Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Πριν 7 μήνες περίπου έφαγα 2 πρόστιμα μέσα σε σχεδόν 2 διαδοχικές εβδομάδες στο μετρό ενώ είχα το εισιτήριο πάνω μου επειδή δεν το χτύπησα . Παρότι μίλησα έντονα και αρνήθηκα να δώσω στοιχεία μετά από επιμονή έδωσα το πάσο μου και συμπλήρωσαν τα στοιχεια. Λόγω ενός θανάτου στην οικογένεια δεν ήμουν στην Αθήνα για τους επόμενους μήνες και τώρα κοιμάμαι λίγο δύσκολα τα βράδια σκεφτόμενος ότι παίζει να έφαγα πρόστιμο 600+ . Αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως το πάσο που έδωσα δεν ισχυε καθώς είχα κάνει αλλαγή ταυτότητας γιατί είχα αλλάξει επίθετο και ήμουν πάνω στις μέρες που έπρεπε να παραλάβω τη νέα ταυτότητα από την αστυνομία. Όμως το πάσο ανταποκρινόταν στην παλιά ταυτότητα με το προηγούμενο επίθετο . ερώτηση: 1) το προστίμο λέτε να πέρασε παρότι έδωσα πάσο που έπρεπε να αλλάξω καθώς άλλαζα το επίθετο μου ; 2) αν πέρασε , τώρα που μπορώ να το πληρώσω ; Έχουν περάσει και 7 μήνες και φοβάμαι απίστευτα . Τι κάνω ;;
txcellas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Ας απαντήσουν οι οποίοι ελεγκτές και οδηγοί μετρό έχει το φόρουμ...
ELTASSOS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Αν ηταν απεριοριστων διαδρομων και σε πιασαν πριν ληξει, αν και δεν το χτυπησες εισαι οκ....διαφορετικα τα προστιμα θα κλιμακωθουν με δικαστικα κλπ συν μαυρισμα ποινικου μητρωου εφ ορου ζωης.
green gordon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 34 λεπτά πριν, txcellas είπε ελεγκτές και οδηγοί μετρό έχει το φόρουμ... Και αν μπουν στον κόπο να μας πουν και τι κάνει ο (θείος) από τη Λάρισα που τους έβαλε μέσα να ζουν πλούσια στην καμπούρα μας 1 2
mylo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Βυζμα να στο διαγράψει δεν έχεις; Προεκλογική περίοδος είναι ψαξου
k_w_t Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Αν ηταν απεριοριστων διαδρομων και σε πιασαν πριν ληξει, αν και δεν το χτυπησες εισαι οκ....διαφορετικα τα προστιμα θα κλιμακωθουν με δικαστικα κλπ συν μαυρισμα ποινικου μητρωου εφ ορου ζωης. Αυτο για το ποινικο μητρωο ειναι για γελια.... Ουτε για κληση με αυτοκινητο δεν σου λερωνουν το ποινικο μητρωο... Η κληση ΟΑΣΑ - ΣΤΑΣΥ δεν παει δικαστικα. Απλα το προστιμο θα παει στην εφορια.... και θα σου ερθει μαζι με τοκους... Ασχετο εχεις ΑΦΜ με το παλιο επιθετο ή οχι ? Εαν ναι και δηλωσες την αλλαγη επιθετου στην εφορια θα σε βρουν 101% Πηγαινε να πληρωσεις εστω και τωρα , εαν σου πουν οτι εχουν παει στην εφορια δες τα εισερχομενα μηνυματα στο taxisnet και στα στοιχεια οφειλης σου. Πηγαινε και ζητα ρυθμιση εαν στα εχουν στειλει....
chsam Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 20 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε συν μαυρισμα ποινικου μητρωου εφ ορου ζωης. Εγω ξερω για σταυρωμα ή κρεμαλα σε πλατεια!!!!😂 4
ELTASSOS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, k_w_t είπε Αυτο για το ποινικο μητρωο ειναι για γελια.... Ουτε για κληση με αυτοκινητο δεν σου λερωνουν το ποινικο μητρωο... Η κληση ΟΑΣΑ - ΣΤΑΣΥ δεν παει δικαστικα. Απλα το προστιμο θα παει στην εφορια.... και θα σου ερθει μαζι με τοκους... Ασχετο εχεις ΑΦΜ με το παλιο επιθετο ή οχι ? Εαν ναι και δηλωσες την αλλαγη επιθετου στην εφορια θα σε βρουν 101% Πηγαινε να πληρωσεις εστω και τωρα , εαν σου πουν οτι εχουν παει στην εφορια δες τα εισερχομενα μηνυματα στο taxisnet και στα στοιχεια οφειλης σου. Πηγαινε και ζητα ρυθμιση εαν στα εχουν στειλει.... Καλα πηγαινε παρε βιζα για ΗΠΑ και εισαι μαυρισμενος με το καλημερα. Επισης αποκλειεσαι απο διαγωνισμους ΑΣΕΠ / ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕς ΣΧΟΛΕς ΔΗΜΟΣΙΕς ΘΕΣΕΙΣ.
k_w_t Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, ELTASSOS είπε Καλα πηγαινε παρε βιζα για ΗΠΑ και εισαι μαυρισμενος με το καλημερα. Επισης αποκλειεσαι απο διαγωνισμους ΑΣΕΠ / ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕς ΣΧΟΛΕς ΔΗΜΟΣΙΕς ΘΕΣΕΙΣ. Για κληση σε ΟΑΣΑ ?????? Γελαει το συμπαν.......
chsam Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Καλα πηγαινε παρε βιζα για ΗΠΑ και εισαι μαυρισμενος με το καλημερα. Επισης αποκλειεσαι απο διαγωνισμους ΑΣΕΠ / ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕς ΣΧΟΛΕς ΔΗΜΟΣΙΕς ΘΕΣΕΙΣ. Φιλε μου σοβαρεψου και ψαξτο καλυτερα....τι ειναι αυτα που λες;;;!!!! Καταρχην ακομα και για σοβαροτερα πλημμεληματα ή κακουργηματα , μετα απο καποια χρονια καθαριζει το μητρωο. Δευτερον στον ΑΣΕΠ/δημοσιο ειναι μονο για καταδικες καταχρησης/απιστιας, οικονομικου τυπου και οχι για τα παντα. Ενημερωσου πρωτα https://curia.gr/poies-poines-eggrafontai-sto-poiniko-mitroo-kai-poies-apo-aftes-diagrafontai-meta-tin-parodo-orismenou-xronikou-diastimatos/ Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από chsam 1
ELTASSOS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δεν ειναι η κληση αυτη καθεαυτη, αλλα η ταση για παραβατικη συμπεριφορα, αντικοινωνικοτητα και εκμεταλλευση δημοσιων πορων. Προσβολη νομων θεων και ανθρωπων. Αυτο στιγματιζεται. Δειτε το αλλοως, οι εγκληματιες / πορτοφολαδες/ ναρκεμποροι λαθρο κλπ κλπ νομιζετε πληρωνουν εισιτηριο?...οποτε ο μη πληρωνων αυτοματα θεωρειται πολιτης γ κατηγοριας τουλαχιστον.
asmilon Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 56 λεπτά πριν, Best12 είπε Πριν 7 μήνες περίπου έφαγα 2 πρόστιμα μέσα σε σχεδόν 2 διαδοχικές εβδομάδες στο μετρό ενώ είχα το εισιτήριο πάνω μου επειδή δεν το χτύπησα . [] Γιατι δηλωνεις με παραπονο οτι εφαγες προστιμο ενω ειχες εισιτήριο που "δεν ειχες χτυπησει"; Περιμενες το πολυ να σου τραβηξουν το αυτι και να σου πουν αλλη φορα να το χτυπας; Αφου δε το χτυπησες ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν προστιμο, ποσο μαλλον οταν αμετανοητα την επομενη εβδομαδα παλι πηγες να την σκαπουλαρεις χωρις εισιτηριο. Τουλαχιστον μετα την δευτερη φορα φανταζομαι δε το ξαναδοκιμασες σωστα; 4 4
ELTASSOS Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, asmilon είπε Γιατι δηλωνεις με παραπονο οτι εφαγες προστιμο ενω ειχες εισιτήριο που "δεν ειχες χτυπησει"; Περιμενες το πολυ να σου τραβηξουν το αυτι και να σου πουν αλλη φορα να το χτυπας; Αφου δε το χτυπησες ειναι υποχρεωμενοι να σου δωσουν προστιμο, ποσο μαλλον οταν αμετανοητα την επομενη εβδομαδα παλι πηγες να την σκαπουλαρεις χωρις εισιτηριο. Τουλαχιστον μετα την δευτερη φορα φανταζομαι δε το ξαναδοκιμασες σωστα; Πεστα...ολοι οι συστηματικοι λουφατζηδες το παιζουν παρθενες. 3
SakafliaC Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 21 λεπτά πριν, green gordon είπε Και αν μπουν στον κόπο να μας πουν και τι κάνει ο (θείος) από τη Λάρισα που τους έβαλε μέσα να ζουν πλούσια στην καμπούρα μας Σε παράνοια είστε κάποιοι έτσι? 1 1
k_w_t Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Η κλησεις σε τι ποσο ηταν ? 72€ η καθε μια ? Υπολογιζε x10.. γυρω στα 1440€. συνηθως εμφανιζονται μετα 18 μηνες... Θα πανε στο δικαστικο τμημα της ΔΟΥ στην οποια ανηκεις.. Οχι σε κανονικο δικαστηριο... Εαν δεν τα πληρωσεις και εκει μετα θα εχεις θεμα με κατασχεση (λογαριασμων ,περιουσιας) Τα υπολοιπα για VISA ποινικο μητρωο ΑΣΕΠ Στρατιωτικες Σχολες θα τα λεω στο παιδι μου για να τρωει το φαϊ του.... 16 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε Πεστα...ολοι οι συστηματικοι λουφατζηδες το παιζουν παρθενες. Για δες ποιος το εγγραψε αυτο..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις