Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 minutes ago, talibanakos said:

θα σε βγαλει χρονια ετσι η μπαταρια :P

Μπα, δεν μασάνε οι λιθίου. Έτσι έκανα πάντα και για 3 χρόνια ήμουν οκ. Μετά αλλαγή συσκευής ή 50€ και άλλα 3 ξένοιαστα χρόνια. 😎

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Μπα, δεν μασάνε οι λιθίου. Έτσι έκανα πάντα και για 3 χρόνια ήμουν οκ. Μετά αλλαγή συσκευής ή 50€ και άλλα 3 ξένοιαστα χρόνια. 😎

Η μπαταρια φοβατε το κρυο. Προπερσι με τις παγωνιες -16 εκανε αλλαξα 6 μπαταριες. Κανονικα πανε 4 χρονια εκτος αν καψουν στοιχειο. Περνω παντα bosch.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, isay είπε

Θέλω να πιστευω οτι ο ts άνοιξε το θεμα γιατί θελει να κάνει στατιστική μελέτη και οχι γιατι στερείται αλλων σοβαρών προβληματισμών ή σκεψεων.

• Όταν αναψει το λαμπάκι 30-40 ευρω.
  • Εξαιρεση οταν προβλέπεται μεγαλο ταξιδι που γεμιζω τιγκα

άνοιξα το θέμα διότι βαριέμαι που ζω τώρα κι επειδή στο πρατήριο εμφανίστηκε ένας τύπος και ζήτησε 5€ βενζίνη

• Confused 1
Δημοσ.
3 minutes ago, santac said:

άνοιξα το θέμα διότι βαριέμαι που ζω τώρα κι επειδή στο πρατήριο εμφανίστηκε ένας τύπος και ζήτησε 5€ βενζίνη

Ο γιος μου θα ήταν!

Ε: Έβαλες ρε καθόλου βενζίνη;

Γ: Ναι μπαμπά, έβαλα...

Πάω να το πάρω και ο δείκτης είναι μία τρίχα πάνω απ’ το λαμπάκι! 🤬

Δημοσ.

Μονίμως στο κόκκινο . Γέμισμα συνήθως έως 25 Ε για να περνάει η κάρτα ανέπαφα.

Παρεπιπτόντως  αν είχα γεμάτο ρεζερβουάρ , δεν θα ζούσε ο δεύτερος γιός μου.

Δημοσ.

Δέν το γεμίζω ( 64λτ ~100€) αλλά πάντα φροντίζω να έχει >= 1/4 .

Και φυσικά αλλάζω φίλτρο καυσίμου ανα 30.000 χιλιόμετρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Arkin said:

Η μπαταρια φοβατε το κρυο. Προπερσι με τις παγωνιες -16 εκανε αλλαξα 6 μπαταριες. Κανονικα πανε 4 χρονια εκτος αν καψουν στοιχειο. Περνω παντα bosch.

Εσύ καλά τα λες. Εγώ ήμουν οφ τόπικ! 😄

3 hours ago, CheOnWeb said:

Τη συμπεριφορά του TS την έχω στη μπαταρία του κινητού.

Επεξ/σία από CheOnWeb
  • Moderators
Δημοσ.

Συνηθως το εχω περιπου στη μεση και οταν παει να πεσει πολυ τοτε βαζω 30 ευρω συνηθως. Σε γενικες γραμμες ομως επειδη δεν το κινω σχεδον καθολου, βαζω οποτε το θυμηθω, σιγουρα πριν αναψει λαμπακι.

Δημοσ.

Υγραέριο πάντα το φουλάρω (στη γειτονιά μου φυσικά με την πιο φτηνή τιμή της Αθήνας) και το αφήνω συνήθως να αδειάσει για να τον τσεκάρω μη με κλέβει.Έτσι κι αλλιώς δεν έχω πρόβλημα γιατί πάντα έχω και το μισό τεπόζιτο βενζίνης γεμάτο πάλι από τη γειτονιά μου.

Αν φύγω για ταξείδι τότε φυσικά συμπληρώνω να έχω να γυρίσω γιατί στην επαρχία θα το πληρώσω 15 λεπτά παραπάνω.:P

• Like 1
Δημοσ.

ειναι μινιμουμ λιγο κατω απο την μεση και οπου βολευει βαζω 20-30 ευρω.

Δεν το αφηνω κατω απο το 1/3 για ευνοητους λογους.

Δημοσ.
6 minutes ago, adi32 said:

Σε ένα βενζινάδικο που πήγαινα έρχονταν ένας με lada κάθε μέρα και έβαζε 1€

Μου θύμισες το παλιό αστειάκι:

Πώς διπλασιάζεις την αξία ενός Lada?

Spoiler

Το γεμίζεις βενζίνη. 

• Like 2
Δημοσ.

Θέλω κάποιος να μου εξηγήσει τη λογική του βάζω ένα 20αρικο αλλιώς δε θα έχω να φάω.

Τι εννοώ .Εστω ότι το αμάξι σου θέλει 60 ευρώ το μήνα για βενζίνη.Ο άλλος το αφήνει και ανάβει το λαμπάκι και πάει και βάζει 20 ευρώ αντι 60 που χρειάζεται για να γεμίσει ,αλλά στο τέλος του μήνα πάλι θα έχει βάλει 60 ευρώ .Ποιο το κέρδος;

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CheOnWeb είπε

Μου θύμισες το παλιό αστειάκι:

Πώς διπλασιάζεις την αξία ενός Lada?

Απόκρυψη περιεχομένων

Το γεμίζεις βενζίνη. 

Αυτός ούτε αυτό το κατάφερνε. Μέχρι να πάει σπίτι και να ξανάρθει το είχε κάψει το 1€.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...