Προς το περιεχόμενο

1.2 ή1.4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Blackgtc είπε

Άρα ένα οικονομικό και low budget αυτοκίνητο πόλης. Ποιο θα ήταν το ιδανικό κατά την γνώμη σας; κοιτάω κανένα 206 1.100cc

Ibiza 1.200cc

Polo 1.200

Fiesta 1.200

Punto 1.200

Από τα παραπάνω λέτε να αξιζει κανένα ?

Άντε να πω μια γνώμη.απο αυτά που διάλεξες εγώ θα πήγαινα σε punto μόνο και μόνο ότι είναι πάμφθηνα τα ανταλλακτικά του σε σχέση με τα άλλα .

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Άντε να πω μια γνώμη.απο αυτά που διάλεξες εγώ θα πήγαινα σε punto μόνο και μόνο ότι είναι πάμφθηνα τα ανταλλακτικά του σε σχέση με τα άλλα .

Έχω ακούσει βγάζουν πρόβλημα στο τιμόνι και κοστίζει ακριβά μόνο εκεί κολλάω 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Blackgtc είπε

Σωστά έχεις ακούσει, βέβαια και τα υπόλοιπα της λίστας σου είναι μάλλον χειρότερα.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, turbat0s είπε

Σωστά έχεις ακούσει, βέβαια και τα υπόλοιπα της λίστας σου είναι μάλλον χειρότερα.

Πες μου την γνώμη σου έχεις κάτι άλλο κατά νου ? Ψάχνομαι έτσι κι αλλιώς δεν έχω καταλήξει καπου

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Blackgtc είπε

Άρα ένα οικονομικό και low budget αυτοκίνητο πόλης. Ποιο θα ήταν το ιδανικό κατά την γνώμη σας; κοιτάω κανένα 206 1.100cc

Ibiza 1.200cc

Polo 1.200

Fiesta 1.200

Punto 1.200

Από τα παραπάνω λέτε να αξιζει κανένα ?

Το Fiesta νομιζω εβγαινε 1.250, ειχα νοικιασει ενα με αυτο τον κινητηρα και τσιμπαγε αρκετα στην καταναλωση. Οταν εβαλα για να το επιστρεψω ειχα εκπλαγει με το ποσο εκαψε :P 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ProponitisTouKanape είπε

Το Fiesta νομιζω εβγαινε 1.250, ειχα νοικιασει ενα με αυτο τον κινητηρα και τσιμπαγε αρκετα στην καταναλωση. Οταν εβαλα για να το επιστρεψω ειχα εκπλαγει με το ποσο εκαψε :P 

Παλιότερα είχα το 1.4 Και ήμουν σχετικά ικανοποιημένος σε θέμα καταναλωσης βέβαια ακριβά τα ανταλλακτικά και λίγο ζημιαρικο ,χαζομάρες βέβαια 

Δημοσ.

Βρες κανά i20 είναι αξιόπιστο και αξιοπρεπές ακόμη και για ταξιδάκια.

Θα σε καλύψει άνετα για 2-3 χρόνια που το θες και πιθανότατα δεν θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω από τα πάγια έξοδά του.

• Like 1
Δημοσ.

Αναλογως πως πηγαινεις ενα αυτοκινητο, μπορει αυτο με το λιγο μεγαλυτερο κυβισμο να καψει λιγοτερο. 

Τωρα με αυτη τη λιστα που εφτιαξες τι να σου πω, risky ειναι ολα. Παρε ο,τι σ'αρεσει καλοσυντηρημενο, κανε και μια προσευχη και πορευσου ετσι. Το προβλημα για τα Fiat κι εγω το εχω διαβασει και ειναι αρκετα σοβαρο. 

Για το Polo ο ενας φιλος που ειχε μοντελο του 08 (facelift) δε του ειχε βγαλει τιποτα και ενας αλλος που ειχε πριν το facelift δε το μαζευε απο τις ζημιες, χαλασμενα ηλεκτρικα παραθυρα, ετρεχε νερα το AC κλπ 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, turbat0s είπε

Βρες κανά i20 είναι αξιόπιστο και αξιοπρεπές ακόμη και για ταξιδάκια.

Θα σε καλύψει άνετα για 2-3 χρόνια που το θες και πιθανότατα δεν θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω από τα πάγια έξοδά του.

Όντως πολύ καλό ένα φιλαράκι μου πήρε το 2015 diesel, ίσως ότι καλύτερο για πόλη .Αλλά πολύ έξω το budget  μου επειδή έρχεται χειμώνας και έχω άλλες προτεραιότητες δεν θέλω να πάρω πάνω από 3500 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Blackgtc είπε

Από την λίστα σου αυτό θα διάλεγα.τα αλλά είναι χειροτερα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Αναλογως πως πηγαινεις ενα αυτοκινητο, μπορει αυτο με το λιγο μεγαλυτερο κυβισμο να καψει λιγοτερο. 

Τωρα με αυτη τη λιστα που εφτιαξες τι να σου πω, risky ειναι ολα. Παρε ο,τι σ'αρεσει καλοσυντηρημενο, κανε και μια προσευχη και πορευσου ετσι. Το προβλημα για τα Fiat κι εγω το εχω διαβασει και ειναι αρκετα σοβαρο. 

Για το Polo ο ενας φιλος που ειχε μοντελο του 08 (facelift) δε του ειχε βγαλει τιποτα και ενας αλλος που ειχε πριν το facelift δε το μαζευε απο τις ζημιες, χαλασμενα ηλεκτρικα παραθυρα, ετρεχε νερα το AC κλπ 

Όλα είναι θέμα ρίσκου πραγματικά μόνο προσευχή μπορείς να κάνεις όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο 

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα απο τα μοντελα που κοιτας κανενα δεν ειναι τερας αξιοπιστιας. Απλα πρεπει να το ψαξεις καλα, να δεις οτι ειναι συντηρημενο, οτι δεν εχει φαει κανα στουκαρισμα και φυσικα να μη πας εθελοντικα σε ζημιαρικο μοντελο, π.χ. οποιος φιλος ειχε 207 εβριζε την ωρα που το πηρε. Και το ξερω απο 4 διαφορετικα ατομα οποτε δεν ειναι ραδιο αρβυλα :P 

(αντίθετα για 206 εχω ακουσει καλουτσικα)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε

Κοιτα απο τα μοντελα που κοιτας κανενα δεν ειναι τερας αξιοπιστιας. Απλα πρεπει να το ψαξεις καλα, να δεις οτι ειναι συντηρημενο, οτι δεν εχει φαει κανα στουκαρισμα και φυσικα να μη πας εθελοντικα σε ζημιαρικο μοντελο, π.χ. οποιος φιλος ειχε 207 εβριζε την ωρα που το πηρε. Και το ξερω απο 4 διαφορετικα ατομα οποτε δεν ειναι ραδιο αρβυλα :P 

(αντίθετα για 206 εχω ακουσει καλουτσικα)

Ναι για το 206 έχω ακούσει καλά λόγια  και έχω βρει μερικά σε καλή τιμή απλά δεν ξέρω σε κυβικά Ποιο να προτιμήσω το 1.1 ή το 1.4

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Blackgtc είπε

Όλα είναι θέμα ρίσκου πραγματικά μόνο προσευχή μπορείς να κάνεις όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο 

Πάρε getz.φτηνο αξιόπιστο.το I20 ξεφεύγει από τα λεφτά σου.αλλοιως το punto που είναι στη λίστα σου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mp123 είπε

Πάρε getz.φτηνο αξιόπιστο.το I20 ξεφεύγει από τα λεφτά σου.αλλοιως το punto που είναι στη λίστα σου.

Πολυ χαμηλη ποιοτητα στο εσωτερικο ομως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...