notist Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα. Πριν λίγες μέρες στην περιοχή μου που έβρεχε καταρακτωδός με πολλούς κεραυνούς, έπαθα πολλές ζημιές στο σπίτι, όπως καμένο ρούτερ συναγερμό,αποκωδικοποιητή, ενισχυτή, και απ ότι φαίνεται και κάρτα γραφικών. Δεν δίνει εικόνα σε καμία από τις 2 hdmi που έχει. Δοκίμασα από την μητρική που έχει έξοδο dvi και έχει εικόνα κανονικά. Επίσης στη διαχείριση συσκευών δεν την βλέπει. Αν έχει καεί γίνεται αντικατάσταση επειδή είναι στην εγγύηση η δεν καλύπτεται? Την είχα αγοράσει από την προσφορά που είχε ανέβει εδώ από το amazon france τον Δεκέμβριο. Ευχαριστώ.
rayven18 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Εαν έχει εγγύηση στείλτην όπως είναι, 99% καλύπτεται 1
notist Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Τους έστειλα e mail και μου απάντησαν για αντικατάσταση της κάρτας με επιστροφή της δικιάς μου, αλλά δεν ξέρω την διαδικασία τι πρέπει να κάνω. Τι βήματα πρέπει να κάνω? Έχει κάνει κάποιος φίλος επιστροφή αντικατάσταση να μου πει ? Ευχαριστώ
Stamer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δεν έχω στείλει ποτέ πίσω κάτι στο amazon αλλά λογικά πρέπει να είναι πολύ εύκολο. Εκεί που εχεις τα orders σου, πρέπει να έχει κάποιο κουμπί για return. Αν δεν βγάλεις άκρη από τα orders είτε ψάξε στο Google είτε στείλε τους σχετικό email να σε βοηθήσουν. Κι αν όντως θες αντικατάσταση.. στη θέση σου θα ξεχνούσα να αναφέρω φυσικές καταστροφές... 1
notist Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Εντάξει μου στείλανε οδηγίες και κάποια έντυπα που πρέπει να τυπώσω για επιστροφή. Αυτό που με στεναχώρησε κάπως είναι ότι δεν μπορούν να μου την αντικαταστήσουν, αλλά να μου κάνουν επιστροφή χρημάτων της αξίας της κάρτας αλλά και τα ταχυδρομικά σε 5-7 ημέρες στην κάρτα μου .
kostiger Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 25 λεπτά πριν, notist είπε Εντάξει μου στείλανε οδηγίες και κάποια έντυπα που πρέπει να τυπώσω για επιστροφή. Αυτό που με στεναχώρησε κάπως είναι ότι δεν μπορούν να μου την αντικαταστήσουν, αλλά να μου κάνουν επιστροφή χρημάτων της αξίας της κάρτας αλλά και τα ταχυδρομικά σε 5-7 ημέρες στην κάρτα μου . Γιατί δεν σου αρέσει. Μάλλον προτιμότερο ειναι. Και νεα καρτα να σου έστελναν αν δεν έβαζες Express Delivery σε λιγότερο από 5 ημέρες δεν θα έφθανε στα χέρια σου. Και πλεον θα έχεις χρηματα και για κάποια ισχυρότερη ενδεχομενως, όχι οτι δεν ειναι καλη η 580, μην παρεξηγηθώ.
notist Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, kostiger είπε Γιατί δεν σου αρέσει. Μάλλον προτιμότερο ειναι. Και νεα καρτα να σου έστελναν αν δεν έβαζες Express Delivery σε λιγότερο από 5 ημέρες δεν θα έφθανε στα χέρια σου. Και πλεον θα έχεις χρηματα και για κάποια ισχυρότερη ενδεχομενως, όχι οτι δεν ειναι καλη η 580, μην παρεξηγηθώ. Όχι εντάξει μια χαρά. Στο πρώτο mail μου δώσανε 3 επιλογές. 1)Αντικατάσταση η 2)επιστροφή χρημάτων με επιστροφή της κάρτας και στις 2 περιπτώσεις και 3) μερική επιστροφή χρημάτων και να την κρατήσω. Επέλεξα την αντικατάσταση γιατί ήμουν ικανοποιημένος με την rx 580. Εντάξει θα κοιτάξω τώρα και άλλη επιλογή.
kostiger Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, notist είπε Όχι εντάξει μια χαρά. Στο πρώτο mail μου δώσανε 3 επιλογές. 1)Αντικατάσταση η 2)επιστροφή χρημάτων με επιστροφή της κάρτας και στις 2 περιπτώσεις και 3) μερική επιστροφή χρημάτων και να την κρατήσω. Επέλεξα την αντικατάσταση γιατί ήμουν ικανοποιημένος με την rx 580. Εντάξει θα κοιτάξω τώρα και άλλη επιλογή. Εάν το κοστος αγορας της ηταν υψηλότερο από οσο κοστίζει τωρα, αντιλαμβανεσαι οτι θα ειναι προτιμοτερο να επιλεξεις αυτη τη λυση και μετα θα εχεις την ανεση να κανεις μια καλη αγορα. Υπενθυμιζω οτι οι τιμες των vega τοσο στη χωρα μας, όσο και στο εξωτερικό εχουν φτάσει στα επίπεδα της πιο πρόσφατης 590 η οποία είναι φυσικα πολυ πισω σε επιδόσεις.. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2019 από kostiger 1
notist Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, kostiger είπε Εάν τονκοστος αγορας της ηταν υψηλότερο από οσο κοστίζει τωρα αντιλαμβανεσαι οτι θα ειναι προτιμοτερο να επιλεξεις αυτη τη λυση και μετα θα εχεις την ανεση να κανεις μια καλη αγορα. Υπρνθυμιζω οτι οι τιμες των vega τοσο στη χωρα μας, όσο και στο εξωτερικό εχουν φτάσει στα επίπεδα της πιο πρόσφατης 590... Καλά σχετικά νωρίς είναι ακόμα, αλλά για vega λες? Ευχαριστώ
kostiger Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, notist είπε Καλά σχετικά νωρίς είναι ακόμα, αλλά για vega λες? Ευχαριστώ Η Pulse v56 στα 280 ευρω, φανταζει εξαιρετικη επιλογη στα μάτια μου, αρκει να εχεις ποιοτικο τροφοδοτικο ισοδύναμο ή ισχυροτερο των 550w.
notist Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, kostiger είπε Η Pulse v56 στα 280 ευρω, φανταζει εξαιρετικη επιλογη στα μάτια μου, αρκει να εχεις ποιοτικο τροφοδοτικο ισοδύναμο ή ισχυροτερο των 550w. Δεν βρίσκω ποια ακριβώς λες έτσι να πάρω μια ιδέα. Κάποιο λινκ? Ευχαριστώ.
kostiger Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, notist είπε Δεν βρίσκω ποια ακριβώς λες έτσι να πάρω μια ιδέα. Κάποιο λινκ? Ευχαριστώ. και δωρο η νεα μειωμενη τιμη.. https://www.skroutz.gr/s/14428266/Sapphire-Radeon-RX-Vega-56-8GB-Pulse-11276-02.html?from=account_favorites 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα