Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προτείνετε μου καμία σελίδα/εφαρμογή ή οτιδήποτε τεσπά να περνάει η ώρα όταν βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω.Μεσα στην μέρα ξεκουράζομαι λίγες ώρες (ειδικά μεσημέρι)αφού έχω τελειώσει τις δουλειές μου και βαριέμαι λιγάκι δεν ξέρω τι ακριβώς να κάνω. Βρήκα κάτι σελίδες που πατάς διαφήμιση και σου δίνουν ένα συμβολικό ποσό κάτι ψηλά δηλαδή,είναι ωραία από την μία γιατί βγάζεις έστω ένα μικρό ποσό (κάτι σαν χαρτζιλίκι χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια) αλλά από την άλλη δεν ξέρεις τους κινδύνους που υπάρχουν.

Επεξ/σία από Bytvn
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Bytvn είπε

Προτείνετε μου καμία σελίδα/εφαρμογή ή οτιδήποτε τεσπά να περνάει η ώρα όταν βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω.Μεσα στην μέρα ξεκουράζομαι λίγες ώρες (ειδικά μεσημέρι)αφού έχω τελειώσει τις δουλειές μου και βαριέμαι λιγάκι δεν ξέρω τι ακριβώς να κάνω. Βρήκα κάτι σελίδες που πατάς διαφήμιση και σου δίνουν ένα συμβολικό ποσό κάτι ψηλά δηλαδή,είναι ωραία από την μία γιατί βγάζεις έστω ένα μικρό ποσό (κάτι σαν χαρτζιλίκι χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια) αλλά από την άλλη δεν ξέρεις τους κινδύνους που υπάρχουν.

www.hlap.gr

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, txcellas είπε
1 ώρα πριν, Froskeas είπε

www.hlap.gr

Ρε σεις τι στο καλό είναι αυτό το χλαπ.χλαπ εδώ χλαπ εκεί κλαπ πάραπερα.πειτε και σε εμάς τι ειναι

1 ώρα πριν, Bytvn είπε

Εγώ οπότε δεν έχω τι να κάνω μπαινω insomnia.δεν υπάρχει καλύτερο.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Bytvn είπε

Προτείνετε μου καμία σελίδα/εφαρμογή ή οτιδήποτε τεσπά να περνάει η ώρα όταν βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω

Βρες γκόμενο-να...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...