tz_aristotelis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Φιλοι καλημέρα. Ίσως το θέμα να έχει ξανά συζητηθεί αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο.. Θέλω dual boot win 10 Η μια κανονική εκδοση αλλά η αλλη offline. Σε ξεχωριστούς σκληρούς. Εγώ τι θα εκανα: θα έβγαζα το καλώδιο sata απο τον κανονικό , θα ενωνα τον άλλο με άλλο καλώδιο sata θα εκανα εγκατάσταση και θα απενεργοποιουσα τις καρτες δικτυου. Το θέμα είναι όταν θέλω εναλλαγή τις δυο εκδώσεις πρέπει να βάζω - βγάζω τα καλώδια? Υπάρχει μήπως δυνατότητα απο το boot menu? Επίσης αν υπαρχουν και οι δυο σκληροί με τα windows μήπως υπάρχει κανένα θέμα ? Ευπρόσδεκτες οι γνώσεις σας.
isay Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 https://www.tenforums.com/general-support/5361-windows-10-instructional-videos-ten-forums-members-127.html#post1386382 1
micos000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν μπορεί να γίνει με δύο λογαριασμούς χρηστών, ο ένας microsoft και ο άλλος τοπικός; Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από micos000
tz_aristotelis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Σας ευχαριστώ για την απάντηση σας. Το video ήταν κατατοπιστικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα