Προς το περιεχόμενο

1.2 ή1.4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω να βρω ένα μεταχειρισμένο για 2 με 3 χρόνια έχω βρει μερικά οπως: grande punto,seat ibiza,ford fiesta.polo

Είναι ανάμεσα σε αυτά τα 4 το μόνο που με προβληματίζει είναι τι κινητήρα να επιλέξω.Να πάω σε 1.200 κυβικά που θα πληρώνω χαμηλότερο σήμα Αλλά φοβάμαι πως θα έχω αυξημένη κατανάλωση,ειδικά άμα το φορτώσω λίγο ή να πάω σε 1.400 που θα δίνω το διπλάσιο σήμα και θα έχω πάνω κάτω την ίδια καταναλωση Αλλά και λίγο παραπάνω γκάζι... τι λέτε λοιπόν ; θα έχω θέμα με την καταναλωση αν προτιμήσω το 1.200 ή Όχι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο σημα η διαφορα ειναι 120 ευρω το χρονο, δηλαδη 10€ το μηνα. Δηλαδη τιποτα. Αρα μην το παιρνεις σαν κριτηριο τοσο πολυ.

Εγω στη θεση σου θα κοιταγα για 1.4. Θα μπορεις να κινηθεις σαν ανθρωπος. Και το γκαζι θα εχεις να κανεις το κεφι σου, και θα μπορεις να κανεις με ασφαλεια μια προσπεραση και AC θα αναβεις το καλοκαιρι πιο ανετα. Εκτος πολης θα ειναι σιγουρα πιο οικονομικο απο το1.2, στη πολη λογικα το ιδιο θα ειναι.

Αρα θα σου ειναι το ιδιο απο αποψη κοστους + την ασφαλεια και ευχαριστηση που θα σου δωσει το 1.4.

Για τα αυτοκινητα που αναφερεις, βγαινουν και σε 1.2 και 1.4 που αναφερεις και 1.3 που λενε οι φιλοι παραπανω?

Επεξ/σία από gasgounis
  • Like 1
Δημοσ.

Με την ίδια λογική ας πάει σε 1800 με 5 ευρώ παραπάνω το μήνα. 

Και θα είναι πιο άνετος σε όλα. 

Με 90 άλογα σε μικρό αυτοκίνητο (βλέπε yaris, swift) είσαι πολυ καλά. Άψογο για πόλη και μέχρι εκεί που μπορεί να δωσει σε ταξίδια.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gasgounis είπε

στο σημα η διαφορα ειναι 120 ευρω το χρονο, δηλαδη 10€ το μηνα. Δηλαδη τιποτα. Αρα μην το παιρνεις σαν κριτηριο τοσο πολυ.

Εγω στη θεση σου θα κοιταγα για 1.4. Θα μπορεις να κινηθεις σαν ανθρωπος. Και το γκαζι θα εχεις να κανεις το κεφι σου, και θα μπορεις να κανεις με ασφαλεια μια προσπεραση και AC θα αναβεις το καλοκαιρι πιο ανετα. Εκτος πολης θα ειναι σιγουρα πιο οικονομικο απο το1.2, στη πολη λογικα το ιδιο θα ειναι.

Αρα θα σου ειναι το ιδιο απο αποψη κοστους + την ασφαλεια και ευχαριστηση που θα σου δωσει το 1.4.

Για τα αυτοκινητα που αναφερεις, βγαινουν και σε 1.2 και 1.4 που αναφερεις και 1.3 που λενε οι φιλοι παραπανω?

γιατι οχι 1.6 το οποιο ειναι σχεδον ιδια τιμη με το 1.4?

Δημοσ.

1.3 είναι μόνο σε πετρέλαιο Αλλά είναι euro4 .. τώρα αν είναι να μπω στο τρυπάκι να λέω γιατί Όχι 1.6 από 1.4 πιστεύω ξεφεύγω πολύ..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Βρες 1300 βενζίνη. 

Δεν έχει μεγάλη διαφορά το 1400 με το 1600

Το σήμα του 1800 είναι 300€

Ξεφεύγεις στην καταναλωση μετά όμως αν πας σε 1.600 τα χιλιόμετρα που κάνω είναι όλα εντός και με τα λεφτά που διαθέτω δεν εχω πολλες επιλογες για 1.300 .. οποτε είμαι ανάμεσα σε κανένα (punto,fiesta,ibiza,206) από το 2005 έως το 2008 και σε αυτά οι μόνες επιλογές είναι ή1 200 ή1400  τα 1200 παίζουν μέχρι 70 άλογα ενώ τα 1400 από 80 έως 100 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Τότε πάρε 1400

Σε καταναλωση στα ίδια επίπεδα θα παίζει με 1.2? Εντός πόλης πάντα .εκει κολλάω αν είναι όντως στα ίδια επίπεδα τότε θα προτιμήσω το 1.4

Δημοσ.

Γύρω στα 4.500€ βρίσκεις clio tce 1200cc turbo με 100 άλογα και είσαι άρχοντας και στην οικονομία και στην διναμη. Και με λίγο πιο πάνω παίζουν τα 1200αρια tsi του group vag με τα 105 άλογα τα οποία είναι και αυτά πολύ αξιόλογα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Γύρω στα 4.500€ βρίσκεις clio tce 1200cc turbo με 100 άλογα και είσαι άρχοντας και στην οικονομία και στην διναμη. Και με λίγο πιο πάνω παίζουν τα 1200αρια tsi του group vag με τα 105 άλογα τα οποία είναι και αυτά πολύ αξιόλογα.

Φίλε μου το ξέρω απλά δεν θέλω να ανοιχτώ παραπάνω τώρα 2 με 3 χρόνια έχω σκοπό να κρατήσω ότι και να πάρω μετά θα φύγω εκτός Ελλάδας όποτε δεν υπάρχει λόγως να πάω σε κάτι ακριβότερο, 

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Blackgtc είπε

Ξεφεύγεις στην καταναλωση μετά όμως αν πας σε 1.600 τα χιλιόμετρα που κάνω είναι όλα εντός και με τα λεφτά που διαθέτω δεν εχω πολλες επιλογες για 1.300 .. οποτε είμαι ανάμεσα σε κανένα (punto,fiesta,ibiza,206) από το 2005 έως το 2008 και σε αυτά οι μόνες επιλογές είναι ή1 200 ή1400  τα 1200 παίζουν μέχρι 70 άλογα ενώ τα 1400 από 80 έως 100 

2004 μοντέλο, hyundai getz 1349 κυβικά, 85 άλογα, σήμα 135€. 

Παρακαλώ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...