Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω δυο ολοϊδια ποντικα ασυρματα Microsoft και το ενα ειναι σε πιο καλη κατασταση απο το αλλα αλλα δεν εχω τον usb δεκτη του .

Υπαρχει περιπτωση να δουλεψει με τον δεκτη του αλλου ποντικιου ?

11472-img0724s-1.jpg

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Τσεκαρε αν το ποντικι και ο δεκτης εχουν πανω ενα μικρο κουμπακι.ειναι για να συγχρονιζει ο δεκτης με το ποντικι.

Δυστυχως δεν εχουν.

46 λεπτά πριν, chralexo είπε

Νομίζω, αλλά δεν είμαι και σίγουρος, αλλά "στέλνουν" διαφορετικό "κωδικό" το καθένα

Αυτο φοβαμαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τοτε μαλλον ειναι αυτο που λεει ο φιλος οτι ο δεκτης ειναι ''παντρεμενος'' με το ποντικι.Αν σου ειναι ευκολο πες μας πιο μοντελο ειναι.

Αλλη λυση να κανεις μεταμοσχευση στα ποντικια.Αν καταλαβα θες να χρησιμοποιησεις το ποντικι που το κελυφος του ειναι σε καλυτερη κατασταση.Ανοιγεις και τα 2 ποντικια και βαζεις την πλακετα απο το ποντικι στο καλο κελυφος.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Τοτε μαλλον ειναι αυτο που λεει ο φιλος οτι ο δεκτης ειναι ''παντρεμενος'' με το ποντικι.Αν σου ειναι ευκολο πες μας πιο μοντελο ειναι.

Αλλη λυση να κανεις μεταμοσχευση στα ποντικια.Αν καταλαβα θες να χρησιμοποιησεις το ποντικι που το κελυφος του ειναι σε καλυτερη κατασταση.Ανοιγεις και τα 2 ποντικια και βαζεις την πλακετα απο το ποντικι στο καλο κελυφος.

https://www.e-shop.gr/microsoft-wireless-mouse-5000-bluetrack-oem-p-PER.570792  

Παρα πολυ καλο ποντικι !!!!

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...