Προς το περιεχόμενο

Game tablet

chrkain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε κάποιο tablet από 10 ίντσες και πάνω να παίζει όλα τα παιχνίδια Android  η κάποιο tablet Με λειτουργικό Windows  να παίζει και αν παίζει παιχνίδια από Windows   παλιά παιχνίδια  από μπάτζετ δεν ξέρω ας πούμε 100 ευρώ έως 400 ευρώ ευχαριστώ

Επεξ/σία από chrkain
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, chrkain είπε

Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε κάποιο tablet από 10 ίντσες και πάνω να παίζει όλα τα παιχνίδια Android  η κάποιο tablet Με λειτουργικό Windows  να παίζει και αν παίζει παιχνίδια από Windows  στο παλιά ευχαριστώ

budget ;

1 ώρα πριν, chrkain είπε

Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε κάποιο tablet από 10 ίντσες και πάνω να παίζει όλα τα παιχνίδια Android  η κάποιο tablet Με λειτουργικό Windows  να παίζει και αν παίζει παιχνίδια από Windows   παλιά παιχνίδια  από μπάτζετ δεν ξέρω ας πούμε 100 ευρώ έως 400 ευρώ ευχαριστώ

γτ δεν θες iPad?

To ios εχει ολα τα παιχνιδια του android και ακομα περισσοτερα

4 ώρες πριν, chrkain είπε

Στα τάμπλετ δεν βολεύει να παίζεις παιχνίδια.

Ειδικά σε τέτοιες ίντσες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...