tzampatzis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Στις 24/6/2019 στις 10:22 ΜΜ, 1988panos2171 είπε Δεν αξίζε να μπλέξεις με ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν έχει κάποια ιδιαιτερότητα. Να μου λεγες για Ε36, ΜΧ5, Ραλλυε που έχουν κάποια ιδιαιτερότητα ή καλύτερα οδηγικό προσανατολισμό ή project θα συμφωνούσα. Αλλά για καθημερινό αυτοκίνητο, με στριμωγμένο budget και οικονομικό στο καύσιμο το Civic παίρνει πανυγηρικό άκυρο. Κατ αρχήν τα ανταλλακτικά δεν πάνε αναλογικά με την αξία του αυτοκινήτου. Όταν πας σε τόσο παλιό αυτοκίνητο υπάρχουν κάμποσα αναλώσιμα που πολύ πιθανόν να χρειαστούν αλλαγη. Ψυγείο, αντλία βενζίνης, δυναμό, AC, αναρτήσεις, ακρόμπαρα, ημίμπαρα, ρουλεμάν τροχού είναι κάποσα από αυτά και σίγουρα ένα αυτοκίνητο τόσων ετων θα τα ζητήσει οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να φτάσεις να δώσεις όσα θα έδινες για ένα πιο σύγχρονο που ίσως να μη τα χρειαζόταν. Όσον αφορά τα πάγια έξοδα θα δίνεις 265€ τέλη για ένα αχρείαστο 16αρι ενώ η κατανάλωση δεν θα πέφτει κάτω από τα 7λ/100χλμ. Στην πόλη θα βλέπεις πάνω από 10. Στη θέση σου εγώ θα κοίταζα για punto 2ης γενιάς. Με 2-2500€ βρίσκεις και facelift. Συμφωνώ. Με 2k έχει στο car αγγελίες για Punto Sporting με 6τάχυτο σαζμάν και καλό εξοπλισμό, και νομίζω είναι πολύ τίμιο αμάξι.
gthe Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Εγώ σε τέτοια χρήματα και για άνθρωπο που τώρα θα οδηγήσει πρώτη φορά θα πρότεινα ένα Getz. Φτηνό στην συντήρηση, αξιόπιστο και χοντρικά 15χρονων το βρίσκει στα λεφτά που θέλει. Όσον αφορά την οικονομία σε σερβις, κατανάλωση κτλ δεν νομίζω ότι βρίσκει εύκολα συγκρίσιμο σε τέτοιες ηλικίες αυτοκινήτων. Οκ ... δεν είναι μουράτο αυτοκίνητο, αλλά την δουλίτσα του θα την κάνει
Ntinaras Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 53 λεπτά πριν, tzampatzis είπε Συμφωνώ. Με 2k έχει στο car αγγελίες για Punto Sporting με 6τάχυτο σαζμάν και καλό εξοπλισμό, και νομίζω είναι πολύ τίμιο αμάξι. Αμφιβαλλω για την ανθεκτικοτητα του
Λευτέρης 00 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 φιλε μου εγω πηρα αμαξι με 700 ευρω ενα suzuki swift 1994 13 ari απλο και δεν ηθελε ουτε ενα μαζεμα με τα σερβις του με τα ολα του οποτε μην ακους κανεναν βεβαια ειναι να το πας σε εναν καλο μηχανικο να το ελεγξεις ιδικα που θες γρηγορο αμαξι θελει πολυ προσοχη γτ θα ειναι σιγουρα ξεσκισμενο μια αλλη καλη περιπτωση ειναι suzuki swift gti της ιδιας γενιας με εμενα σκυλαρος και 700 κιλα πολυ ελαφρυ και ειναι οτι πρεπει για παιχνιδι εμενα φαντασου ειναι 75 αλογα και εχει αρκετα καλο νεβρακι και ωραια χειροφρενα και πολυ οικονομικο
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Με 1500 ευρω δεν κοιτας ουτε μοντελο ουτε κυβισμο ουτε ιποδυναμη ουτε a/c. Κατι με 4 ροδες που να τσουλαει στον κατηφορο ψαχνεις με βασικο μελημα να ειναι οσο γινεται σε καλυτερη κατασταση... Αυτη πρεπει να ειναι η προτεραιοτητα σου και οχι τα υπολοιπα. 1 ώρα πριν, Λευτέρης 00 είπε φιλε μου εγω πηρα αμαξι με 700 ευρω ενα suzuki swift 1994 13 ari απλο και δεν ηθελε ουτε ενα μαζεμα με τα σερβις του με τα ολα του οποτε μην ακους κανεναν βεβαια ειναι να το πας σε εναν καλο μηχανικο να το ελεγξεις ιδικα που θες γρηγορο αμαξι θελει πολυ προσοχη γτ θα ειναι σιγουρα ξεσκισμενο μια αλλη καλη περιπτωση ειναι suzuki swift gti της ιδιας γενιας με εμενα σκυλαρος και 700 κιλα πολυ ελαφρυ και ειναι οτι πρεπει για παιχνιδι εμενα φαντασου ειναι 75 αλογα και εχει αρκετα καλο νεβρακι και ωραια χειροφρενα και πολυ οικονομικο Αμαξι 25ετιας να μη θελει ουτε ενα μαζεμα, νευρο με 75 αλογα/1300cc, χειροφρενακια κλπ...Φιδεμπορας βγαλμενος απο αλλες εποχες... Στο μεταξυ λεει για αμαξι ανετο σε ταξιδι και του λες για swift του '94 που για να το βγαλεις στην εθνικη οδο, πρεπει πρωτα να ακουσεις αν εχει απαγορευτικο στα λιμανια... Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2019 από BackFromHell
Λευτέρης 00 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Με 1500 ευρω δεν κοιτας ουτε μοντελο ουτε κυβισμο ουτε ιποδυναμη ουτε a/c. Κατι με 4 ροδες που να τσουλαει στον κατηφορο ψαχνεις, οσο γινεται σε καλυτερη κατασταση... Αμαξι 25ετιας να μη θελει ουτε ενα μαζεμα, νευρο με 75 αλογα/1300cc, χειροφρενα και τετοια...Βραβειο φιδεμπορα. ειναι 700 κιλα και ειναι ντιζατο και ειναι 8v ουτε εγω το περιμενα να σου πω την αληθεια οταν το πηρα ...γυρναει ευκολα λογω το οτι ειναι ελαφρυ αλλα ποτε χειροφρενο στην βροχη γτ φευγει για πλακα
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Λευτέρης 00 είπε φιλε μου εγω πηρα αμαξι με 700 ευρω ενα suzuki swift 1994 13 ari απλο και δεν ηθελε ουτε ενα μαζεμα με τα σερβις του με τα ολα του οποτε μην ακους κανεναν βεβαια ειναι να το πας σε εναν καλο μηχανικο να το ελεγξεις ιδικα που θες γρηγορο αμαξι θελει πολυ προσοχη γτ θα ειναι σιγουρα ξεσκισμενο μια αλλη καλη περιπτωση ειναι suzuki swift gti της ιδιας γενιας με εμενα σκυλαρος και 700 κιλα πολυ ελαφρυ και ειναι οτι πρεπει για παιχνιδι εμενα φαντασου ειναι 75 αλογα και εχει αρκετα καλο νεβρακι και ωραια χειροφρενα και πολυ οικονομικο Για αυτό στο άλλο θέμα λες πως θες να αλλάξεις το σουζουκάκι, επειδή σου βγήκε τόσο καλό?
Λευτέρης 00 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Για αυτό στο άλλο θέμα λες πως θες να αλλάξεις το σουζουκάκι, επειδή σου βγήκε τόσο καλό? ο λογος που θελω να το αλλαξω ειναι γτ το βαρεθηκα και θελω κατι ποιο καινουργιο το χα παρει λογο αναγκης να πηγαινω στην δουλεια αλλα το λατρεψα και ηταν πρωτο αμαξι γιαυτο δεν ειναι καποιος αλλος λογος που θελω να το δωσω αλλα δεν θα το δωσω ακομα γτ θελω να μαζεψω λεφτα απλα θελω να βοηθησω το παλικαρι να καταλαβει οτι υπαρχουν και ευκαιριες σε αυτα τα λεφτα απλα το σουζουκι ειναι σκυλι εχουν πολυ γνωστη μου και δεν εχει κανενα θεμα
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δεν έχει λογική αυτό, δεν βαριέσαι τόσο εύκολα κάτι που σου βγήκε καλό. 1
Λευτέρης 00 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Δεν έχει λογική αυτό, δεν βαριέσαι τόσο εύκολα κάτι που σου βγήκε καλό. ειμαι νεος οποτε καταλαβαινεις θελω και λιγο εμφανιση και οσο να ναι το σουιφτ μου δεν εχει ωραια εμφανισει γουστα ειναι αυτα
panos_dlx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Κοίτα και για 147 υπάρχουν διαμαντάκια σε αυτά τα χρήματα και με premium εξοπλισμό όπως κλίμα Cruise control καλό σαλόνι 1.6 και πολύ καλό ταξίδι. Στρίβει φρενάρει άψογα 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 39 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Με 1500 ευρω δεν κοιτας ουτε μοντελο ουτε κυβισμο ουτε ιποδυναμη ουτε a/c. Κατι με 4 ροδες που να τσουλαει στον κατηφορο ψαχνεις με βασικο μελημα να ειναι οσο γινεται σε καλυτερη κατασταση... Αυτη πρεπει να ειναι η προτεραιοτητα σου και οχι τα υπολοιπα. Αμαξι 25ετιας να μη θελει ουτε ενα μαζεμα, νευρο με 75 αλογα/1300cc, χειροφρενακια κλπ...Φιδεμπορας βγαλμενος απο αλλες εποχες... Στο μεταξυ λεει για αμαξι ανετο σε ταξιδι και του λες για swift του '94 που για να το βγαλεις στην εθνικη οδο, πρεπει πρωτα να ακουσεις αν εχει απαγορευτικο στα λιμανια... Ο χαρος βγήκε παγανιά
kogba Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν είπες το σημαντικότερο: δουλεύεις ή όχι; Πάντως σε αυτά τα χρήματα μην έχεις πολλές απαιτήσεις, κάτι μαζεμένο με μικρό κυβισμό(μέχρι 1200, παραπάνω ίσως σε αρκετά παλιά μοντέλα) και να έχεις και κάποια επιπλέον χρήματα για τυχόν προβλήματα(άντε κανα 500ρικο, για "ασφάλεια" ) . Φυσικά, θα κάνεις τη δουλίτσα σου αξιοπρεπώς. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2019 από kogba
christopher0016 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Στις 23/6/2019 στις 12:25 ΜΜ, paylidis είπε Φίλε μου αγόρασε ένα καινουργιο παπί καλύτερα. Με αυτά τα λεφτά αμάξι αξιοπρεπες δε παίρνεις δυστυχώς. Ότι πάρεις θα είναι φέρετρο με ρόδες. Εναλλακτικα εάν εργάζεσαι δώσε αυτά που έχεις για προκαταβολή και βάλε 2 χρόνια δόσεις και πάρε ένα αμαξάκι μαξ δεκαετίας με τα abs του, το esp και τους 4 αερόσακους του Μια χαρά βρίσκεις υπάρχουν ιδιοκτήτες που συντηρούν σωστά τα αυτοκίνητα τους. Άμα είσαι κούλος με esp abs και όλα τα καλά βοηθήματα που καλά κάνουν και υπάρχουν . Πάλι θα σκοτωθείς εδώ οδηγάνε αμάξι με χίλια δυο ηλεκτρονικά βοηθήματα πάνε και σκοτώνονται . Οπότε άμα είσαι ακατάλληλος δεν θα σε σώσει κανένα ηλεκτρονικό βοήθημα. Δεν κάνει το αυτοκίνητο τον οδηγό
paylidis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, christopher0016 είπε Μια χαρά βρίσκεις υπάρχουν ιδιοκτήτες που συντηρούν σωστά τα αυτοκίνητα τους. Άμα είσαι κούλος με esp abs και όλα τα καλά βοηθήματα που καλά κάνουν και υπάρχουν . Πάλι θα σκοτωθείς εδώ οδηγάνε αμάξι με χίλια δυο ηλεκτρονικά βοηθήματα πάνε και σκοτώνονται . Οπότε άμα είσαι ακατάλληλος δεν θα σε σώσει κανένα ηλεκτρονικό βοήθημα. Δεν κάνει το αυτοκίνητο τον οδηγό Ένας νέος οδηγός που μάλλον είναι πιο κοντά στο «κούλος» που αναφέρεις όποτε θα ΠΡΕΠΕΙ να πάρει ένα αμάξι με esp κλπ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα