santac Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 έχω ένα κόλλημα να το πω. να έχω γεμάτο το ρεζερβουαρ του αυτοκινητου. μόλις πέσει μια γραμμή, συνήθως θα πάω να το γεμίσω. όταν ξεκινάω ταξίδι το γεμίζω πάντα ώστε να αποφύγω να γεμίσω στους κλέφτες των εθνικών οδών. τώρα αν ξέρω ότι το ρεζερβουαρ θα με βγάλει έστω και οριακά να επιστρέψω σπίτι από ένα ταξίδι, τότε θα το αφήσω να πέσει και θα γεμίσω όταν φτάσω σπίτι. αυτή είναι η εξαίρεση που θα το αφήσω να χτυπήσει τα κόκκινα. σε κάθε άλλη περίπτωση θέλω να το έχω γεμάτο. εσείς πως λειτουργείτε; άλλοι δε το γεμίζουν για να μην έχουν έξτρα βάρος, άλλοι βάζουν όποτε κάτσει και κινούνται με το δείκτη στα κόκκινα 1
kallair Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Σταθερη ποσοτητα για να μπορεις να τσεκαρεις λιγο πολυ αν σε κλεβει ο βενζινας. δεν γινεται πχ στην ιδια διαδρομη με ιδια οδικη συμπεριφορα και κινηση στον εναν βενζινα να βγαζει Χ χιλιομετρα και στον αλλον καμποσα λιγοτερα. επισης απο τελειως αδειο, φουλαρισμα.. ξερεις τι ντεποζιτο φορας , βλεπεις ποσα λιτρα εβαλε, οποτε και ετσι μπορεις να τσεκαρεις κατα ποσο κλεβει ο αλλος.. δεν γινεται πχ (τυχαιος αριθμος) να χωρανει 60 λιτρα το ντεποζιτο σου και να σου εβαλε αυτος 65.... Το να φουλαρεις συνεχεια οταν πεσει εστω μια γραμμη, ειναι ανευ λογου και αιτιας, καθαρα ψυχαναγκαστικο. δεν υπαρχει λογος να το κανεις.. δεν τεσταρεις ουτε ποιοτητα βενζινης ουτε αν κλεβει ουτε τπτ, ετσι. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, santac είπε έχω ένα κόλλημα να το πω. να έχω γεμάτο το ρεζερβουαρ του αυτοκινητου. μόλις πέσει μια γραμμή, συνήθως θα πάω να το γεμίσω. όταν ξεκινάω ταξίδι το γεμίζω πάντα ώστε να αποφύγω να γεμίσω στους κλέφτες των εθνικών οδών. τώρα αν ξέρω ότι το ρεζερβουαρ θα με βγάλει έστω και οριακά να επιστρέψω σπίτι από ένα ταξίδι, τότε θα το αφήσω να πέσει και θα γεμίσω όταν φτάσω σπίτι. αυτή είναι η εξαίρεση που θα το αφήσω να χτυπήσει τα κόκκινα. σε κάθε άλλη περίπτωση θέλω να το έχω γεμάτο. εσείς πως λειτουργείτε; άλλοι δε το γεμίζουν για να μην έχουν έξτρα βάρος, άλλοι βάζουν όποτε κάτσει και κινούνται με το δείκτη στα κόκκινα OCD το λένε. Πέρα απο πλάκα, μέσα στην πόλη δε το γεμίζω σχεδόν ποτέ (λες και δε θα τα κάψω εγώ...). Για ταξίδι πάντα γέμισμα πριν βγεις εθνική, γιατί π.χ. εγώ αν πάω στο χωριό έχω 50χλμ επαρχιακό πριν βγω στην Εθνική που οι τιμές είναι νορμάλ. Οπότε δε βάζω απο το σπίτι στην επιστροφή, βάζω κοντά στην εθνική. 2
CheOnWeb Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Full (70€)>Λαμπάκι και πάλι Full. Λιγότερες επισκέψεις στα βενζινάδικα και αφαίρεση ο ΦΠΑ με Alpha VISA Bonus. Τη συμπεριφορά του TS την έχω στη μπαταρία του κινητού.
chralexo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Σίγουρα την εποχή μας παίζει και η οικονομική δυνατότητα του καθενός. Καλό θα είναι να μην ανάβει το λαμπάκι της βενζίνης γιατί ρουφάει τα "σκουπίδια" της βενζίνης και σιγά σιγά μπουκώνει η τρόμπα της βενζίνης. Εγώ το γεμίζω και όταν φτάσει την μέση, λιγο πιο πανω ή κάτω, ανάλογα πότε θα έρθει τρίτη (προσφορά γνωστης εταιρίας) , το φουλάρω. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν το ντεπόζιτο είναι απο την μέση και πάνω υπάρχει μια μικρή διαφορά την απόκριση του γκαζιού και στην κατανάλωση σε σχεση με το ντεπόζιτο απο την μεση και κάτω. Τέλος τους καλοκαιρινούς μήνες προσπαθούμε να βάζουμε βενζίνη τις πρωινές ώρες πριν πιάσει η ζέστη. Δεν βάζουμε βενζίνη σε πρατήρια που μόλις έχουν ανεφοδιαστεί. 1
ELTASSOS Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Εγω για να ειμαι σιγουρος βαζω και καμμια 20αρια λιτρα παραπανω απο οτι χωραει το ρεζερβουαρ, και ολα καλα. Καθε φορα που καιω 20 λιτρα βαζω 40 και δεν ξεμενω ποτε. 1 2
Alxnks Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Φουλαρω κάθε Τρίτη (ή κάθε δεύτερη Τρίτη, ανάλογα τα χιλιόμετρα που έχω κάνει και πόσο έχω κάψει) που είναι σε προσφορά η v-power, σε 2-3 συγκεκριμένα πρατήρια shell κοντά μου (σπίτι ή εξοχικό) ή στην τύχη οταν είμαι αλλού διακοπές. Έχω και το fuelio στο κινητό και έτσι παρακολουθώ κατανάλωση κτλ.
d_gkal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Λεφτά να κλ@σουμε δεν έχουμε, θα γεμίζουμε και το ρεζερβουαρ... Στη μέση και πιο κατω, μονιμα 5
talibanakos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Τη συμπεριφορά του TS την έχω στη μπαταρία του κινητού. θα σε βγαλει χρονια ετσι η μπαταρια
Arkin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Φουλ γεμισμα παντα. Στο ενα αμαξι αεριο+βενζινη γεμιζει με 170 ευρω κοντα 60 λιτρα το αεριο και 70αρι η βενζινη. Σιγα σιγα θα θελουμε 200 ευρω για ενα γεμισμα. Οι περισσοτεροι βαζουν 5ευρα ομως ακομα θυμαμαι οταν δουλευα στα 12 σε ενα πρατηριο ποσοι τσιπηδες εβαζαν 5ευρω και ερχοταν ξανα το απογευμα η την αλλη μερα. 1 1
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Οποιος εχει να βαζει πανω απο 20 ειναι ταξικος εχθρος .Εχω δει και - βαλε 3 ευρο με κερματα . Σε 5 λιτρο που θα τα φαει στο χιλιομετρο Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από Mhlogiatros 2
isay Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλω να πιστευω οτι ο ts άνοιξε το θεμα γιατί θελει να κάνει στατιστική μελέτη και οχι γιατι στερείται αλλων σοβαρών προβληματισμών ή σκεψεων. Όταν αναψει το λαμπάκι 30-40 ευρω. Εξαιρεση οταν προβλέπεται μεγαλο ταξιδι που γεμιζω τιγκα Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από isay 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις