Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Aigeas είπε

Ειδικά όταν είσαι στη λεκάνη της τουαλέτας και εμφανίζεται ξαφνικά και απογειώνεσαι με το σκατό στα μισά του δρόμου...

Τα είπες όλα αχαχα...ή οταν κατουρας και φτανει στο ποδι σου και κανεις κουτσο φωναζοντας ω να σου γ... .Παντως μια τετοια ειχε προσγειωθει στο κεφαλι μου οταν ημουν στρατο. Οι κατσαριδες παντως ειναι απλα σιχαμερες και οχι βρωμικες οπως λανθασμενα πιστευουμε. Αν εισαι οντως Βολο εισαι τυχερος που βρηκες μονο μια καθως η πολη εχει μεγαλο προβλημα με κατσαριδες, ειδικα στο κεντρο. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι συνεννοηση με την διαχειριση της πολυκατοικιας και επαγγελματικη απολυμανση παντου, αλλιως μονο στο δικο σου διαμερισμα.

Δημοσ.

Εγώ θεωρώ ότι όλο αυτό το θέμα είναι ρατσιστικό νομίζω ότι τα περιστέρια είναι χειρότερα μου έχουν καταστρέψει 2 αυτοκίνητα καμία αθώα κατσαριδουλα δεν έχει ενοχλείσει ποτέ κανένα free κατσαρίδες 😂😂😂😂🤪😂

• Like 3
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, garfield39gr είπε

Εγώ θεωρώ ότι όλο αυτό το θέμα είναι ρατσιστικό νομίζω ότι τα περιστέρια είναι χειρότερα μου έχουν καταστρέψει 2 αυτοκίνητα καμία αθώα κατσαριδουλα δεν έχει ενοχλείσει ποτέ κανένα free κατσαρίδες 😂😂😂😂🤪😂

1432869614-d0eacd968d883adc1dc6bf559f69d296.jpg

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 29gk είπε

To καλυτερο ειναι το μπλε οινοπνευμα. Φτηνο, μη καρκινογονο, ακαριαιο και αποτελεσματικο συν οτι απολυμαινει και εκει που πατησε η βρωμιαρα.

Δεν τους κανει απολύτως τίποτα.... Το είδε σαν πισίνα και κολύμπαγε ....

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, dimpa16 είπε

1432869614-d0eacd968d883adc1dc6bf559f69d296.jpg

(κοριτσια μην τ ανοιξετε)

κατα τ αλλα δεν ενοχλουν οντως, φανταζομαι. γιατι μονο σποραδικα μπαινει καμια σε μενα:P

10 λεπτά πριν, Dvs είπε

Δεν τους κανει απολύτως τίποτα.... Το είδε σαν πισίνα και κολύμπαγε ....

φωτια εβαλες?:P

Επεξ/σία από rofl
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν μερικά χρόνια με κάλεσαν σε ένα σπίτι για να παραλάβω ένα Η/Υ που δεν λειτουργούσε, παρέλαβα το pc  και όταν το άνοιξα συνάντησα ένα νεκροταφείο 
από κατσαρίδες και αυγά κατσαρίδας. Το σπίτι του πελάτη ήταν πεντακάθαρο και μου έκανε τρομερή εντύπωση το γεγονός και έτσι του έδειξα αυτά που βρήκα μέσα στον Η/Υ.
Μου είπε λοιπόν ότι είχαν πρόβλημα με τις κατσαρίδες και είχε καλέσει αρκετά συνεργία για απεντόμωση αλλά το πρόβλημα επέστρεφε σύντομα.
Τελικά τα μούλικα είχαν κάνει το pc  εργοστάσιο παρασκευής μέχρι που  βούλωσαν το fan του PSU με αποτέλεσμα να καεί και να έρθει το pc στα χέρια μου. (hardware bugs) :P

Παλαιότερα σε κατάστημα και καθώς βρισκόμουν σε συνεννόηση με τον ηλεκτρολόγο για το που θα περάσει τα UTP έρχεται ένας από το συνεργείο του και μας λέει ελάτε να δείτε.
Καθώς λοιπόν σπάγαν τα τούβλα για να περάσουν σωλήνες καλωδίωσης βρήκαν άπειρα αυγά μέσα στις τρύπες που έχουν τα τούβλα.

