Nikos_Papazoglou98 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Καλησπερα φιλοι! Εχω στην κατοχη μου την συσκευη που αναγραφεται και στον τιτλο Xiaomi Redmi 6 Global Version(cereus model) εχω ξεκλειδωσει με επιτυχια τον bootloader(το αναγραφει και στην αρχικη οθονη οταν ανοιγει,το προβλημα ειναι το εξης οταν δοκιμασα να φλασαρο twrp,η διαδικασια ολοκληρονοταν απο τον υπολογιστη αλλα οταν εδινα για επαννακινηση και για να μπει σε recovery δεν εμπαινε αλλα ανοιγε κανονικα χωρις καν να μπαινει σε reocvery..και εχω μεινει εκει τι παιζει κανω κατι λαθος εγω εαν ναι ριξτε λιγο φως!! ο οδηγος που ακολουθησα παρακατω https://miui.blog/redmi-6/flash-twrp-redmi-6-root/ Ευχαριστω πολυ!
tz_aristotelis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Νομιζω οτι πρεπει να είναι συνδεδεμένο με USB για να μπει recovery. Εναλλακτικά χρησιμοποίησε εφαρμογή απο play store και δώσε εντολή boot to recovery. Για δοκίμασε και πες μας. Καλη επιτυχία.
Nikos_Papazoglou98 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Συνδεδεμενο ειναι με USB οταν κανω αυτη τη διαδικασια.. οταν λες εφαρμογη απο playstore πια εννοεις? Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!
tz_aristotelis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Πχ recovery reboot. Για διαβασε: https://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/redmi-6/development/recovery-twrp-xiaomi-redmi-6-cereus-t3825346/amp/
Nikos_Papazoglou98 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 καλημερα φιλος ευχαριστω πολυ για τις συντομες απαντησεις σου! δυστηχως ουτε αυτο εχει δουλεψει..
saruman123 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 53 λεπτά πριν, chios είπε Μπες στην ελληνική κοινότητα xiaomi Η κοινότητα δεν έχει βγάλει οδηγό για το συγκεκριμένο κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα