Tsitsikaos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Εχω βρει αυτο το ταμπλετ...θελω ν μ πειτε οσοι το εχετε τη γνωμη σας...αξιζει γενικα;για ταινιες το θελω και browsing και social.με προβληματιζει επειδη λενε πως δρν εχει πολυ καλη οθονη..πως φαινεται το τζαμι απο μεσα κατι τετιο..θα εχω θεμα;;εγω εχω το iphone 5s και με εχει βγαλει ασπροπροσωπο εδω και 4 χρονια...δρν ξερω τπτ απο ipad.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 ναι ειναι πολυ καλο, δες και τα σχολια στο σκρουτζ https://www.skroutz.gr/s/14458963/Apple-iPad-9-7-2018-Wi-Fi-32GB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsitsikaos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 27 λεπτά πριν, firepc είπε ναι ειναι πολυ καλο, δες και τα σχολια στο σκρουτζ https://www.skroutz.gr/s/14458963/Apple-iPad-9-7-2018-Wi-Fi-32GB.html Τα διαβασα τα σχολια απλα δεν καταλαβαινω τι εννοουν για την οθονη...πηραζει π φαινεται το τζαμι απο μεσα;εχει επιπτωσεις;στα αλλα τα ipad δεν ειναι ετσι; Δηλαδη εχει κενο στην οθονη;;τι εννοει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
26ska Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μια κριτική είναι κακή ρε φίλε στο Σκρουτζ δεν σου λέει κάτι αυτό,από κει πιανεσαι;Το έχω το τάμπλετ και για τα λεφτά του είναι σούπερ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο απο πανω στην κριτικη μαλλον ξεχασε οτι το Ipad Air 2 κοστιζει τα 2πλασια χρηματα απο το εν λογω Ipad. και μαλλον εψαχνε ενα φθηνοτερο Ipad air 2 στα μισα χρηματα χωρις να του λειπει τιποτα........ Ακομα και το Ipad mini που προτεινει περαν του οτι ξερω γω ειναι μικροτερο σε ιντσες,και αυτο δεν ζηταει λιγα παραπανω χρηματα αλλα πανω απο 50% παραπανω το 2019 μοντελο. Μαλλον καποιοι δεν εχουν ακουστα το'΄'οτι πληρωνεις παίρνεις''. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2019 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsitsikaos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2019 Οκκκκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2019 Προχώρα άφοβα στην αγορά. Αφού εισαι συνηθισμένος και στο iOS δεν θα έχεις κανένα θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingjulien11_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2019 Είναι πολύ καλό, γιατί δεν πας σε κάποιο κατάστημα να το δεις κι από κοντά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k33theod Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 23/6/2019 στις 8:44 ΠΜ, Tsitsikaos είπε Τα διαβασα τα σχολια απλα δεν καταλαβαινω τι εννοουν για την οθονη...πηραζει π φαινεται το τζαμι απο μεσα;εχει επιπτωσεις;στα αλλα τα ipad δεν ειναι ετσι; Δηλαδη εχει κενο στην οθονη;;τι εννοει; 😂😂😂 Όχι πολύ μεγάλο, μη φοβάσαι, είναι για να κρύβεις διάφορα αν θες Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2019 από k33theod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα