Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tην είδα και δεν την προτείνω για κινηματογράφο.

Οι ερμηνείες των πρωταγωνιστών είναι επιπέδου σχολικής παράστασης.Το σενάριο είναι από έκθεση δημοτικού και οι δαίμονες στη ταινία είναι η ντροπή της κόλασης.

Δημοσ.

Λοιπόν η ταινία overall ειναι μέτριο καλή χωρίς να μπορεί να φτάσει στα επίπεδα των πρώτων ταινιών του conjuring universe. Η ιστορία ειναι ενδιαφέρουσα, οι πρωταγωνίστριες ομως δεν πείθουν. Έπρεπε τουλάχιστον το κοριτσάκι να ηταν υψηλότερου επιπέδου. Ως story ειναι οκ, μου άρεσε και η ατμόσφαιρα. Εεεε στο τέλος οι δαίμονες έπρεπε να ναι κάπως καλύτερα σχεδιασμένοι. 

Θα εβαζα ενα 6 με 6.5 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Λοιπόν η ταινία overall ειναι μέτριο καλή χωρίς να μπορεί να φτάσει στα επίπεδα των πρώτων ταινιών του conjuring universe. Η ιστορία ειναι ενδιαφέρουσα, οι πρωταγωνίστριες ομως δεν πείθουν. Έπρεπε τουλάχιστον το κοριτσάκι να ηταν υψηλότερου επιπέδου. Ως story ειναι οκ, μου άρεσε και η ατμόσφαιρα. Εεεε στο τέλος οι δαίμονες έπρεπε να ναι κάπως καλύτερα σχεδιασμένοι. 

Θα εβαζα ενα 6 με 6.5 

αξιζει για σινεμα? Περασες καλα η βαρεθηκες φουλ?

Δημοσ.

Όχι ρε σε καμία περίπτωση δε βαρέθηκα. 

Τώρα αν αξίζει για σινεμά... Εγώ πηγαίνω σχεδόν κάθε βδομάδα και κωμωδία σινεμά θα τη δω. Δεν κατεβάζω ταινίες, μου αρέσει πολύ. 

Είναι κάποιοι όμως που θα πάνε σινεμά μόνο για κάνα τρομερό εφέ. Ε τέτοια δεν έχει. Έχει μια σκοτεινή ατμόσφαιρα που αν έχεις μια ψιλομεγαλη tv και κλείσεις και τα φώτα μια χαρά τη βλέπεις και σπίτι.

• Like 2
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Όχι ρε σε καμία περίπτωση δε βαρέθηκα. 

Τώρα αν αξίζει για σινεμά... Εγώ πηγαίνω σχεδόν κάθε βδομάδα και κωμωδία σινεμά θα τη δω. Δεν κατεβάζω ταινίες, μου αρέσει πολύ. 

Είναι κάποιοι όμως που θα πάνε σινεμά μόνο για κάνα τρομερό εφέ. Ε τέτοια δεν έχει. Έχει μια σκοτεινή ατμόσφαιρα που αν έχεις μια ψιλομεγαλη tv και κλείσεις και τα φώτα μια χαρά τη βλέπεις και σπίτι.

ty θα παω :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...