Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω δυο ολοϊδια ποντικα ασυρματα Microsoft και το ενα ειναι σε πιο καλη κατασταση απο το αλλα αλλα δεν εχω τον usb δεκτη του . Υπαρχει περιπτωση να δουλεψει με τον δεκτη του αλλου ποντικιου ? Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από Γιάννης Platano
chralexo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Νομίζω, αλλά δεν είμαι και σίγουρος, αλλά "στέλνουν" διαφορετικό "κωδικό" το καθένα 1
Mr_Terror Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Τσεκαρε αν το ποντικι και ο δεκτης εχουν πανω ενα μικρο κουμπακι.ειναι για να συγχρονιζει ο δεκτης με το ποντικι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 41 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Τσεκαρε αν το ποντικι και ο δεκτης εχουν πανω ενα μικρο κουμπακι.ειναι για να συγχρονιζει ο δεκτης με το ποντικι. Δυστυχως δεν εχουν. 46 λεπτά πριν, chralexo είπε Νομίζω, αλλά δεν είμαι και σίγουρος, αλλά "στέλνουν" διαφορετικό "κωδικό" το καθένα Αυτο φοβαμαι
Mr_Terror Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Τοτε μαλλον ειναι αυτο που λεει ο φιλος οτι ο δεκτης ειναι ''παντρεμενος'' με το ποντικι.Αν σου ειναι ευκολο πες μας πιο μοντελο ειναι. Αλλη λυση να κανεις μεταμοσχευση στα ποντικια.Αν καταλαβα θες να χρησιμοποιησεις το ποντικι που το κελυφος του ειναι σε καλυτερη κατασταση.Ανοιγεις και τα 2 ποντικια και βαζεις την πλακετα απο το ποντικι στο καλο κελυφος. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από Mr_Terror 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Τοτε μαλλον ειναι αυτο που λεει ο φιλος οτι ο δεκτης ειναι ''παντρεμενος'' με το ποντικι.Αν σου ειναι ευκολο πες μας πιο μοντελο ειναι. Αλλη λυση να κανεις μεταμοσχευση στα ποντικια.Αν καταλαβα θες να χρησιμοποιησεις το ποντικι που το κελυφος του ειναι σε καλυτερη κατασταση.Ανοιγεις και τα 2 ποντικια και βαζεις την πλακετα απο το ποντικι στο καλο κελυφος. https://www.e-shop.gr/microsoft-wireless-mouse-5000-bluetrack-oem-p-PER.570792 Παρα πολυ καλο ποντικι !!!! Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από Γιάννης Platano 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα