Προς το περιεχόμενο

Επιβεβαιώθηκε από την Huawei ότι το P30 Pro και άλλες 15 συσκευές της θα λάβουν το Android Q

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Ακομα μια λιστα απο Huawei, κρατώ μικρο καλάθι. Το emui 9.1 ακομα το περιμένουμε. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, mitsospal είπε

Εγω σκεφτομαι την αγορα mate 20pro.Να το παρω η να κοιταξω για κατι αλλο?Θα ειναι αχρηστο μετα την Q??

Άχρηστο ήταν απ'οταν βγήκε. Πάρε note 9 στα ίδια λεφτά, είμαι πρώην κάτοχος και των δύο.

• Like 1

Προβλέπω να δίνει android Q η huawei πιο γρήγορα και από τα Pixel φέτος προκειμένου να προλάβει τις προθεσμίες, χαχα. Πάντως πρώτη φορά μαθαίνουμε επίσημα τόσο γρήγορα ποιες συσκευές της σκοπεύει να αναβαθμίσει με νέα έκδοση Android. 😉

• Like 1

8 ώρες πριν, Talepwros είπε

Ακομα μια λιστα απο Huawei, κρατώ μικρο καλάθι. Το emui 9.1 ακομα το περιμένουμε. 

Τι εννοείς; Στο p30 pro μου το έχω ήδη πάρει

Επισκέπτης
Μόλις τώρα, Demon Lord είπε

Τι εννοείς; Στο p30 pro μου το έχω ήδη πάρει

Επειδη έχεις P30, εμείς που απλα εχουμε κινητο απο τη λιστα που θα πάρει emui 9.1 ακομα τίποτα. Κατοχος Honor Play. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Talepwros είπε

Επειδη έχεις P30, εμείς που απλα εχουμε κινητο απο τη λιστα που θα πάρει emui 9.1 ακομα τίποτα. Κατοχος Honor Play. 

Ιούλιο αναμένεται να αναβαθμιστεί η σειρά P20, Αύγουστο οι σειρές mate 10, P10, οπότε υπολόγιζε περίπου τον Αύγουστο. 

Επεξ/σία από zananiro

και το P9 θα έπαιρνε την 8 (βγήκε με 6 και αναβαθμίστηκε σε 7) αλλά τελικά 2 χρόνια μετά την κυκλοφορία του η ναυαρχίδα του 2016 δεν αναβαθμίστηκε σε 8 (προς όφελος του παρόμοιου P10 προφανώς). Και αυτά σε εποχές παχιών αγελάδων. 

The north remembers 😠😠

spacer.png

1 ώρα πριν, Thanasaras21 είπε

Κρίμα για αυτούς που πουλήσανε κοψοχρονια το P30 pro τους φοβούμενοι τις απειλές εξ'Αμερικής.

Οσοι πουλησαν το p30 εχουν προβλημα μεγαλο.

7 λεπτά πριν, Balantakos είπε

Οσοι πουλησαν το p30 εχουν προβλημα μεγαλο.

Ε ναι ρε φίλε σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις δες δρας με πανικό. Περιμένεις λιγο να καταλαγιάσει η σκόνη και το πολύ πολύ το σκοτώνεις λίγο μετά αν θες, αλλά να είσαι σίγουρος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ολα αυτά ειναι παρηγοριά στον άρρωστο, τα λένε για να μην πετάξει ο κόσμος τα κινητά του, και ωραία το έβαλα το Q μετά τι ?  ποιος μου εγγυάται ότι θα έχω υποστήριξη από google ? είδατε  ότι ολα ειναι στον αέρα, και οτι κάποιο λάκκο έχει η φάβα ? Και στην τελική ένα κινητό όπως όλα τα άλλα είναι, το πολύ-πολύ να το πετάξουμε και να πάρουμε κάποιο άλλο, ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά θα είναι

Επεξ/σία από sinistargr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...