Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με μια παραγγελία που έκανα απο την Beats (Apple Store) ενός ζευγαριού ακουστικών ...

Διαπίστωσα (αργά) ότι η Apple Store δεν στέλνει εξωτερικό και έτσι όταν έβαλα την διεύθυνση αποστολής που μένω,πήραν το TK που είχα βάλει, βρήκαν που υπάρχει αντίστοιχο στην Αμερική και τα έστειλαν εκεί συγκεκριμένα στην Πενσιλβανία..όταν είδα το email για την εξέλιξη της παραγγελίας έβλεπα τα στοιχειά μου καθώς και την Διεύθυνση η οποία ήταν η σωστή άλλα στο τέλος είχε ένα PA το οποίο πίστευα ότι σημαίνει Post Address!!!

Εν τελεί διαπίστωσα ότι ειναι Πενσιλβανία!!!!

Τι γίνεται τώρα ξέρει κάνεις? Επικοινωνία με την Apple γίνεται μόνο μέσω τηλεφώνου και όχι με κάποιο mail

Επισκέπτης
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, ALEXANDER000 είπε

καλησπέρα

θέλω να ρωτήσω αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με μια παραγγελία που έκανα απο την Beats (Apple Store) ενός ζευγαριού ακουστικών ...

Διαπίστωσα (αργά) ότι η Apple Store δεν στέλνει εξωτερικό και έτσι όταν έβαλα την διεύθυνση αποστολής που μένω,πήραν το TK που είχα βάλει, βρήκαν που υπάρχει αντίστοιχο στην Αμερική και τα έστειλαν εκεί συγκεκριμένα στην Πενσιλβανία..όταν είδα το email για την εξέλιξη της παραγγελίας έβλεπα τα στοιχειά μου καθώς και την Διεύθυνση η οποία ήταν η σωστή άλλα στο τέλος είχε ένα PA το οποίο πίστευα ότι σημαίνει Post Address!!!

Εν τελεί διαπίστωσα ότι ειναι Πενσιλβανία!!!!

Τι γίνεται τώρα ξέρει κάνεις? Επικοινωνία με την Apple γίνεται μόνο μέσω τηλεφώνου και όχι με κάποιο mail

Εχει chat η Apple.

Μίλησε μέσω chat μαζί τους πρώτου παραδοθεί το δέμα. Αν εχει παραδοθεί, μόλις χάρισες σε κάποιον beats ακουστικά. Congrats!

Δημοσ.

Ειναι δυνατον να ''χαρισα'' τα ακουστικα ....ειναι δυνατον να υπαρχει Διευθυνση ιδια με αυτη που εβαλα καθως και ονομα παραληπτη στην Πενσιλβανια? Δυστυχως προσπαθησα να επικοινωνησω αλλα chat απο Δευτερα  μου γραφει οπως και τηλ.επικοινωνια!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ALEXANDER000 είπε

Ειναι δυνατον να ''χαρισα'' τα ακουστικα ....ειναι δυνατον να υπαρχει Διευθυνση ιδια με αυτη που εβαλα καθως και ονομα παραληπτη στην Πενσιλβανια? Δυστυχως προσπαθησα να επικοινωνησω αλλα chat απο Δευτερα  μου γραφει οπως και τηλ.επικοινωνια!!!

Είναι delivery που χρειάζεται sign off? (Υπογραφή δηλαδή;).

Διαφορετικά, στην Αμερική να ξέρεις ότι τα πακέτα τα αφήνουν στο porch (κήπο /σκάλες).

Όσον αφορά τη διεύθυνση δε χρειαζεται να είναι ακριβές match. Έχουν ακουστεί horror stories από UPS (παράδειγμα).

Δημοσ.

μπορω να καταλαβω αυτο που μου λες απλα δεν μπορω να πιστεψω οτι θα το αφησουν καπου ...δηλαδη που αφου δεν εχουν τιποτα το μονο που συνδεει την Πενσυλβανια ειναι ο ΤΚ που ειναι ο ιδιος με τα Σπατα!!! εν πασει περιπτωση ειδα  οτι τωρα στην ενημερωση για την εξελιξη της παραγγελιας μου εστειλαν αυτο ''The carrier was not able to complete your delivery and will make another attempt. Please use the "Track shipment" link for more information΄΄ θα ξαναπροσπαθησουν  λεει .... εγω εστειλα ενα mail στην Fedex στην Αγγλια που τους ενημερωσα οτι δεν μπορω να επικοινωνησω με την αντιστοιχη στην Αμερικη (Δεν με αφηνει γιατι δεν μενω εκει)  

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ALEXANDER000 είπε

μπορω να καταλαβω αυτο που μου λες απλα δεν μπορω να πιστεψω οτι θα το αφησουν καπου ...δηλαδη που αφου δεν εχουν τιποτα το μονο που συνδεει την Πενσυλβανια ειναι ο ΤΚ που ειναι ο ιδιος με τα Σπατα!!! εν πασει περιπτωση ειδα  οτι τωρα στην ενημερωση για την εξελιξη της παραγγελιας μου εστειλαν αυτο ''The carrier was not able to complete your delivery and will make another attempt. Please use the "Track shipment" link for more information΄΄ θα ξαναπροσπαθησουν  λεει .... εγω εστειλα ενα mail στην Fedex στην Αγγλια που τους ενημερωσα οτι δεν μπορω να επικοινωνησω με την αντιστοιχη στην Αμερικη (Δεν με αφηνει γιατι δεν μενω εκει)  

Ναι ρε συ, αυτό είναι το σωστό. Να μην παραδίδουν όταν δεν βρίσκει τη διεύθυνση η εταιρία courier/ ταχυδρομειο. Απλώς, μη νομίζεις ότι εκεί δε γίνονται τραγικά λάθη. Ειδικά αν μιλάμε για την UPS.

Δημοσ.

ΕΙΝΑΙ H FEDEX τουλαχιστον με την ups θα μιλαγα με καποιον απο εδω η fedex δεν εχει προσπαθω μεσω Αγγλιας αλλα βγαινει στο chat υπολογιστης....

αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι οτι εγω μπηκα να παραγγειλω στο site της Beats αφου εκανα την επιλογη που ηθελα στο check out  με μετεφερε στο αντιστοιχο της apple εκει συνεχισα κανονικα εβαλα την διυεθυνση και οτι αλλο μου ζητηθηκε εκτος απο χωρα (αυτο δεν χρειαζοταν) ..... πηρα γραμμη οτι το εστειλαν αλλου σημερα που προσεξα το PA και λεω τι ειναι αυτο?....

εβγαλα τα ματια μου να διαβασω την πολιτικη της apple που διαπιστωσα οτι δεν στελνουν στο εξωτερικο πουθενα πριν δεν αναφεροταν κατι τετοιο

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ALEXANDER000 είπε

ΕΙΝΑΙ H FEDEX τουλαχιστον με την ups θα μιλαγα με καποιον απο εδω η fedex δεν εχει προσπαθω μεσω Αγγλιας αλλα βγαινει στο chat υπολογιστης....

αυτο που με εκνευριζει περισσοτερο ειναι οτι εγω μπηκα να παραγγειλω στο site της Beats αφου εκανα την επιλογη που ηθελα στο check out  με μετεφερε στο αντιστοιχο της apple εκει συνεχισα κανονικα εβαλα την διυεθυνση και οτι αλλο μου ζητηθηκε εκτος απο χωρα (αυτο δεν χρειαζοταν) ..... πηρα γραμμη οτι το εστειλαν αλλου σημερα που προσεξα το PA και λεω τι ειναι αυτο?....

εβγαλα τα ματια μου να διαβασω την πολιτικη της apple που διαπιστωσα οτι δεν στελνουν στο εξωτερικο πουθενα πριν δεν αναφεροταν κατι τετοιο

Ναι βρε, κατάλαβα ότι είναι η FEDEX, αφότου την ανέφερες.

Εγώ σου έλεγα ότι έχουν ακουστεί διάφορα τραγικά για την UPS, σε μια προσπάθεια να σου δώσω να καταλάβεις ότι γίνονται και εκεί λάθη (γενική περιγραφή). 

Το γεγονός ότι η Apple δε στελνει εξωτερικό είναι πασίγνωστο. Δε ξέρω, μπορεί απλά να μην είχες ασχοληθεί ποτέ.

Δημοσ.

Όχι δε το ήξερα όπως και ότι η Beats είναι apple ουσιαστικά ...παντως για ένα τέτοιο κολοσσό το να μην μπορείς να στείλεις ενα mail τουλάχιστον για τους πελάτες που εκκρεμεί η παραγγελία και μέχρι αυτή να λήξη είναι απαράδεκτο...

Ένα δώρο πήγα να κάνω στο γιο μου και τώρα τρέχω... Και επειδή μπορεί να με ρωτήσεις γιατί δεν τα πήρες από εδω θα σου απαντήσω γιατί δεν υπάρχει η NBA Collection εδώ 

Επισκέπτης
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ALEXANDER000 είπε

Όχι δε το ήξερα όπως και ότι η Beats είναι apple ουσιαστικά ...παντως για ένα τέτοιο κολοσσό το να μην μπορείς να στείλεις ενα mail τουλάχιστον για τους πελάτες που εκκρεμεί η παραγγελία και μέχρι αυτή να λήξη είναι απαράδεκτο...

Ένα δώρο πήγα να κάνω στο γιο μου και τώρα τρέχω... Και επειδή μπορεί να με ρωτήσεις γιατί δεν τα πήρες από εδω θα σου απαντήσω γιατί δεν υπάρχει η NBA Collection εδώ 

Δε θα σε ρωτήσω κάτι τέτοιο. Γνωρίζω τι συμβαίνει με την τοπική αγορά. 

Γενικά στην Αμερική παίζουν αρκετά με τηλεφωνικό support. Επίσης να ξέρεις έχεις το chat διαθέσιμο.

Δημοσ.

προφανως αλλα τι να κανω που μολις επιλεγω την επικοινωνια μεσω chat μου κανει ανακατευΘυνση στη Ελλαδα δηλ ΔΕΥ-ΠΑΡ?

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ALEXANDER000 είπε

προφανως αλλα τι να κανω που μολις επιλεγω την επικοινωνια μεσω chat μου κανει ανακατευΘυνση στη Ελλαδα δηλ ΔΕΥ-ΠΑΡ?

Ναι, πρεπει να μπεις από άλλο browser ή σε safe mode και εκεί που δηλώνεις χώρα (κάτω στην ιστοσελίδα ή πάνω αριστερά - δε θυμάμαι ακριβώς) πρέπει να επιλέξεις United States.

Δημοσ.

Προσωπική γνώμη, αλλά αν το λύσεις όλο αυτό και πάρεις τα χρήματα πίσω, πάρε αλλά ακουστικά. Υπάρχουν καλύτερα από τα beats στα ίδια χρήματα. 

Ξέρω ότι βρίσκομαι σε Apple section, αλλα apple users και μη ξέρουν ότι όντως δεν είναι καλά. 

• Like 1
Δημοσ.

Δλδ βρηκαν διευθυνση στην Πεναυλβανια με ελληνικο ονομα και ιδιο ΤΚ και αποφασισαν να το στειλουν;

και καλα, οταν συμπληρωνες την παραγγελια δεν σου ζητησε καπου πολιτεια, οπου εκει πλεομ δεν ειχες δικαιωμα να μην βαλεις μια εκ των αμερικανικων πολιτειων; Και καρτα απο ελλαδα;

απορω πως περασε η παραγγελια σου και που θα παραδοθει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...