Bytvn Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Προτείνετε μου καμία σελίδα/εφαρμογή ή οτιδήποτε τεσπά να περνάει η ώρα όταν βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω.Μεσα στην μέρα ξεκουράζομαι λίγες ώρες (ειδικά μεσημέρι)αφού έχω τελειώσει τις δουλειές μου και βαριέμαι λιγάκι δεν ξέρω τι ακριβώς να κάνω. Βρήκα κάτι σελίδες που πατάς διαφήμιση και σου δίνουν ένα συμβολικό ποσό κάτι ψηλά δηλαδή,είναι ωραία από την μία γιατί βγάζεις έστω ένα μικρό ποσό (κάτι σαν χαρτζιλίκι χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια) αλλά από την άλλη δεν ξέρεις τους κινδύνους που υπάρχουν. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από Bytvn
Froskeas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, Bytvn είπε Προτείνετε μου καμία σελίδα/εφαρμογή ή οτιδήποτε τεσπά να περνάει η ώρα όταν βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω.Μεσα στην μέρα ξεκουράζομαι λίγες ώρες (ειδικά μεσημέρι)αφού έχω τελειώσει τις δουλειές μου και βαριέμαι λιγάκι δεν ξέρω τι ακριβώς να κάνω. Βρήκα κάτι σελίδες που πατάς διαφήμιση και σου δίνουν ένα συμβολικό ποσό κάτι ψηλά δηλαδή,είναι ωραία από την μία γιατί βγάζεις έστω ένα μικρό ποσό (κάτι σαν χαρτζιλίκι χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια) αλλά από την άλλη δεν ξέρεις τους κινδύνους που υπάρχουν. www.hlap.gr 1
txcellas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Froskeas είπε www.hlap.gr https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Hlap
mp123 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, txcellas είπε 1 ώρα πριν, Froskeas είπε www.hlap.gr Ρε σεις τι στο καλό είναι αυτό το χλαπ.χλαπ εδώ χλαπ εκεί κλαπ πάραπερα.πειτε και σε εμάς τι ειναι 1 ώρα πριν, Bytvn είπε Προτείνετε μου καμία σελίδα/εφαρμογή ή οτιδήποτε τεσπά να περνάει η ώρα όταν βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω.Μεσα στην μέρα ξεκουράζομαι λίγες ώρες (ειδικά μεσημέρι)αφού έχω τελειώσει τις δουλειές μου και βαριέμαι λιγάκι δεν ξέρω τι ακριβώς να κάνω. Βρήκα κάτι σελίδες που πατάς διαφήμιση και σου δίνουν ένα συμβολικό ποσό κάτι ψηλά δηλαδή,είναι ωραία από την μία γιατί βγάζεις έστω ένα μικρό ποσό (κάτι σαν χαρτζιλίκι χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια) αλλά από την άλλη δεν ξέρεις τους κινδύνους που υπάρχουν. Εγώ οπότε δεν έχω τι να κάνω μπαινω insomnia.δεν υπάρχει καλύτερο. 1
bromiaris Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, Bytvn είπε Προτείνετε μου καμία σελίδα/εφαρμογή ή οτιδήποτε τεσπά να περνάει η ώρα όταν βαριέμαι και δεν έχω τι να κάνω Βρες γκόμενο-να...
jimmy213 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μπες σε μεγάλα ελληνικά eshops και διάβασε τις κριτικές σε τεχνολογικά κυρίως προϊόντα.
CheOnWeb Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 https://www.ted.com αν τα πας καλά με τα αγγλικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις