Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να δηλώσω κάποιον ότι τον ΦΙΛΟΞΕΝΩ, πρέπει εγώ η αυτός να κάνει ΠΡΩΤΟΣ φορολογική δήλωση η δεν έχει σημασία, ξέρει κανείς ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Για να δηλώσω κάποιον ότι τον ΦΙΛΟΞΕΝΩ, πρέπει εγώ η αυτός να κάνει ΠΡΩΤΟΣ φορολογική δήλωση η δεν έχει σημασία, ξέρει κανείς ?

Ναι πρωτα εσυ για να μπορει οταν θα την κανει να του δεχτει την φιλοξενια..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

δεν έχει σημασία ποιος θα το κάνει πρώτος, σημασία έχει κυρίως μη στείλεις εσύ δήλωση χωρίς να τον βάλεις φιλοξενούμενο ή χωρίς να έχεις δεχτεί το ότι τον φιλοξενείς 

αυτό γιατί η δική σου δήλωση μπορεί να φύγει χωρίς να έχεις βάλει ότι φιλοξενείς κάποιον εφόσον εσύ ο ίδιος έχεις δηλώσει που μένεις, αυτός όμως μετά χωρίς να μπορεί να δηλώσει ότι μένει κάπου δε θα μπορεί να στείλει τη δική του κι εσύ θα πρέπει να τρέχεις για τροποποιητική

οπότε ή τον βάζεις εσύ και φεύγει η δική σου όπως είναι και ας το αποδεχτεί όποτε θέλει, ή στέλνει αυτός πρώτος και μετά την ώρα που θα πας να στείλεις τη δική σου θα σου βγάλει μήνυμα να αποδεχτείς τη φιλοξενία

Δημοσ.
4 ώρες πριν, logistoulis είπε

δεν έχει σημασία ποιος θα το κάνει πρώτος, σημασία έχει κυρίως μη στείλεις εσύ δήλωση χωρίς να τον βάλεις φιλοξενούμενο ή χωρίς να έχεις δεχτεί το ότι τον φιλοξενείς 

αυτό γιατί η δική σου δήλωση μπορεί να φύγει χωρίς να έχεις βάλει ότι φιλοξενείς κάποιον εφόσον εσύ ο ίδιος έχεις δηλώσει που μένεις, αυτός όμως μετά χωρίς να μπορεί να δηλώσει ότι μένει κάπου δε θα μπορεί να στείλει τη δική του κι εσύ θα πρέπει να τρέχεις για τροποποιητική

οπότε ή τον βάζεις εσύ και φεύγει η δική σου όπως είναι και ας το αποδεχτεί όποτε θέλει, ή στέλνει αυτός πρώτος και μετά την ώρα που θα πας να στείλεις τη δική σου θα σου βγάλει μήνυμα να αποδεχτείς τη φιλοξενία

Αν ΔΕΝ αποδεχθώ, τι γίνεται ?

ΥΓ. Αυτός έχει ΗΔΗ δηλώσει φιλοξενια.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Αν δεν αποδεχθείς, πάει να πει ότι τον έχεις γραμμένο στα παλιά σου τα παπούτσια και δεν σε απασχολεί τι θα κάνει για να καλύψει την όποια Λαμογιά προσπαθεί να κάνει (γιατί από ότι καταλαβαίνω Δεν τον φιλοξενείς πραγματικά στο σπίτι σου).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να δηλωσει καποιος οτι φιλοξενειται πρεπει πρωτα αυτος που τον φιλοξενει να το δηλωσει .Δεν εινα αναγκη να εχει υποβαλλει την δηλωση αλλα να την εχει τουλαχιστον αποθηκευσει.

Δεν ξερω τι γινεται αν ο φιλοξενουμενος κανει την δηλωση και ο αλλος μετα το αλλαξει .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Αν δεν αποδεχθείς τότε τον καταγγελεις ότι λέει ψέματα

Δεν θα μπορείς πάντως να στείλεις πλέον τη δική σου δήλωση χωρίς αποδοχή  ή απόρριψη

Ένα από τα δύο θα πρέπει να το επιλέξεις από τη στιγμή που αυτός δήλωσε πρώτος ότι φιλοξενείται

δίνεται από πέρυσι αυτή η δυνατότητα ώστε να μην δηλώνει κάποιος ξέμπαρκος ότι μένει σπίτι σου χωρίς τη δική σου γνώση και συναίνεση, τη φιλοξενία πλέον την ξέρουν και τα δύο μέρη ότι ισχύει και αν ο ένας από τους δύο δει ότι ο άλλος έχει δηλώσει κάτι με το οποίο αυτός δεν συμφωνεί μπορεί βεβαίως να μην το αποδεχθεί. αν πάντως την είχες στείλει ήδη χωρίς να τον βάλεις αυτός δεν θα μπορούσε να βάλει τον δικό σου αφμ. από τη στιγμή που τον έβαλε πρώτος θα πρέπει να αποδεχθείς ή όχι το συγκεκριμένο γεγονός δεν μπορείς να το παραβλέψεις 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Για να δηλωσει καποιος οτι φιλοξενειται πρεπει πρωτα αυτος που τον φιλοξενει να το δηλωσει .Δεν εινα αναγκη να εχει υποβαλλει την δηλωση αλλα να την εχει τουλαχιστον αποθηκευσει.

Δεν ξερω τι γινεται αν ο φιλοξενουμενος κανει την δηλωση και ο αλλος μετα το αλλαξει .

ΣΙΓΟΥΡΑ, αρκεί μόνο η αποθήκευση ?

Το θέμα μου είναι ότι εγώ θα κάνω ΑΡΓΑ την δήλωση, αλλά πάλι δεν μπορώ να του πω τρέχα στον λογιστή σου 29 Ιουλίου!!!

2 ώρες πριν, bromiaris είπε

Αν δεν αποδεχθείς, πάει να πει ότι τον έχεις γραμμένο στα παλιά σου τα παπούτσια και δεν σε απασχολεί τι θα κάνει για να καλύψει την όποια Λαμογιά προσπαθεί να κάνει (γιατί από ότι καταλαβαίνω Δεν τον φιλοξενείς πραγματικά στο σπίτι σου).

Το πρόβλημα μου είναι ΜΟΝΟ ότι εγώ θα κάνω την δήλωση ΑΡΓΑ, αλλά δεν μπορώ να του πω πήγαινε στον λογιστή σου 29 ΙΟΥΛΙΟΥ !!!

1 ώρα πριν, logistoulis είπε

Αν δεν αποδεχθείς τότε τον καταγγελεις ότι λέει ψέματα

Δεν θα μπορείς πάντως να στείλεις πλέον τη δική σου δήλωση χωρίς αποδοχή  ή απόρριψη

Ένα από τα δύο θα πρέπει να το επιλέξεις από τη στιγμή που αυτός δήλωσε πρώτος ότι φιλοξενείται

δίνεται από πέρυσι αυτή η δυνατότητα ώστε να μην δηλώνει κάποιος ξέμπαρκος ότι μένει σπίτι σου χωρίς τη δική σου γνώση και συναίνεση, τη φιλοξενία πλέον την ξέρουν και τα δύο μέρη ότι ισχύει και αν ο ένας από τους δύο δει ότι ο άλλος έχει δηλώσει κάτι με το οποίο αυτός δεν συμφωνεί μπορεί βεβαίως να μην το αποδεχθεί. αν πάντως την είχες στείλει ήδη χωρίς να τον βάλεις αυτός δεν θα μπορούσε να βάλει τον δικό σου αφμ. από τη στιγμή που τον έβαλε πρώτος θα πρέπει να αποδεχθείς ή όχι το συγκεκριμένο γεγονός δεν μπορείς να το παραβλέψεις 

Άρα, μπορεί να κάνει την δήλωση ΠΡΩΤΟΣ ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φυσικά και μπορεί να κάνει πρώτος, αν δε θες να έχεις αυτό το πρόβλημα στείλε εσύ πρώτος, δεν υπάρχει άλλωστε ουσιαστικός λόγος να την καθυστερήσεις 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΣΙΓΟΥΡΑ, αρκεί μόνο η αποθήκευση ?

Άρα, μπορεί να κάνει την δήλωση ΠΡΩΤΟΣ ?

Ναι αρκει .Το εκανα εγω για τα παιδια μου και ολοκληρωσαν την μηδενικη τους δηλωση.Σε μενα  θελει ενα κλικ που για...ψυχολογικους λογους δεν εχω κανει ακομα.

Δημοσ.

Θα έλεγα καλό  είναι να στείλει ο φιλοξενών πρώτος Για σκέψου να του την βαρέσει και στις 29/7  11:50 να στείλει την δική του αρνητική . Ο φιλοξενουμενος θα ψάχνετε αφ ενός  με το πρόστιμο  εκπρόθεσμης, αφετέρου για υποβολή δήλωσης που και πως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...