Jeiko_22 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Kostasspil είπε Ξέρει κανένας αν αφορά και τις lite εκδόσεις των μοντέλων που αναγράφονται; Όχι, δε τις αφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexioannou Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Φτου......και εχω ενα mate 10 lite. Παραλιγο....... Εχω ζησει 3 χρονια με Android 6 Θα επιβιωσω.......... Θα σεβεστε...... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis Deutschland Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Ήταν αναμενωμενο ότι η Google δεν θα σκότωνε την Huawei.Δεν θα ήθελε να δει την κινεζική εταιρια να έχει δικό της λειτουργικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsospal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Εγω σκεφτομαι την αγορα mate 20pro.Να το παρω η να κοιταξω για κατι αλλο?Θα ειναι αχρηστο μετα την Q?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Ακομα μια λιστα απο Huawei, κρατώ μικρο καλάθι. Το emui 9.1 ακομα το περιμένουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JcD Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 7 ώρες πριν, mitsospal είπε Εγω σκεφτομαι την αγορα mate 20pro.Να το παρω η να κοιταξω για κατι αλλο?Θα ειναι αχρηστο μετα την Q?? Άχρηστο ήταν απ'οταν βγήκε. Πάρε note 9 στα ίδια λεφτά, είμαι πρώην κάτοχος και των δύο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Προβλέπω να δίνει android Q η huawei πιο γρήγορα και από τα Pixel φέτος προκειμένου να προλάβει τις προθεσμίες, χαχα. Πάντως πρώτη φορά μαθαίνουμε επίσημα τόσο γρήγορα ποιες συσκευές της σκοπεύει να αναβαθμίσει με νέα έκδοση Android. 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 8 ώρες πριν, Talepwros είπε Ακομα μια λιστα απο Huawei, κρατώ μικρο καλάθι. Το emui 9.1 ακομα το περιμένουμε. Τι εννοείς; Στο p30 pro μου το έχω ήδη πάρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Demon Lord είπε Τι εννοείς; Στο p30 pro μου το έχω ήδη πάρει Επειδη έχεις P30, εμείς που απλα εχουμε κινητο απο τη λιστα που θα πάρει emui 9.1 ακομα τίποτα. Κατοχος Honor Play. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zananiro Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Talepwros είπε Επειδη έχεις P30, εμείς που απλα εχουμε κινητο απο τη λιστα που θα πάρει emui 9.1 ακομα τίποτα. Κατοχος Honor Play. Ιούλιο αναμένεται να αναβαθμιστεί η σειρά P20, Αύγουστο οι σειρές mate 10, P10, οπότε υπολόγιζε περίπου τον Αύγουστο. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από zananiro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 και το P9 θα έπαιρνε την 8 (βγήκε με 6 και αναβαθμίστηκε σε 7) αλλά τελικά 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του η ναυαρχίδα του 2016 δεν αναβαθμίστηκε σε 8 (προς όφελος του παρόμοιου P10 προφανώς). Και αυτά σε εποχές παχιών αγελάδων. The north remembers 😠😠 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasaras21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Κρίμα για αυτούς που πουλήσανε κοψοχρονια το P30 pro τους φοβούμενοι τις απειλές εξ'Αμερικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Balantakos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Thanasaras21 είπε Κρίμα για αυτούς που πουλήσανε κοψοχρονια το P30 pro τους φοβούμενοι τις απειλές εξ'Αμερικής. Οσοι πουλησαν το p30 εχουν προβλημα μεγαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanasaras21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, Balantakos είπε Οσοι πουλησαν το p30 εχουν προβλημα μεγαλο. Ε ναι ρε φίλε σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις δες δρας με πανικό. Περιμένεις λιγο να καταλαγιάσει η σκόνη και το πολύ πολύ το σκοτώνεις λίγο μετά αν θες, αλλά να είσαι σίγουρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sinistargr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) ολα αυτά ειναι παρηγοριά στον άρρωστο, τα λένε για να μην πετάξει ο κόσμος τα κινητά του, και ωραία το έβαλα το Q μετά τι ? ποιος μου εγγυάται ότι θα έχω υποστήριξη από google ? είδατε ότι ολα ειναι στον αέρα, και οτι κάποιο λάκκο έχει η φάβα ? Και στην τελική ένα κινητό όπως όλα τα άλλα είναι, το πολύ-πολύ να το πετάξουμε και να πάρουμε κάποιο άλλο, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά θα είναι Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από sinistargr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα