Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, μπορεί κάποιος να μου προτείνει καφέ εσπρέσο που ενδιαφέρομαι να βάλω σε μινι μάρκετ/take away. Κλείνω προς τον taf η hausbrandt αλλά θέλω και άλλες γνώμες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Hausbrandt gourmet και Taf pianeta τρομερές επιλογές σε σχέση με το 90% του ανταγωνισμού. Όποιον και να προτιμήσει θα είναι πολύ καλός.

Αλλιώς μπορεί να δει από το cup10 Brazil Daterra Farm ή Tigrato από Taresso(κορυφαίος για εμένα αυτή τη στιγμή)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, omitziz είπε

Hausbrandt gourmet και Taf pianeta τρομερές επιλογές σε σχέση με το 90% του ανταγωνισμού. Όποιον και να προτιμήσει θα είναι πολύ καλός.

Αλλιώς μπορεί να δει από το cup10 Brazil Daterra Farm ή Tigrato από Taresso(κορυφαίος για εμένα αυτή τη στιγμή)

Ξέρει κανείς τι παίζει από τιμές ανα κιλό? Επίσης κορυφαίο λες Tigrato? Δεν τον είχα ακουστά να σου πω την αλήθεια, είναι βαρύς?

Δημοσ.

Mηχανη εχεις δικια σου ή θα σου παραχωρησει η εταιρεια; Περα απο την ποιοτητα του καφε, σημασια εχει και ο μπαριστα να ξερεις.. Εχω πιει πχ καφε απο aroma cafe (αλυσιδα της σειρας) που ηταν 10 φορες καλυτερος απο  hausbrandt επειδη ηταν γτπ το ατομο που μου τον εφτιαξε..

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, arsenal είπε

Ξέρει κανείς τι παίζει από τιμές ανα κιλό? Επίσης κορυφαίο λες Tigrato? Δεν τον είχα ακουστά να σου πω την αλήθεια, είναι βαρύς?

Ας πάς στις 2 σίγουρες επιλογές και να υπολογίζεις αλλά 6Κ για μηχανή και μύλο.

Και να κανονίσες από την αρχή για το σέρβις 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kallair είπε

Mηχανη εχεις δικια σου ή θα σου παραχωρησει η εταιρεια; Περα απο την ποιοτητα του καφε, σημασια εχει και ο μπαριστα να ξερεις.. Εχω πιει πχ καφε απο aroma cafe (αλυσιδα της σειρας) που ηταν 10 φορες καλυτερος απο  hausbrandt επειδη ηταν γτπ το ατομο που μου τον εφτιαξε..

εταιρεία. Ναι σίγουρα μεγάλο ρόλο και ο barista

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, arsenal είπε

εταιρεία. Ναι σίγουρα μεγάλο ρόλο και ο barista

Tιμες αν θυμαμαι καλα, δεν ειναι στανταρ.. πανε αναλογα την καταναλωση που εχεις.Το πιο καλο ειναι να παρεις τηλεφωνα να σου δωσουν προσφορες. οτι κ αν σου πουν εδω περα θα ειναι μη συγκρισιμο λογω καταναλωσεων κλπ κλπ. Επισης τσεκαρε αν παιζει καμια εκθεση εστιασης. Θα βρεις μαζεμενες τις εταιριες εκει για να σου δωσουν τιμες.

https://horecaexpo.gr/episkeptes/lista-ektheton-horeca-2019/

Στο παραπανω λινκ θα βρεις σε λιστα ολους τους εκθέτες που πηραν μερος στην horeca. δες ποιοι δραστηριοποιουνται στον χωρο του καφε, και παρε τηλεφωνα για να μαθεις τιμες και σχετικα.

Επεξ/σία από kallair
  • Like 1
Δημοσ.

Όποια σου δώσει την καλύτερη προσφορά από την taf η' dimello.εαν είσαι ανάμεσα στις δύο που γράφεις τότε μόνο taf.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...