Skavenger Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 καλημερα ινσομνια, Σημερα παω να ανοιξω το pc και παρολο που εχω ssd αργει να bootari και λεω δεν μπορει κατι μπορει να επαθε.Παταω το κουμπακι reset κλεινει και ανοιγει οπως πρεπει παω να δω την κατασταση του δισκου ηταν οκ(υγιεστατοι και 3 δισκοι, 1ssd 2hdd) καθως το εβλεπα αυτο πεταγετε κατω δεξια ενα μηνυμα που λεει καποιος απο του δισκους σας αποσυνδεθεικε(ηταν ενας απο τους hdd) ενω δεν ειχα πειραξει τιποτα εγω. Δεν εχω καταλαβει τι μπορει να φταει ακομα..το μυαλο μου παει στο καλωδιο sata αν και δεν πιστευω, τοσο καιρο μια χαρα δουλευε ισως και τα windows(εχω να κανω format πανω απο 6+μηνες,αν και δεν παιζει ρολο απλα το αναφερω). Σας εχει ξανα τυχει κατι τετοιο,γνωριζετε κατι που ισως να φταει;
ZELOMOTH Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Κοίτα για αρχή τα καλώδια σατα αλλά και του ρεύματος μήπως δεν κάνουν καλή επαφή.. Αν έχεις καταλάβει ποιός δίσκος ακριβώς είναι, ακόμα καλύτερα ώστε να μην τους πειράξεις όλους αλλά μόνο αυτόν που αποσυνδέθηκε.. Αν στο κάνει συχνά κι αλλάξεις καλώδια (σατα και ρεύματος)και στο συνεχίσει, τότε να τον βγάλεις και να τον βάλεις πάνω σε άλλο pc.. Αν κι εκει στο κάνει, τότε έχει θέμα τροφοδοσίας το οποίο μάλλον δεν φαίνεται στα διαγνωστικά προγράμματα.. Αν εκει δεν στο κάνει, τότε συνεχίζεις το ψάξιμο στο δικό σου pc ξέρωντας οτι ο δίσκος είναι οκ..🙂
Skavenger Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 22 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Κοίτα για αρχή τα καλώδια σατα αλλά και του ρεύματος μήπως δεν κάνουν καλή επαφή.. Αν έχεις καταλάβει ποιός δίσκος ακριβώς είναι, ακόμα καλύτερα ώστε να μην τους πειράξεις όλους αλλά μόνο αυτόν που αποσυνδέθηκε.. Αν στο κάνει συχνά κι αλλάξεις καλώδια (σατα και ρεύματος)και στο συνεχίσει, τότε να τον βγάλεις και να τον βάλεις πάνω σε άλλο pc.. Αν κι εκει στο κάνει, τότε έχει θέμα τροφοδοσίας το οποίο μάλλον δεν φαίνεται στα διαγνωστικά προγράμματα.. Αν εκει δεν στο κάνει, τότε συνεχίζεις το ψάξιμο στο δικό σου pc ξέρωντας οτι ο δίσκος είναι οκ..🙂 εγινε ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα