TasosRS Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα στην ομάδα θέλω να ρωτήσω έχω το modem στο σαλόνι και θέλω απο το δωμάτιο να συνδέσω 3 ethernet στο modem δεν υπάρχει δυνατότητα να πάνε καλώδια στο σαλόνι τι πρέπει να πάρω; WiFi Repeater? και όσα έχω δει έχουν ένα και δυο Κάτι τέτοιο κάνει Xiaomi Mi Router 4 μπορεί να συνδεθεί ασύρματα? Έχετε να προτείνετε κάποια λύση?
chios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 δεν ξέρω αν μπορεί το συγκεκριμένο να παίξει σαν client. https://www.skroutz.gr/s/12013870/TP-LINK-TL-WA901ND-v5.html τέτοιο θέλεις για να κάνεις λήψη και με switch να πάρεις τις ethernet που θέλεις
madrivermadonus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 1η επιλογή είναι 2 powerlines ένα σε κάθε δωμάτιο. το 1ο συνδέεται δίπλα στο ρουτερ και παίρνει με καλώδιο ιντερνετ απο το ρουτερ. το 2ο στο δωμάτιο και δίνει απο την ethernet με καλώδιο ιντερνετ. τώρα αν θέλεις 3 συσκευές θα βάλεις στο 2ο και ένα switch και θα το συνδέσεις με αυτό ωστε να παίρνεις πολλές ethernet. 2η επιλογή είναι πχ αυτό που προτάθηκε απο τον chios και βάζεις πάλι switch...
TasosRS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Στις 24/6/2019 στις 6:27 ΜΜ, madrivermadonus είπε 1η επιλογή είναι 2 powerlines ένα σε κάθε δωμάτιο. το 1ο συνδέεται δίπλα στο ρουτερ και παίρνει με καλώδιο ιντερνετ απο το ρουτερ. το 2ο στο δωμάτιο και δίνει απο την ethernet με καλώδιο ιντερνετ. τώρα αν θέλεις 3 συσκευές θα βάλεις στο 2ο και ένα switch και θα το συνδέσεις με αυτό ωστε να παίρνεις πολλές ethernet. 2η επιλογή είναι πχ αυτό που προτάθηκε απο τον chios και βάζεις πάλι switch... Κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα