Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να κάνει μαζική δημιουργία φακέλων. π.χ θέλω να δημιουργήσω ένα φάκελο για κάθε μέρα του μήνα Ιουλίου .

(Οι φάκελοι να είναι κάπως έτσι : 2019-07-01 , ... 2019-07-31)

Κάθε βοήθεια πολύτιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον με κανά σκριπτάκι με for και md θα γίνεται αλλά τώρα δεν μπορώ να σκεφτώ, Ρίξε μια ματιά στην αναζήτηση.

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&ei=GrUOXbr4BMefgQbKkpHwAQ&q=multiple+numbered+folders+with+bat&oq=multiple+numbered+folders+with+bat&gs_l=psy-ab.3...64984.67977..69455...0.0..0.203.1117.0j8j1......0....1..gws-wiz.......0i13i30j0i13i5i30.bB_sMkgqHY8

Μια καλή αρχή είναι η παρακάτω εντολή.

for /l %i in (1,1,31) do md "2019-07-%i" 

Πρώτα βέβαια θα μετακινηθείς στον φάκελο που θέλεις. Απλά κάνε copy το path από τον explorer και επικόλληση στον command prompt μετά από την cd /d π.χ.

cd /d "d:\backup folder\2019\"

και μετά δώσε την for. Το κακό είναι ότι οι φάκελοι 1 μέχρι 9 δεν θα έχουν το μηδέν μπροστά αλλά τώρα δεν μπορώ να το δω για να το κάνω έτσι. Απλά μετά μετονόμασε αυτούς τους 9 φακέλους.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον , αλλά δεν είναι πολύ εξυπηρετικό.

Πριν μερικά χρόνια είχα βρει ένα πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά , αλλά δεν το θυμάμαι. Νομίζω ότι είχε σχέση και με μετονομασία αρχείων.

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, accipio είπε

Γίνεται εύκολα με το XMD.
Πήγαινε Options > Batch directories... για να ορίσεις τις παραμέτρους δημιουργίας των φακέλων.

Το δοκίμασα . Κάνει ακριβώς αυτό που θέλω.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...