geomalliv Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην παρέα. Διέθετα χρεωστική της mastercard από την εθνική τράπεζα η οποία είχε φθορά μιας και δεν λειτουργούσε το ανέπαφο. Ζήτησα καινούρια και ζήτησα να ισχύει η παλιά μέχρι να ενεργοποιηθεί η καινούρια. Μια εβδομάδα μετά μου ήρθε η καινούρια χρεωστική αυτή τη φορά της visa. Την ενεργοποίησα Παρασκευή βράδυ και το Σάββατο το πρωί πήγα σε μια καφετέρια. Όμως η συναλλαγή δεν μπορούσε να γίνει και η Καρτα είτε ανέπαφη είταιι με πιν πάλι δεν δεχόταν τη συναλλαγή και απορρίπτοταν. Τι μπορεί να φταίει; *Update Μόλις προσπάθησα να κάνω και ηλεκτρονική αγορά με την κάρτα και δεν έγινε αποδεκτη Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από geomalliv
geomalliv Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Θα πάω από Δευτέρα απλώς έλεγα μήπως χρειάζεται πχ να περάσουν οι μέρες να μπει εργάσιμη για να την δεχτούν στο σύστημα τους γτ και στις ηλεκτρονικές αγορές δεν την δέχονται λόγω λέει απόρριψης από την τράπεζα. 1
takoulou Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 53 λεπτά πριν, geomalliv είπε Θα πάω από Δευτέρα απλώς έλεγα μήπως χρειάζεται πχ να περάσουν οι μέρες να μπει εργάσιμη για να την δεχτούν στο σύστημα τους γτ και στις ηλεκτρονικές αγορές δεν την δέχονται λόγω λέει απόρριψης από την τράπεζα. Καλησπέρα..Την ενεργοποίησες την κάρτα; Πηγες σε μηχάνημα; Πήρες τηλέφωνο στην Εθνική τράπεζα;
geomalliv Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 καλησπερα ξανα σε ολους και ευχαριστω για τις απαντησεις σας... την καρτα την ειχα ενεργοποιησει χθες βραδυ και μολις μιλησα με την υπηρεσια της εθνικης για την ασφαλεια των καρτων. για λογους ασφαλειας για καποιο λογο μου την ειχαν μπλοκαρει... ξεμπλοκαριστηκε και ολα καλα (εκανα μια ηλεκτρονικη αγορα).. ευχαριστω για τις απαντησεις
cumulus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Οι τυποι στην Εθνικη ειναι απαιχτοι .Παρα πολλες φορες εχουν μπλοκαρει την καρτα της συζυγου μου για λογους ασφαλειας σε απλές συναλλαγές. Στο μεταξυ παιρνουν τηλ στο σταθερο που συνηθως δεν ειναι κανεις τις καθημερινες δε βρισκουν κανενα και στο κινητο δεν κανουν τον κοπο να καλεσουν και ετσι σου κρατανε την καρτα μπλοκαρισμενη μεχρι να τους καλεσεις εσυ
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, cumulus είπε Οι τυποι στην Εθνικη ειναι απαιχτοι .Παρα πολλες φορες εχουν μπλοκαρει την καρτα της συζυγου μου για λογους ασφαλειας σε απλές συναλλαγές. Στο μεταξυ παιρνουν τηλ στο σταθερο που συνηθως δεν ειναι κανεις τις καθημερινες δε βρισκουν κανενα και στο κινητο δεν κανουν τον κοπο να καλεσουν και ετσι σου κρατανε την καρτα μπλοκαρισμενη μεχρι να τους καλεσεις εσυ Αυτό μπορείς να το πεις και κακό, Αλλά μπορείς να το πεις και καλό, υπάρχουν τμήματα στις τράπεζες που τσεκαρουν τι συνήθειες έχει στις συναλλαγές. Εάν διαπιστώσουν ότι κάτι δεν πάει καλά στην μπλοκάρουν για δικό σου καλό. . Εμένα δεν με έχουν μπλοκάρει ποτέ κάρτα.
geomalliv Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 εμενα μου την μπλοκαραν προφανως επειδη μια ωρα μετα την ενεργοποιηση την προσθεσα σε paypal και aliexpress (alipay). ισως γι αυτους ειναι ασυνηθιστες σελιδες, ομως πλεον η αγορα απο κινα ειναι καθημερινοτητα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα