεν έχεις τίποτα άλλο και ζητάς μονάχα επεξεργαστή και μητρική σε ryzen μέχρι 500 ευρώ. Μνήμες έχεις? Σκληρό/SSD έχεις? Κουτί έχεις? Οθόνη έχεις? Τροφοδοτικό έχεις? Κάρτα γραφικών έχεις? Περιφερειακά έχεις? Με τι θα τα παντρέψεις τα 2 πράγματα που ζητάς? Στα 500 θέλεις μόνο cpu/motherboard?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα