imaginas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Το jdownloader μου εμφανίζει το σφάλμα "το πρόσθετο έχει λήξει".Ξέρει κάποιος πώς επιλύεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
XPHSTOS_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 5 hours ago, imaginas said: Το jdownloader μου εμφανίζει το σφάλμα "το πρόσθετο έχει λήξει".Ξέρει κάποιος πώς επιλύεται; Να κάνεις update το jDownloader το δοκίμασες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Να βάλεις το jdownloader2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, micos000 είπε Να βάλεις το jdownloader2. Το jdownloader2 χρησιμοποιώ κι εγώ, αλλά το μήνυμα «σφάλματος» που αναφέρει ο t.s. το βλέπω συχνότατα, ακόμα κι αν έχουν μπει όλα τα διαθέσιμα updates... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imaginas Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Στις 23/6/2019 στις 10:18 ΜΜ, XPHSTOS_ είπε Να κάνεις update το jDownloader το δοκίμασες? Από τις πρώτες ενέργειες... 10 ώρες πριν, micos000 είπε Να βάλεις το jdownloader2. Δεν ήξερα ότι είχε βγει "2" θα το βάλω τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoparos Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Τωρα εχω και εγω αυτο το προβλημα με το Jdownloader 2 σφάλμα "το πρόσθετο έχει λήξει"Μηπως καποιος μπορει να βοηθησει?? Επεξ/σία 1 Ιουλίου από theoparos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα