blackhill66 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 εδω και χρονια το aircondition σε opel astra g(μοντελο 2000) τα χει φτυσει και σκεφτομαι να κανω κατι γιατι δεν υποφερεται πια η ζεστη ,πατωντας το πληκτρο κομπλαρει ο συμπιεστης αλλα βγαζει ζεστο αερα ,εχει κανεις εμπειρια απο καναν καλο μαστορα που ξερει την δουλεια καλα και δεν μαδαει,πειραια και περιξ ας ειναι και μακρυτερα αμα ειναι για καλη δουλεια ομως ,ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) http://www.cryotech.gr/ Ασχολειται αποκλειστικα με κλιματιστκα αυτοκινητων . Αν ομως εχει χαλασει ο κομπρεσορας δεν νομιζω να γινεται κατι Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από Γιάννης Platano
bill999r Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Αφού κομπλαρει όπως λες σημαίνει ότι έχει λίγο φρεον μέσα οπότε κάπου έχει διαρροή. Το καλό σενάριο είναι να χάνει από κάποια σωλήνα ή τις τάπες σύνδεσης. Το κακο σενάριο είναι να χάνει από το κομπρεσέρ. Εκεί θέλει ανακατασκευή με κόστος περίπου στα 150 ευρώ. Επίσης κακό σενάριο είναι να χάνει από το ψυγείο ac αν κ σε αυτή την περίπτωση τσιμπάς ένα ιμιτασιον ή κολλάς το ίδιο κ είσαι κομπλέ. Όπως ποσταρε κ ο @Γιάννης Platano το συγκεκριμένο συνεργείο ασχολείται αποκλειστικό με κλιματισμό. Οι τιμές τους είναι κανονικές αλλά το καλό είναι ότι θα σου βρούνε σίγουρα το πρόβλημα κ θα ξεμπερδευεις. Επίσης αν υπάρχει επιπλέον πρόβλημα κ δεν στο βρούνε με την πρώτη στην επόμενη επισκευή σου κάνουν μεγάλη έκπτωση. Εγώ έχω πάει κ το δικό μου κ της συζύγου. Το δικό μου φτιάχτηκε με την πρώτη. Της συζύγου χρειάστηκε αμπούλα χρώματος πρώτα κ έπειτα βρήκαν τις διαρροές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα