demetr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα .Εχω ένα backup με τις φωτό μου πριν έξι χρονια και τώρα θελλω να τις περάσω στο νέο Macbook air από το Time Capsule οππου ήταν αποθηκευμένο το backup του iphoto library.Ειναι. συμβατό το μπακάπ με την εφαρμογή photo πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 19 minutes ago, demetr said: Καλησπέρα .Εχω ένα backup με τις φωτό μου πριν έξι χρονια και τώρα θελλω να τις περάσω στο νέο Macbook air από το Time Capsule οππου ήταν αποθηκευμένο το backup του iphoto library.Ειναι. συμβατό το μπακάπ με την εφαρμογή photo πλέον. Λογικά, όταν πας να το ανοίξεις θα το μετατρέψει για το Photos App. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demetr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 ok τελικά ..προσπαθουσα να το ανοίξω μεσα από το Time Capsule αλλα το κατέβασα στην επιφάνεια εργασειας και από εκεί το έκανα εκτέλεση και άνοιξε και πέρασε την βιβλιοθήκη στο Photos app.Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα