Προς το περιεχόμενο

[Gaming Mouse] Logitech G502 Wireless 101€ @amazon.it [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, jmirko15 είπε

G Pro ή αυτό; Χμ..

Αυτό του θέματος. Είναι πρακτικά το hero σε wireless. 11 κουμπιά ενώ το pro έχει 6.

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Αυτό του θέματος. Είναι πρακτικά το hero σε wireless. 11 κουμπιά ενώ το pro έχει 6.

Διάβασα ότι είναι κατά πολύ βαρύτερο γι'αυτό ρωτάω :P

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Μην εισαι απολυτος μιλαμε για διαφορα 34 γραμμαρια. 80 το G Pro, 114 το G502

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paparockas είπε

Μην εισαι απολυτος μιλαμε για διαφορα 34 γραμμαρια. 80 το G Pro, 114 το G502

Δεν είμαι απόλυτος. Απλά μεταξύ των 2 θα διάλεγα αποκλειστικά αυτό του θέματος ως gamer. Αν κάποιος δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει τα παραπάνω κουμπιά τότε ας πάει στο πολύ ελαφρύτερο Pro. 

Δημοσ.

Παιδιά ανάμεσα σε αυτό και το MX Master 2s ποιο θα επιλέγατε για productivity? Μου φαινονται δέλεαρ τα 11 προγραμματιζόμενα κουμπιά. Στο χερι πως είναι;

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kokyriakidis είπε

Παιδιά ανάμεσα σε αυτό και το MX Master 2s ποιο θα επιλέγατε για productivity? Μου φαινονται δέλεαρ τα 11 προγραμματιζόμενα κουμπιά. Στο χερι πως είναι;

Για productivity πας σε MX Master σειρά, είναι ΤΟ ποντίκι για την δουλειά αυτή! Αν θέλεις και για gaming πας στο G502, στο χέρι έχει άψογη εφαρμογή και βολεύει αρκετά αν και έχει περιθώρια βελτίωσης!

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σε ενδιαφέρουν τα fps τότε το g pro w είναι άπειρα καλύτερο. Αν ωμός παίζεις κυρίως αλλά παιχνίδια τότε το 502 σε καλυββει καλύτερα. Και 35γρ θεωρούνται αρκετά για ποντίκι.

Τα κουμπιά έχοντας το απλό 502 θεωρω ότι μόνο τα δύο στο πλάι και το g shift είναι χρήσιμα.

Οπός και να εχει αν πάρεις ένα από τα δύο και δνε το θες είμαι διατεθειμένος να το πάρω εγώ με 80 ευρο.

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.

Έχω και mx Master 2s και G502 hero. Για productivity πας σε 2s με κλειστά μάτια. Τα 11 κουπιά του hero (είναι ίδιο με του θέματος απλά με καλώδιο) δεν είναι και τόσο προγραμματίσιμα όσο του 2s.Του 2s κάθε ένα κουμπί δέχεται ως 5 διαφορετικές εντολές (και για κεθε πρόγραμμα ξεχωριστά τις αλλάζεις αν θες), ενώ του hero μόνο μια εντολή για όλα τα προγράμματα και όχι εξεζητημενες. Στο 2s έχεις ΠΟΛΛΕΣ επιλογές για προγραμματισμό, με εύκολο και απλό πρόγραμμα. 

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, Ίων Δραγούμης said:

Έχω και mx Master 2s και G502 hero. Για productivity πας σε 2s με κλειστά μάτια. Τα 11 κουπιά του hero (είναι ίδιο με του θέματος απλά με καλώδιο) δεν είναι και τόσο προγραμματίσιμα όσο του 2s.Του 2s κάθε ένα κουμπί δέχεται ως 5 διαφορετικές εντολές (και για κεθε πρόγραμμα ξεχωριστά τις αλλάζεις αν θες), ενώ του hero μόνο μια εντολή για όλα τα προγράμματα και όχι εξεζητημενες. Στο 2s έχεις ΠΟΛΛΕΣ επιλογές για προγραμματισμό, με εύκολο και απλό πρόγραμμα. 

Έχεις δοκιμάσει το νέο πρόγραμμα της Logitech? G hub. Έχει ξεχωριστες ρυθμίσεις για κάθε πρόγραμμα. Αν θες ποντίκι για δουλειά κακά τα ψέματα το Master είναι πολύ καλό. Αλλά για παιχνίδια fps μακριά. Εχει αντιληπτό input lag τουλάχιστον για το r/mousereview.

Οπότε ξαναλέμε:

Productivity: master 2s

Allround gaming: g502

Fps gaming: g pro w

Κανένα δεν είναι καλύτερο όλα έχουν θετικά και αρνητικά ανάλογα για την χρήση που τα θες.

Επεξ/σία από mp44christos
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 minutes ago, Ίων Δραγούμης said:

Θενκς. Θα το τσεκάρω μόλις βρω χρόνο,αλλα μέχρι πριν 3 βδομάδες δεν έπαιζε κάτι στης logitech τη σελίδα (του προϊόντος). 

Είναι για το καινούργια ποντίκια της logitech αλλά λειτουργεί και για παλιότερα. Είναι σε καπος beta μορφή για αυτό δεν το βλέπεις πάρα μόνο για τα ποντίκια που το απαιτούν.

https://support.logitech.com/en_us/software/lghub

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...