Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ καλό κινητό με καλά χαρακτηριστικά σε καλή τιμή. Στα αρνητικά η υποστήριξη σε αναβαθμίσεις και η μικρή μπαταρία. Πρέπει να έχει b20 αφού θα είναι international version. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....Η meizu ανέκαθεν είχε πολύ καλές κ ποιοτικές συσκευές. 

Με τις μπαταρίες δεν τα πήγαινε κ πολύ καλά....κ λίγο με τις τιμές της.

Το flyme είναι λίγο ιδιαίτερο ui θέλει να το συνηθίσεις.

Ήταν μπροστά πάντως (σχετικά με το flyme κ την λειτουργία με το ένα χέρι) κ μου είχε κάνει εντύπωση ότι, στα pro 6 κ mx4 pro μου, υποστήριζε πλήρως gestures για την πλοήγηση κ χειρισμό, χωρίς να χρειάζεται κουμπιά πλοήγησης στην οθόνη (το κεντρικό το είχα μόνο για fingerprint unlock)..την στιγμή που οι υπόλοιποι το είχαν σε πειραματικό στάδιο κ φυσικά/αφής (κουμπιά πλοήγησης) κάτω απο την οθόνη.

Επίσης, πολύ καλές οθόνες, πλην ενεργοβόρες (2Κ) - 20mp με αρκετά καλό αποτέλεσμα κάμερες, dual tone flash και άλλα,   για την εποχή που κυκλοφόρησαν πάντα(2014-16).

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 4
Δημοσ.

Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα. 

Το OS δεν μου φαίνεται τόσο δεσμευτικός παράγοντας γιατί σίγουρα θα υπάρχει υποστήριξη από Developers, εδώ υπάρχει για φθηνότερα μοντέλα!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, panos- είπε

Το OS δεν μου φαίνεται τόσο δεσμευτικός παράγοντας γιατί σίγουρα θα υπάρχει υποστήριξη από Developers, εδώ υπάρχει για φθηνότερα μοντέλα!

Για σενα που δεν θα εχεις προβλημα να ασχοληθεις με developers, ισως δεν ειναι δεσμευτικος παραγοντας, για τους υπολοιπους ομως που δεν θελουν να πειραξουν την συσκευη (και να χασουν την εγγυηση της), σιγουρα ειναι δεσμευτικος παραγοντας.

Δεν ξερω αν ισχυει, αλλα ειχα διαβασει τα χειροτερα για το λογισμικο της Meizu και δεν τα κοιταω ποτέ σαν προσφορες.

Οτι δεν φτιαχνουν επισημα updates ή παρα πολυ σπανια και οτι οι χρηστες ειναι παρατημενοι στην μοιρα τους με οποια bugs.

Ισχυει οντως?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ισχυει

πολυ αργα updates, πολλες φορες αδικαιολογητα πισω σε εκδοσεις android κ αρκετα bugs 

το flyme ως android skin ειναι οπως κ το miui ,πολλες εξτρα χρησιμες δυνατοτητες σε σχεση με το στοκ android κ παρεμβατικο αρκετα που ομως αν ξερεις να το στηνεις ειναι φαρμακο

εγω πλεον αν καποιο xiaomi ειναι στα ιδια λεφτα με ιδια specs ,προτιμω το xiaomi για την υποστηριξη κ μονο

Επεξ/σία από what_if
  • Like 2
Δημοσ.

Ως παθών από ανάλογες "προσφορές" της συγκεκριμένης αλυσίδας δεν θα ξανατσιμπησω.

Πάντως ως κάτοχος εδώ κ 2 χρόνια του pro6 plus θα πω τα έξεις:

Απίστευτο κινητο,

το flyme όταν το μάθεις είναι απλά κορυφαίο.

το all in 1 button θα μου λείψει, γιατί πολύ απλα: 

Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαρω meizu

το κινητό πάσχει από global υποστήριξη.  Στα 2 χρόνια μου ήρθε flyme7 κ μετά από αυτό 2 αναβαθμίσεις μόνο ..

Τα bugs είναι αρκετά κ μετά από λίγο αρχίζουν κ σε κουράζουν. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο το "699" στον τιτλο χτυπαει ασχημα παντως... ουτε το S10 plus δεν εχει τοσο.

(Επισης βαλε και κανενα tag, μη νομιζει κανενας οτι προκεται για κανα επιτραπεζιο ξερω γω)

Επεξ/σία από giorginho
  • Like 3
Δημοσ.

τελειες διαστασεις,υπεροχη amoled οθονη,δυο ηχεια. Απο εκει και περα και μονο απο την μπαταρια κοβετε εν ετη 2019,οσο για το λειτουργικο εαν καποιος δεν ειχε ποτε meizu καλυτερα να μην παραπληροφορει τον κοσμο με developers και πρασιν αλογα.

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/16144268/Meizu-16th-128GB.html 

488 το φτηνότερο στο skroutz και 498 στον κωτσόβολο 

στα 287-304 παίζει σε aliexpress (δεν τσέκαρα τους πωλητές) και στα 471 σε banggood... https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-meizu-16th 

καλη τιμή από το public, αλλά περιορισμένη διαθεσιμότητα - μόνο τα παρακάτω καταστήματα το έχουν αυτή τη στιγμή και δεν μπορείς να κάνεις online παραγγελία αν είσαι σε άλλη περιοχή

image.png.3f78922c54003b72fcd83659e5c0f0e7.png

Δημοσ.

Μετά την ήττα με το pro6plus  που έφαγα και χρειάστηκε να το δουλεύω με china Rom για να εχω λειτουργικό τηλέφωνο ποτε μα ποτε ξανα  meizu ασε που δεν ξεκλειδώνει ο bootloader οπότε δεν υπάρχουν ρομ. 

Το συγκεκριμένο έχει καλα χαρακτηριστικα απο μπαταρία ειναι χαλι μαυρο και γενικά σαν συσκευή δεν πιυλησε,  από κινα το παιρνεις με κάτω από 300 και θα πέσει δεν τραβάει. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος, τελευταια φορα που πηρε αναβαθμιση android κινητο της meizu, ηταν μοντελα του 2016 και πηραν το 2017. Το λογισμικο δεν ειναι κακο, η υποστηριξη ειναι. Μπορει να εχεις ενα σοβαρο bug και να διορθωθει σε 6 μηνες, μπορει και ποτε. Πιο συγκεκριμενα, η συσκευη που εχω (m6 note), απ οταν το πηρα τον μαη του 18' ειχε ενα θεμα η αφη και δεν αντιδρουσε καποιες φορες. Σε παιχνιδια και κατα την πληκτρολογηση γινοταν ορατο και ηταν πολυ ασχημο bug. Ηθελες να γραψεις μια προταση και σου εκοβε 6-7 γραμματα. Το bug διορθωθηκε τον δεκεμβρη και μετα απο 3 εκδοσεις του flyme. Γενικοτερα δεν νομιζω οτι αξιζει να δωσεις πολλα λεφτα για meizu, μεχρι 200 και αυτο επειδη εχουν καλους αισθητηρες στην καμερα και καλο hardware για την τιμη τους.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...