sanaeriko Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Έμενα στην περιοχή του Ζωγράφου από το 1991 εως το 2015. Μια ολόκληρη ζωή. Μετά από 4 χρόνια έτυχε να βρεθώ στην περιοχή για κάποια δουλειά και περπάτησα στους δρόμους που περπατούσα πιτσιρικάς. Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Όλες οι μυρωδιές και οι ήχοι ήταν εκεί, όλες οι αναμνήσεις επίσης. Πέρασε από μπροστά μου σε δευτερόλεπτα ένα απίστευτο flashback νοσταλγίας. Συγκινήθηκα. Μπορεί να μένω σε "καλύτερη" περιοχή τώρα αλλά μια βόλτα εκεί μου δημιούργησε τόσα όμορφα συναισθήματα που ξανανιωσα παιδί. Σας λείπει η γειτονιά σας; 8
zx1234r Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Για αυτό ακριβώς το λόγο έχω τον κομμωτή τον οδοντίατρο και τον φυσιοθεραπευτή στην παλιά μου γειτονιά...... 2
tsofras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, AtiX είπε Μπα την βλέπω κάθε μέρα... Και εγώ , τα παιδιά μου πάνε στο ίδιο δημοτικό που πήγα και εγώ , σκέφτηκα σε κάποια φάση να φύγω αλλά τελικά το μετάνιωσα και έμεινα εδώ 1
*nenya* Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 41 minutes ago, zx1234r said: Για αυτό ακριβώς το λόγο έχω τον κομμωτή τον οδοντίατρο και τον φυσιοθεραπευτή στην παλιά μου γειτονιά...... X-) κι εγω την κομμωτρια μου! Μου λειπει η παλια μου γειτονια, κι ας χρειαζεται διαδρομή με λεωφορειο και μετα μετρο για να βρεθεις στο κεντρο. Εχει μια αισθηση γειτονιάς, χωριου, ηρεμιας, δεν εχει πολυκατοικιες, εχει ακομα άπλα και το παρκο Τριτση ειναι σε αποσταση λιγων λεπτων με τα ποδια. Ισως καποτε να γυρισω... 5
AtiX Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, *nenya* είπε X-) κι εγω την κομμωτρια μου! Μου λειπει η παλια μου γειτονια, κι ας χρειαζεται διαδρομή με λεωφορειο και μετα μετρο για να βρεθεις στο κεντρο. Εχει μια αισθηση γειτονιάς, χωριου, ηρεμιας, δεν εχει πολυκατοικιες, εχει ακομα άπλα και το παρκο Τριτση ειναι σε αποσταση λιγων λεπτων με τα ποδια. Ισως καποτε να γυρισω... Α ρε κοντοχωριανη... 1
mclein² Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 43 λεπτά πριν, *nenya* είπε X-) κι εγω την κομμωτρια μου! Μου λειπει η παλια μου γειτονια, κι ας χρειαζεται διαδρομή με λεωφορειο και μετα μετρο για να βρεθεις στο κεντρο. Εχει μια αισθηση γειτονιάς, χωριου, ηρεμιας, δεν εχει πολυκατοικιες, εχει ακομα άπλα και το παρκο Τριτση ειναι σε αποσταση λιγων λεπτων με τα ποδια. Ισως καποτε να γυρισω... Νεα Λιοσια FTW !!!! 1
txcellas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Εννοείται. Ειδικά απο εμάς, τα παιδια της επαρχίας! 1 1
Phoenix7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Όπως είπε και ο Μαζω Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από Phoenix7 5
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 35 χρονια στην ιδια γειτονια δυο φορες φυγαμε απο το πατρικο ( το οποιο ειναι της μανας μου βασικα 😛 ) την μια φορα πηγαμε 300 μετρα πιο πανω και την δευτερη 500 χαχα. Περναω καθε μερα σχεδον απο το γυμνασιο λυκειο που πηγαινα και το δημοτικο, στο δημοτικο πολλες φορες κοντοστεκομαι και χαζευω τα πιτσιρικια που παιζουν και θημαμε τα δικα μου παιδικα χρονια
Miracle Worker Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμένα έχει γίνει κωλος. Χτιστηκαν ολες οι αλανες, τα παλια σπιτακια γκρεμιστηκαν και εγιναν μοδερνα κτιρια, τα δεντρα κοπηκαν, ανοιξαν ξενυχταδικα και καφετεριες τριγυρω, airbnb, βρωμια, φασαρια, γκραφιτιζ και συνθηματα παντου απο τον καθε πικραμενο, χαλι μαυρο. *Επίσης μου κάνει εντύπωση που περνάω απο κάτι ωραιότατα ισόγεια που νοίκιαζαν οικογένειες παιδικών φίλων και είναι εγκαταλελλειμένα. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από Miracle Worker 3
stelios18120 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Εμένα έχει γίνει κωλος. Χτιστηκαν ολες οι αλανες, τα παλια σπιτακια γκρεμιστηκαν και εγιναν μοδερνα κτιρια, τα δεντρα κοπηκαν, ανοιξαν ξενυχταδικα και καφετεριες τριγυρω, βρωμια, φασαρια, γκραφιτιζ και συνθηματα παντου απο τον καθε πικραμενο, χαλι μαυρο. Νέα Υόρκη έμενες μικρός; 😂😋
k_w_t Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, AtiX είπε Μπα την βλέπω κάθε μέρα... Μια απο τα ιδια .... Μενω στο ιδιο σπιτι απο οταν γεννηθηκα.... 40+ χρονια Μονο στο στρατο εφυγα και 6 μηνες που συγκατοικησα με μια κοπελα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα