mihanikos1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, chralexo είπε Σίγουρα την εποχή μας παίζει και η οικονομική δυνατότητα του καθενός. Καλό θα είναι να μην ανάβει το λαμπάκι της βενζίνης γιατί ρουφάει τα "σκουπίδια" της βενζίνης και σιγά σιγά μπουκώνει η τρόμπα της βενζίνης. Εγώ το γεμίζω και όταν φτάσει την μέση, λιγο πιο πανω ή κάτω, ανάλογα πότε θα έρθει τρίτη (προσφορά γνωστης εταιρίας) , το φουλάρω. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν το ντεπόζιτο είναι απο την μέση και πάνω υπάρχει μια μικρή διαφορά την απόκριση του γκαζιού και στην κατανάλωση σε σχεση με το ντεπόζιτο απο την μεση και κάτω. Τέλος τους καλοκαιρινούς μήνες προσπαθούμε να βάζουμε βενζίνη τις πρωινές ώρες πριν πιάσει η ζέστη. Δεν βάζουμε βενζίνη σε πρατήρια που μόλις έχουν ανεφοδιαστεί. Μεγάλος μύθος. Η αντλία πάντα ρουφάει από χαμηλά, οπότε είτε γεμάτο είτε άδειο τα ίδια πράγματα τραβάει. 2
gokuthelegend Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Εγώ δεν το γεμίζω τέρμα, ποιος και ο λόγος άλλωστε, εκτός φυσικά αν σκοπεύεις να κάνεις μεγάλο ταξίδι. Συνήθως βάζω 10 εως 25 ευρώ (για να περνάει άμεσα χωρίς pin όπως αναφέρθηκε και από ένα παιδί παραπάνω), και συνήθως δεν το αφήσω να πέσει κάτω από το 1/4 εκτός αν είμαι πολύ ταπί (άνεργος γαρ) οπότε το αφήνω να πέσει οριακά μέχρι το κόκκινο όπου τότε βάζω αναγκαστικά για να μην είμαι στο όριο. Συνήθως φροντίζω να έχω αρκετή βενζίνη για να πάω μέχρι τη κοντινότερη πόλη διότι μένω σε χωριό. Στην περιοχή που κινούμαι γνωρίζω τα περισσότερα βενζινάδικα και αν έχω προγραμματισμένο να βάλω βενζίνη τότε ελέγχω από πριν ποιος έχει τη φθηνότερη τιμή, αλλιώς πάω σε κάποιον στη τύχη.
Liapisftw Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Πάντα γέμισμα στην μια γραμμή πριν το λαμπάκι. Κυρίως διότι βαριέμαι να πηγαίνω κάθε τρεις και λίγο στο πρατήριο. 1
cumulus Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 37 λεπτά πριν, g_alkis είπε Τη λεξη ρευστοτητα την Όχι είμαι εντελώς αμόρφωτος.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, mihanikos1 είπε Μεγάλος μύθος. Η αντλία πάντα ρουφάει από χαμηλά, οπότε είτε γεμάτο είτε άδειο τα ίδια πράγματα τραβάει. Όταν είναι γεμάτο απλά η αντλία ζορίζεται λιγότερο, επειδή ελαττώνεται το ύψος αναρρόφησης.
Curtis76 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Εγω για να ειμαι σιγουρος βαζω και καμμια 20αρια λιτρα παραπανω απο οτι χωραει το ρεζερβουαρ, και ολα καλα. Καθε φορα που καιω 20 λιτρα βαζω 40 και δεν ξεμενω ποτε. φιλε με εκαψες .... Στους ποσους τονους εισαι τωρα??
Apaleytos80 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, adi32 είπε Σε ένα βενζινάδικο που πήγαινα έρχονταν ένας με lada κάθε μέρα και έβαζε 1€ Ήμουν κάτοχος ενός Lada 2105 , 1€ θέλει να πάρει μπροστά 😁 Έχω παραδώσει πινακίδες στο αμάξι, κινούμαι είτε με τα πόδια(να καίμε και κάνα γραμμάριο) είτε με το μηχανάκι. Ένα 20αρι έβαζα στο αμάξι όποτε άναβε το λαμπάκι. Μην τα φουλαρετε καλομαθαινουν 😋
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, Arkin είπε Φουλ γεμισμα παντα. Στο ενα αμαξι αεριο+βενζινη γεμιζει με 170 ευρω κοντα 60 λιτρα το αεριο και 70αρι η βενζινη. Σιγα σιγα θα θελουμε 200 ευρω για ενα γεμισμα. Οι περισσοτεροι βαζουν 5ευρα ομως ακομα θυμαμαι οταν δουλευα στα 12 σε ενα πρατηριο ποσοι τσιπηδες εβαζαν 5ευρω και ερχοταν ξανα το απογευμα η την αλλη μερα. Σε τι αμαξι βαζεις 60 λιτρα αεριο; Επαγγελματικο;
polaki Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, d_gkal είπε Λεφτά να κλ@σουμε δεν έχουμε, θα γεμίζουμε και το ρεζερβουαρ... Στη μέση και πιο κατω, μονιμα Καταλαβαίνω τί λες, αλλά τα ίδια χρήματα ξοδεύεις. Δεν έχει καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ λογική το ότι λεφτά δεν έχουμε, σιγά μη γεμίζουμε το ρεζερβουάρ. Προσωπικά, δεν υπάρχει χειρότερο για μένα απ'το να σταματάω για βενζίνη. Είναι από τα πιο βαρετά EVER στην οδήγηση, πείτε με παράξενο. Γι'αυτό μονίμως απ'τα κόκκινα στο φουλ. Όσες λιγότερες στάσεις για βενζίνη μες το μήνα, τόσο το καλύτερο. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Curtis76 είπε φιλε με εκαψες .... Στους ποσους τονους εισαι τωρα?? Μια τυπική βόλτα με το αυτοκίνητο του φίλου
Arkin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Σε τι αμαξι βαζεις 60 λιτρα αεριο; Επαγγελματικο; Αγροτικό επαγγελματικό ναι. Και θέλει και 120 ευρώ βενζίνη να γεμίσει. 2300 κυβικά ασύμφορο με βενζίνη θέλω 3 χιλιάρικα το χρονο.
polaki Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, g_alkis είπε Τη λεξη ρευστοτητα την γνωριζεις; Δεν έχει καμία απολύτως σχέση αυτό που λες, και πρέπει να δεχτείτε ΟΛΟΙ σας ότι είναι καθαρά ψυχολογικό και τίποτα άλλο. Αν θες όμως να βάλουμε την έννοια της ρευστότητας στην εξίσωση, να αρχίσεις να πληρώνεις και το ενοίκιο 100€ τη βδομάδα, απτο να σκάσεις 400€ ντούκου. Για να έχεις ρευστότητα μες το μήνα φίλε μου, γιατί να τα σκάσεις ντουκου 400 κρίμα είναι. Το ίδιο και με τη ΔΕΗ, όταν σου έρθει, βάλε ένα 50αρικο, και σε κανα 10ήμερο ρίξτους άλλα 50€. Στο δε κινητό? Κάθε μέρα από 1€ πλήρωνέ τους, που τολμάνε να σου ζητάνε 30€ πάγιο και τα θέλουν όλα ντούκου, οι αλητες... Τί διαβάζουμε βραδιάτικα πραγματικά... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από polaki 3 1
lazaim53 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, polaki είπε Δεν έχει καμία απολύτως σχέση αυτό που λες, και πρέπει να δεχτείτε ΟΛΟΙ σας ότι είναι καθαρά ψυχολογικό και τίποτα άλλο. Αν θες όμως να βάλουμε την έννοια της ρευστότητας στην εξίσωση, να αρχίσεις να πληρώνεις και το ενοίκιο 100€ τη βδομάδα, απτο να σκάσεις 400€ ντούκου. Για να έχεις ρευστότητα μες το μήνα φίλε μου, γιατί να τα σκάσεις ντουκου 400 κρίμα είναι. Το ίδιο και με τη ΔΕΗ, όταν σου έρθει, βάλε ένα 50αρικο, και σε κανα 10ήμερο ρίξτους άλλα 50€. Στο δε κινητό? Κάθε μέρα από 1€ πλήρωνέ τους, που τολμάνε να σου ζητάνε 30€ πάγιο και τα θέλουν όλα ντούκου, οι αλητες... Τί διαβάζουμε βραδιάτικα πραγματικά... Εχεις απόλυτο δίκαιο φίλε μου .
Κostis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, polaki είπε Δεν έχει καμία απολύτως σχέση αυτό που λες, και πρέπει να δεχτείτε ΟΛΟΙ σας ότι είναι καθαρά ψυχολογικό και τίποτα άλλο. Αν θες όμως να βάλουμε την έννοια της ρευστότητας στην εξίσωση, να αρχίσεις να πληρώνεις και το ενοίκιο 100€ τη βδομάδα, απτο να σκάσεις 400€ ντούκου. Για να έχεις ρευστότητα μες το μήνα φίλε μου, γιατί να τα σκάσεις ντουκου 400 κρίμα είναι. Το ίδιο και με τη ΔΕΗ, όταν σου έρθει, βάλε ένα 50αρικο, και σε κανα 10ήμερο ρίξτους άλλα 50€. Στο δε κινητό? Κάθε μέρα από 1€ πλήρωνέ τους, που τολμάνε να σου ζητάνε 30€ πάγιο και τα θέλουν όλα ντούκου, οι αλητες... Τί διαβάζουμε βραδιάτικα πραγματικά... Η έννοια της ρευστότητας είναι στην περίπτωση που σου τύχει κάτι έκτακτο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις