janus5555 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 οκ, ευχαριστώ για τη συνεισφορά σας στο thread. Όντως είμαι στο Βόλο, κοντά σε μάρκετ και δίπλα στο ποτάμι οπότε η περιοχή έχει καλές προϋποθέσεις. Δεν έχω βρει μόνο μία, τις τελευταίες 2 εβδομάδες βρίσκω τουλάχιστον μία τη μέρα. Συμφωνώ ότι είναι κάπως ρατσιστικό θέμα δεδομένου ότι με άλλα έντομα δεν έχω (έχουμε η ανθρωπότητα) τόσο έντονο πρόβλημα, πχ. με τους χρυσομπάμπουρες ή τις πασχαλίτσες ή τους μάντιδες ή τις αράχνες- οκ, όχι τις μαλλιαρές που πηδάνε πάνω σου, τις άλλες τις μικρές.. Δεν μου αρέσει καθόλου να καθαρίζω τα απομεινάρια ή να μαζεύω πτώματα γι' αυτό τις πιο πολλές φορές απλά προσπαθώ να τις βγάλω από την μπαλκονόπορτα. Μοιραία αυτό δεν είναι πάντα εφικτό οπότε έχω αντίστοιχα σπρέι. Έχουμε κάνει πρόσφατα απεντόμωση στην πολυκατοικία με ειδικό συνεργείο και μετά έβαλα μόνος μου dobol gel σε όλο το σπίτι. Γι'αυτό λέω ότι το πρόβλημα έρχεται ιπτάμενο απ'έξω, κατά το κυνηγητό μες στο σπίτι πετούσαν από τοίχο σε τοίχο! Τάπωσα ότι άνοιγμα μπόρεσα, αεραγωγούς τζάκι κτλ, έριξα λίγο πετρελαΪκό διαλύτη στα σιφώνια που διάβασα ότι τις απωθεί και περιμένω την επόμενη μάχη!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, janus5555 είπε οκ, ευχαριστώ για τη συνεισφορά σας στο thread. Όντως είμαι στο Βόλο, κοντά σε μάρκετ και δίπλα στο ποτάμι οπότε η περιοχή έχει καλές προϋποθέσεις. Δεν έχω βρει μόνο μία, τις τελευταίες 2 εβδομάδες βρίσκω τουλάχιστον μία τη μέρα. Συμφωνώ ότι είναι κάπως ρατσιστικό θέμα δεδομένου ότι με άλλα έντομα δεν έχω (έχουμε η ανθρωπότητα) τόσο έντονο πρόβλημα, πχ. με τους χρυσομπάμπουρες ή τις πασχαλίτσες ή τους μάντιδες ή τις αράχνες- οκ, όχι τις μαλλιαρές που πηδάνε πάνω σου, τις άλλες τις μικρές.. Δεν μου αρέσει καθόλου να καθαρίζω τα απομεινάρια ή να μαζεύω πτώματα γι' αυτό τις πιο πολλές φορές απλά προσπαθώ να τις βγάλω από την μπαλκονόπορτα. Μοιραία αυτό δεν είναι πάντα εφικτό οπότε έχω αντίστοιχα σπρέι. Έχουμε κάνει πρόσφατα απεντόμωση στην πολυκατοικία με ειδικό συνεργείο και μετά έβαλα μόνος μου dobol gel σε όλο το σπίτι. Γι'αυτό λέω ότι το πρόβλημα έρχεται ιπτάμενο απ'έξω, κατά το κυνηγητό μες στο σπίτι πετούσαν από τοίχο σε τοίχο! Τάπωσα ότι άνοιγμα μπόρεσα, αεραγωγούς τζάκι κτλ, έριξα λίγο πετρελαΪκό διαλύτη στα σιφώνια που διάβασα ότι τις απωθεί και περιμένω την επόμενη μάχη! Βασικά όσο και να θέλουν διάφοροι επαγγελματίες φυσιολάτρες, εντομόφιλοι, περιβαντολογοι κτλ , δυστυχώς η ευτυχώς η ανθρωπότητα έκανε προόδους και από τις σπηλιές μένει τώρα σε σπίτια. Δεν θεωρώ ρατσιστικό την επίθεση έντομου, ειδικά σε τέτοιο ρυθμό που περιγραφείς. Όμως θεωρώ δικαίωμα να μένεις στο σπίτι σου και να μην έχεις να πηδά πάνω σου όλο το ζωικό βασίλειο. Από την άλλη μεριά θεωρώ άκρος ρατσιστικό να γράφει η πολιτεία τους πολίτες -στα παλιά της τα παπούτσια- και να μην παίρνει άμεσα μέτρα εξολόθρευσης. Μόνο και μόνο για να μην χαλά το χατίρι (και τις επιδοτήσεις ) των παραπάνω επαγγελματιών.
Tenshi Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 17 λεπτά πριν, janus5555 είπε Συμφωνώ ότι είναι κάπως ρατσιστικό θέμα δεδομένου ότι με άλλα έντομα δεν έχω (έχουμε η ανθρωπότητα) τόσο έντονο πρόβλημα, Γιατί πολύ απλά,είναι απο τα λίγα έντομα (αν όχι το μοναδικό) που ανταγωνίζονται ευθέως τον άνθρωπο για την τροφή και τον χώρο του. Κάτι αντίστοιχο υφίσταται με τα ποντίκια.
rayven18 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Προχθές βρήκα μία στην κουζίνα μετά απο τουλάχιστον 7-8 χρόνια που κάναμε απεντόμωση η οποία στάνταρ μπήκε απο έξω. Το κράτς που έκανε δεν το πίστευα, σταδιάλα σιχάματα
Itsme.pit Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Εγω παντως τις ακινητοποιώ με λακ για τα μαλλιά αλλα και το dw-40 κανει δουλίτσα 😂
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, giorgos4ever είπε Στη Λίβερπουλ δεν παίζει αυτός;
cumulus Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, fg9000 είπε Λ Ε Β Ε Ν Τ Η Σ!🌟 Όχι παίζουμε φίλε μου .Ετσι είμαστε εμείς οι Μανιάτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις