Liapisftw Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα. Συγνώμη αν δεν βρίσκομαι στην σωστη ενότητα κατ'αρχήν. Αν θέλει κάποιος moderator ας το μεταφέρει. Ψάχνω μια καλή καρέκλα γραφείου γιατί έχω δισκοπάθεια στον αυχένα και λόγο δουλειάς μπορεί να κάτσω και 4 ώρες μπροστά στον υπολογιστή. Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξω? Κάποιος που να έχει παρόμοια εμπειρία? Έχει κανείς κάποια σωστή καρέκλα να προτείνει? Ευχαριστώ.
logistoulis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) γυμναστική να δυναμώσουν οι σχετικοί μύες και η οθόνη όσο το δυνατόν πιο ψηλά ώστε να μην σκύβεις. αυτό το πετυχαίνεις είτε ανεβάζοντας την οθόνη είτε χαμηλώνοντας τη καρέκλα ή και τα δυο Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από logistoulis 1
kogba Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δοκίμασε πριν αγοράσεις κάτι και εννοείται, ΟΧΙ παιχνιδοκαρέκλα (gaming) . Επίσης, μην λυπηθείς να δώσεις λίγα ευρώ για μια ποιοτική κερέκλα, τα πετάμε σε σμαρτφόουν που αλλάζουμε κάθε χρόνο, αλλά για την μυοσκελετική μας υγεία δεν νοιαζόμαστε.
georgeγ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, logistoulis είπε και η οθόνη όσο το δυνατόν πιο ψηλά ώστε να μην σκύβεις. αυτό το πετυχαίνεις είτε ανεβάζοντας την οθόνη είτε χαμηλώνοντας τη καρέκλα ή και τα δυο δεν ισχυει αυτο.σε μενα ισχυει ακριβως το αντιθετο
logistoulis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, georgeγ είπε δεν ισχυει αυτο.σε μενα ισχυει ακριβως το αντιθετο οκ δεκτό τι να σου πω, εμένα πάντως το σκύψιμο που μοιραία κάνω γιατί παίζω και χαρτούρα μπορεί να με τελειώσει , αλλά και δουλειά χωρίς χαρτιά να έχω το να σκύβω με ενοχλεί, δεν μπορώ να καταλάβω πώς στο δικό σου σώμα είναι πιο βολική αυτή η αφύσικη στάση σπίτι που έχω την οθόνη ακριβώς στη φάτσα μου λόγω καλής βάσης (και καρέκλα με καλή στήριξη στο κεφάλι) μπορώ να κάτσω άπειρες ώρες πάντως επιμένω και στο άλλο που είπα, γυμναστική. ένα πιο γυμνασμένο σώμα αντέχει πολύ πιο άνετα την κακουχία του γραφείου γενικά και επίσης ένα άλλο πράγμα που πάντα κάνω αρέσει δεν αρέσει (γιατί μου έχει τύχει να στραβώσουν, αλλά ας ψοφήσουν) είναι ανά μία, μιάμιση ώρα να σηκώνομαι γενικά για ξεμούδιασμα. δεν υπάρχει το κάθομαι κάτω 4 ώρες Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από logistoulis 1
Liapisftw Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, kogba είπε Δοκίμασε πριν αγοράσεις κάτι και εννοείται, ΟΧΙ παιχνιδοκαρέκλα (gaming) . Επίσης, μην λυπηθείς να δώσεις λίγα ευρώ για μια ποιοτική κερέκλα, τα πετάμε σε σμαρτφόουν που αλλάζουμε κάθε χρόνο, αλλά για την μυοσκελετική μας υγεία δεν νοιαζόμαστε. Εννοείται ψάχνω κάτι αξιοπρεπές και καλό. Από την άλλη δεν διαθέτω 500€ πχ την συγκεκριμένη περίοδο για καρέκλα. 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε οκ δεκτό τι να σου πω, εμένα πάντως το σκύψιμο που μοιραία κάνω γιατί παίζω και χαρτούρα μπορεί να με τελειώσει , αλλά και δουλειά χωρίς χαρτιά να έχω το να σκύβω με ενοχλεί, δεν μπορώ να καταλάβω πώς στο δικό σου σώμα είναι πιο βολική αυτή η αφύσικη στάση σπίτι που έχω την οθόνη ακριβώς στη φάτσα μου λόγω καλής βάσης (και καρέκλα με καλή στήριξη στο κεφάλι) μπορώ να κάτσω άπειρες ώρες πάντως επιμένω και στο άλλο που είπα, γυμναστική. ένα πιο γυμνασμένο σώμα αντέχει πολύ πιο άνετα την κακουχία του γραφείου γενικά Γυμναστική εννοείται είναι ο νούμερο ένα τρόπος, καθώς και οθόνη στο ύψος των ματιών όπως μου είπε ο γιατρός. Απλά ψάχνω και μια καλή καρέκλα με σωστή στήριξη του σώματος και του κεφαλιού στην προκειμένη περίπτωση και δεν έχω παρόμοια εμπειρία στο τι να διαλέξω και τι να προσέξω
logistoulis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν θεωρώ ότι είναι τόσο απαραίτητη η πανάκριβη καρέκλα ώστε να κάνεις δουλειά , παρόλα αυτά ο,τι πληρώνεις παίρνεις αυτό δεν αλλάζει πάντως ο,τι και να διαλέξεις ένα πράγμα που καλό είναι να έχεις στο νου σου πέρα από το να φτάνει αρκετά ψηλά ώστε να σου στηρίζει το κεφάλι όταν θες να ξαποστάσεις και αφορά την χρήση (μιας και για καιρό έκανα αυτό το λάθος και ήταν επίπονο) είναι να έχεις το φρένο που εμποδίζει την πλάτη να πέφτει όταν δουλεύεις στην αραγματική εννοείται ότι η πλάτη προς τα πίσω είναι ο,τι καλύτερο, αλλά την ώρα της εργασίας θες στήριξη και όχι να προσπαθείς να την κάνεις εσύ. επίσης δεν ξέρω αν ο γιατρός σου πρότεινε να βάλεις και κάνα κολάρο για κάποιο διάστημα αν δεν είσαι στα καλά σου , αλλά εμένα που μου το είχε ρίξει στην κουβέντα δεν το ήθελε για πολύ καιρό μιας και θεωρούσε ότι θα ατονούσαν οι μύες μου οι οποίοι θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνουν αυτή τη δουλειά , οπότε το προσπέρασα γενικά Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από logistoulis
Liapisftw Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, logistoulis είπε δεν θεωρώ ότι είναι τόσο απαραίτητη η πανάκριβη καρέκλα ώστε να κάνεις δουλειά , παρόλα αυτά ο,τι πληρώνεις παίρνεις αυτό δεν αλλάζει πάντως ο,τι και να διαλέξεις ένα πράγμα που καλό είναι να έχεις στο νου σου πέρα από το να φτάνει αρκετά ψηλά ώστε να σου στηρίζει το κεφάλι όταν θες να ξαποστάσεις και αφορά την χρήση (μιας και για καιρό έκανα αυτό το λάθος και ήταν επίπονο) είναι να έχεις το φρένο που εμποδίζει την πλάτη να πέφτει όταν δουλεύεις στην αραγματική εννοείται ότι η πλάτη προς τα πίσω είναι ο,τι καλύτερο, αλλά την ώρα της εργασίας θες στήριξη και όχι να προσπαθείς να την κάνεις εσύ. επίσης δεν ξέρω αν ο γιατρός σου πρότεινε να βάλεις κι κάνα κολάρο για κάποιο διάστημα αν δεν είσαι στα καλά σου , αλλά εμένα που μου το είχε ρίξει στην κουβέντα δεν το ήθελε για πολύ καιρό μιας και θεωρούσε ότι θα ατονούσαν οι μύες μου οι οποίοι θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνουν αυτή τη δουλειά Ναι μου σύστησε μαλακό κολάρο αλλά να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα..
overpower Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Θα πρότεινα sit stand γραφείο σε συνδιασμό με μια οκ καρέκλα των 150-200
achilles_g_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, kogba είπε Δοκίμασε πριν αγοράσεις κάτι και εννοείται, ΟΧΙ παιχνιδοκαρέκλα (gaming) . Επίσης, μην λυπηθείς να δώσεις λίγα ευρώ για μια ποιοτική κερέκλα, τα πετάμε σε σμαρτφόουν που αλλάζουμε κάθε χρόνο, αλλά για την μυοσκελετική μας υγεία δεν νοιαζόμαστε. Kάθησα πρόσφατα σε μια anda seat ad12 xl και έπαθα πλάκα με πως στήριζε και πως κρατούσε ίσια το σώμα μου.
kogba Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Kάθησα πρόσφατα σε μια anda seat ad12 xl και έπαθα πλάκα με πως στήριζε και πως κρατούσε ίσια το σώμα μου. Ωραία, αυτό έχει σημασία και μετράει, πως ταιριάζει στο δικό σου σώμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα