Victor Sullivan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα παιδιά!Είναι πρώτη φορά που γράφω σε threat ελπίζω να είμαι στην σωστή κατηγορία 😁,έχω ένα ps3 fat cechc04 σκύλος πιστός τόσα χρόνια μέχρι που διαπίστωσα εδώ και κανένα χρόνο πως μόλις πάω να παίξω παιχνίδια όπως (uncharted 2,3,the last us,beyond two souls,Gt6)με βγάζει ylod και καλά πως παθαίνει overheat;,είχα αλλάξει τις παστες πριν από 7 μήνες αλλά και σήμερα με την mx4 2019 edition,και μου κάνει πάλι τα ίδια!Να πω πως μου το κάνει και σε ofw και σε cfw,και έτρεξα το webman να δω τι παίζει και μόλις πάω να παίξω uncharted 3 κάπου στα 30 δεύτερα η θερμοκρασία cpu:67 και rsx 55 και το φαν έτρεχε στα 29%.Τι μπορεί να φταίει; Όμως πχ αν παίξω rdr καμία 5 ώρες δεν με κάνει τίποτα,έτυχε την κονσόλα να την δουλέψω τώρα τελευταία σερί κάπου στις 12 ώρες
Victor Sullivan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Από τι βλέπω καμία απάντηση οπότε θα απαντήσω εγώ στο πρόβλημα ,χθες έψαξα σε ξένα φόρουμ και βρήκα να λένε πως έχουν θέμα ορισμένα ps3 κατά 99% όταν δεν μπορούν να τρέξουν βαριά παιχνίδια όπως έγραψα παραπάνω με τα nec tokin chips.Λοιπόν και εγώ αυτό έκανα σήμερα στο πίσω μέρος της μητρικής υπάρχουν 4 nec tokin chips 2 για τον cpu και 2 για την gpu,καταρχάς πρέπει να τα μετρήσουμε με ένα πολυμετρο αλλά όμως εγώ δεν είχα,οπότε άλλαξα τα 2 του cpu με nec tokin από δύο διαφορετικά ps3 fat χωρίς να τα αντικαταστήσω με 4 "tantalum" όπως προτείνουν.Όμως εδώ πρέπει να προσέξουμε γιατί υπάρχουν δύο ειδών nec tokin τα OE128 και τα OE108 όπου πρέπει να αντικατασταθείμε το ίδιο ακριβώς.Αυτά τα chip πέρα από την ελάχιστη ενέργεια που μπορούν να δώσουν όταν είναι ελλατωματικά μπορούν να προκαλέσουν και μόνιμο ylod ,οπότε δεν πρέπει να αφήσουμε και αυτή την περίπτωση.Στην επισκευή χρησιμοποίησα ένα heat gun με δύο σκάλες στους 350 και 500 βαθμούς όπου η αφαίρεση έγινε στους 500 και χρησιμοποίησα και Flux αλλά και καλάι για να κάνω reflow τις συνδέσεις 1
mikele13- Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Ανέβασε και το fan στο 40-44% στο manual mode και θα είσαι πολύ καλύτερα. Το 29% παραειναι λίγο..
Victor Sullivan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Στις 22/6/2019 στις 10:17 ΜΜ, mikele13- είπε Ανέβασε και το fan στο 40-44% στο manual mode και θα είσαι πολύ καλύτερα. Το 29% παραειναι λίγο.. Το έχω βάλει 29% minimum και θερμοκρασία max στους 68C, πολύ είναι ?Σε uncharted 3 7 ώρες δεν ξεπέρασε ο cpu τους 67 και η rsx του 61 με ζέστη στο δωμάτιο
mikele13- Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, Victor Sullivan είπε Το έχω βάλει 29% minimum και θερμοκρασία max στους 68C, πολύ είναι ?Σε uncharted 3 7 ώρες δεν ξεπέρασε ο cpu τους 67 και η rsx του 61 με ζέστη στο δωμάτιο Πολύ ναι υπολόγισε να παίζει 55 με παιχνίδι. Γι'αυτό σου είπα ανέβασε και τσεκαρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα