Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το οτι μαζεψαν δυο μηχανακια σε διαφορετικο χρονο εχει να κανει με αλλους παραγοντες και οχι με το οτι το 1 ειχε πινακιδες και το αλλο οχι, για την ακριβεια ο νομος λεει οτι ισχυει το ιδιο και στις 2 περιπτωσεις.

Αλλωστε εδω για το νομο λεμε, αυτον πρεπει να γνωριζουμε, αυτο σημαινει τι ισχυει και οχι οι ιστοριες της καθε γειτονιας...

Επισης, ειτε επιστολη στειλουν, ειτε τηλεφωνο παρουν το 45ημερο απο το αυτοκολλητο δεν διαφοροποιειται, ειναι 45ημερο και στις 2 περιπτωσεις, οπως και στη περιπτωση οχηματος ανευ πινακιδων. Αυτο που αλλαζει ειναι οι χρονοι περισσυλογης αναλογως το δημο, αλλα ξαναλεω στο 90ημερο απο την εναρξη παρακολουθησης μπαινει αυτοκολλητο και στο 45ημερο απο το αυτοκολλητο ο δημος δικαιουται να το σηκωσει. Αυτο ισχυει για ΟΛΑ ανεξαιρετως τα οχηματα, χωρις περαιτερω διαφοροποιησεις κατα περιπτωση και ιδιως σε σχεση με το αν το οχημα φερει πινακιδες η οχι. Ουδεμια χρονικη διαφορα.

Επεξ/σία από BackFromHell
  • Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τον τελευταιο καιρο, βλεπω αρκετα αυτοκινητα παρατημενα στον πολη μου με Βουλγαρικες πινακιδες.Δεν ξερω το Βουλγαρικο καθεστως.Ειναι ολα πινακιδωμενα, σε σχεση με τα Ελληνικα, που δεν εχουν.

Δημοσ.

Το Βουλγάρικο καθεστώς είναι αδιάφορο, εκτός βέβαια και αν η γειτονιά σου είναι στη Βουλγαρία.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Το Βουλγάρικο καθεστώς είναι αδιάφορο, εκτός βέβαια και αν η γειτονιά σου είναι στη Βουλγαρία.

Η γειτονια μου ειναι στην μεση τις Ελλαδος.Απλως ρωτησα τι γινεται με αυτα τα αυτοκινητα, που μερικα ειναι παρατημενα και εχουν φυτρωση χορτα γυρω γυρω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, toyo73 είπε

Η γειτονια μου ειναι στην μεση τις Ελλαδος.Απλως ρωτησα τι γινεται με αυτα τα αυτοκινητα, που μερικα ειναι παρατημενα και εχουν φυτρωση χορτα γυρω γυρω.

Αν είναι στη μέση της Ελλάδας τότε ισχύει το Ελληνικό καθεστώς, και όχι το Βουλγάρικο.

Αυτό που μπορεί να γίνει είναι εσείς οι ίδιοι οι δημότες να ενημερώσετε το δήμο για αυτά, ο δήμος από μόνος του δύσκολο να ασχοληθεί.

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 23/6/2019 στις 9:10 ΜΜ, k_w_t είπε

Εχω το ιδιο προβλημα στην γειτονια μου...

Ειναι 2 μηχανακια παρατημενα απο το 2011 το ενα απο 2007 το αλλο... (εχουν φυγει εξωτερικο στην πατριδα τους οι ιδιοκτητες)

Εχουν ερθει 2 φορες και βαλανε αυτοκολλητα ..Τα οποια φυγανε με τις βροχες.

Πριν 1 μηνα ξαναεκανα καταγγελια μεσω της εφαρμογης Novoville στο κινητο με φωτογραφια..

Ηρθαν παλι και εβαλαν αυτοκολλητο στις 23/5 ..

Περιμενω να δω  οταν περασουν οι 45 μερες.

Ασχοληθηκαν τελικα με την καταγγελια που εκανες μεσω της εφαρμογης; Ποια η εξέλιξη;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mindreader είπε

Ασχοληθηκαν τελικα με την καταγγελια που εκανες μεσω της εφαρμογης; Ποια η εξέλιξη;

Ναι τα εχουν μαζεψει απο το Σεπτέμβρη 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Άμα ένα όχημα είναι παρατημένο αρκετά χρόνια και αυτό αποδεικνύεται μέσω street view δεν θα έπρεπε να το μαζεύουν επιτόπου ?

Όχι, υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που ο Δήμος πρέπει να ακολουθήσει βάση νόμου, έχει γραφτεί σε προηγούμενες σελίδες.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Άμα ένα όχημα είναι παρατημένο αρκετά χρόνια και αυτό αποδεικνύεται μέσω street view δεν θα έπρεπε να το μαζεύουν επιτόπου ?

Γινετε καταγραφη πρωτα και κολλανε το ειδικο αυτοκολλητο.

Κανουν διασταυρωση μεσω του taxis εαν το οχημα φερει πινακιδες και στελνουν επιστολη στον κατοχο του.

Υπαρχουν περιπτωσεις που καποιος ειχε δηλωσει κλοπη το οχημα του και δεν καταχωρηθηκε η κλοπη.

Βρεθηκαν πολλες τετοιες περιπτωσεις οταν εγιναν οι διασταυρωσεις για τα ανασφαλιστα οχηματα και εστειλαν τα προστιμα..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Απ ότι βλέπω ο Δήμος Καλλιθέας δε συμμετέχει (πλέον μάλλον) στο Novoville. Αν τον επιλέξεις δε σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις αναφορά όπως πχ στο Δήμο Αθηνών.

Η Καλλιθέα εντωμεταξύ παίζει να είναι το μεγαλύτερο νεκροταφείο εγκαταλελειμμένων οχημάτων. Σε κάθε δρόμο που γυρνάω έχει πόσα παρατημένα αμάξια ενώ ταυτόχρονα έχουμε και τρομερό πρόβλημα με τις θέσεις πάρκινγκ οπότε κάθε θέση μετράει.

Αν γνωρίζει κάποιος πως κάνουνε αναφορά στο δήμο αυτόν, ας μας πει. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, MikeJ είπε

Απ ότι βλέπω ο Δήμος Καλλιθέας δε συμμετέχει (πλέον μάλλον) στο Novoville. Αν τον επιλέξεις δε σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις αναφορά όπως πχ στο Δήμο Αθηνών.

Η Καλλιθέα εντωμεταξύ παίζει να είναι το μεγαλύτερο νεκροταφείο εγκαταλελειμμένων οχημάτων. Σε κάθε δρόμο που γυρνάω έχει πόσα παρατημένα αμάξια ενώ ταυτόχρονα έχουμε και τρομερό πρόβλημα με τις θέσεις πάρκινγκ οπότε κάθε θέση μετράει.

Τι να εγινε; Το εγκατελειψαν το novoville εκει στην Καλλιθεα;

Δημοσ.
18 ώρες πριν, MikeJ είπε

Και συ τσακωμένος με τον γκούγκλη? :)

image.png.cba2da90a6937832b435f2b4c0c32213.png

Παλιό το post βέβαια, αλλά φαντάζομαι θα ισχύει ακόμα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Η εφαρμογη δεν ειναι διαθεσιμη για τη συσκευη μου,σε s7.

Τι συσκευη πρεπει να εχω δλδ;

Πραγματικα δεν ξερω... αλλα μου κανει τρομερη εντυπωση αυτο που λες με τη novoville. Εγω θα τους εστελνα ενα email παντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...