Κάπου εκεί πλέον ήμουν σίγουρος ότι ακόμα και αν δεν τις βλέπεις είναι γύρο σου, κρύβονται καλά και περιμένουν να κοιμηθείς για να βγούνε και να βρούνε τροφή.

Επεξ/σία από orgixmh
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mην ειστε χ@στηδες θαρρος ψεκαστηρα και K-othrine / Diacap / Fendona  :P Kαι μασκα γιατι ουκ ολιγες φορες εχω ψεκαστει μαζι . Προσωπικα προτιμω τα εντομα απο τα νευροτοξικα δηλητηρια αλλα οι μεγαλες ιπταμενες δε παλευονται μονιμως εμφανιζονται εκει που προκαλουν τσιριδες ...  Οι μικρες τρυπωνουν οπoυ βρουν αυτο θα πει hardware bugs :lol:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Mhlogiatros said:

Εχει αλλα πρεπει να ψεκαστει και να μεινει κατω για βδομαδες σωστα ;

Σε μένα έκανε χρήση από την πρώτη ημέρα...!!! Αραίωμα σε νεράκι μέσα σένα ψεκαστήρα και το αφήνεις να στεγνώσει... και την δουλειά του συνεχίζει να την κάνει...!!! Αψογα θα έλεγα !!! Ομως αν " ξεπλυθεί " με νερό εντάξει λογικό είναι να " χάνεται " η χρήση του...!

Επεξ/σία από Giannakos83
Δημοσ.
3 ώρες πριν, orgixmh είπε

Πριν μερικά χρόνια με κάλεσαν σε ένα σπίτι για να παραλάβω ένα Η/Υ που δεν λειτουργούσε, παρέλαβα το pc  και όταν το άνοιξα συνάντησα ένα νεκροταφείο 
από κατσαρίδες και αυγά κατσαρίδας. Το σπίτι του πελάτη ήταν πεντακάθαρο και μου έκανε τρομερή εντύπωση το γεγονός και έτσι του έδειξα αυτά που βρήκα μέσα στον Η/Υ.
Μου είπε λοιπόν ότι είχαν πρόβλημα με τις κατσαρίδες και είχε καλέσει αρκετά συνεργία για απεντόμωση αλλά το πρόβλημα επέστρεφε σύντομα.
Τελικά τα μούλικα είχαν κάνει το pc  εργοστάσιο παρασκευής μέχρι που  βούλωσαν το fan του PSU με αποτέλεσμα να καεί και να έρθει το pc στα χέρια μου. (hardware bugs) :P

Παλαιότερα σε κατάστημα και καθώς βρισκόμουν σε συνεννόηση με τον ηλεκτρολόγο για το που θα περάσει τα UTP έρχεται ένας από το συνεργείο του και μας λέει ελάτε να δείτε.
Καθώς λοιπόν σπάγαν τα τούβλα για να περάσουν σωλήνες καλωδίωσης βρήκαν άπειρα αυγά μέσα στις τρύπες που έχουν τα τούβλα.

Κάπου εκεί πλέον ήμουν σίγουρος ότι ακόμα και αν δεν τις βλέπεις είναι γύρο σου, κρύβονται καλά και περιμένουν να κοιμηθείς για να βγούνε και να βρούνε τροφή.

Εχω βρεί απειρές φορες κατσαριδάκια νεκρά μεσα σε H/Y και σε σκάννερ που ειχαν "σταματήσει" να δουλευουν.
Οι κατσαρίδες γενικά ψαχνούν αισχρα ζεστά μερη για να αφήσουν τα αυγα τους, συνήθως οι ηλεκτρονικές συσκευες τους το παρέχουν αυτο.

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 ώρες πριν, cumulus είπε

Προχθές άνοιξα τη σίτα για να βγω στη βεράντα και η ρουφιανα προφανώς παραμόνευε και χώθηκε στο σπίτι .Ακολουθουσαν στιγμές απείρου κάλλους αφού τις σιχαίνομαι ,έλειπε η σύζυγος που τις βρίσκει χαριτωμένες και ανέλαβα τα χρέη του εξολοθρευτή .Τελικα μετά από συνεχή επίθεση και καθόλου άμυνα τη σκότωσα.

Λ Ε Β Ε Ν Τ Η Σ!🌟

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...