Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλημέρα τύποι. έχω ενα subaru legacy του 05 μαυρο μεταλλικο. οφείλω να ομολογήσω οτι δεν το έχουμε προσέξει πολύ στην οικογένεια και ενώ δεν έχει σχεδον καθόλου χιλιόμετρα, έχει αρκετα σημεία που είναι σημαδεμενα με γρατζουνιές και πολύ μικρα βαθουλώματα.

επειδή το αμάξι μηχανικά είναι σαν καινούριο στην κυριολεξία, πάει σφαίρα και θέλω να το κρατήσω γιατί ειδικά τον χειμώνα βγάζω κανα γούστο,λεω να το κανω ενα βάψιμο για να καλπυψω ολες τις γρατζουνιές. νταξ τα βαθουλώματα ειναι παρα πολύ μικρά και δεν φαινονται σε κάποιον που δεν το γνωρίζει. αλλα τα σημάδια με χαλάνε πολύ. αξίζει ρε τύποι η φάση ή θα μου κοστίσει κανα νεφρό να το καών βάψιμο όλο? επισης αυτο που με καίει πέρα απο την τιμή, θα φαινεται καλό μετά ή θα είναι χαλια? ξερω οτι το μαύρο είναι δυσκολο χρώμα.

Επεξ/σία από spiritclay
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολικο εξωτερικο βαψιμο να υπολογιζεις καπου στα 700-800 ευρω για καλη δουλεια .Για τις γρατζουνιες αν δεν τοδει μαστορας δεν γινεται εκτιμηση .

Αφου μηχανικα ειναι καλο και σκοπευεις να το κρατησεις νομιζω αξιζει .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 2
Δημοσ.

Ή αλλιώς υπολόγισε 100 ευρώ το κομμάτι, δηλαδή 100 ευρώ ο ουρανός, 100 ο προφυλακτήρας κτλ

Αν όμως σκοπεύεις να το κρατήσεις βκ τα 700 δεν είναι άσχημα για να έχεις ολοκαίνουργιο χρώμα.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Το κακό είναι ότι για όσους κινούμαστε ειδικά στην πόλη πολύ εύκολα οι γρατζουνιές ξαναεμφανιζοντε 

Καλά για τις τοπικές είτε αλοιφή αν είναι επιφανειακές, αλλιώς πινέλακι με το χρώμα του αυτοκινήτου ( όλες οι αντιπροσωπείες έχουν) ή σπρέι που φτιάχνουν τώρα τελευταία στα χρωματοπωλεια.

Αν τώρα θέλει στοκαρισμα κτλ κ αυτό γίνεται τοπικα αν έχεις όρεξη κ χώρο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bill999r είπε

Καλά για τις τοπικές είτε αλοιφή αν είναι επιφανειακές, αλλιώς πινέλακι με το χρώμα του αυτοκινήτου ( όλες οι αντιπροσωπείες έχουν) ή σπρέι που φτιάχνουν τώρα τελευταία στα χρωματοπωλεια.

Αν τώρα θέλει στοκαρισμα κτλ κ αυτό γίνεται τοπικα αν έχεις όρεξη κ χώρο.

Ναι έκανε ο μάστορας στο δικό μου τοπικά με χρώμα που αγόρασα. Σε γωνίες είναι πιο εύκολο από ότι αν η γρατζουνιά είναι στη μέση κομματιού. 

Καλούτσικο αποτέλεσμα για τα λεφτά του. 

7 ευρώ το χρώμα και δωρεάν εργασία 5 λεπτών. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...