Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gatilaras είπε

Παντως το starletακι μου (12v inj) ep82 δουλευε πολυ καλα με 10-40w της eneos και το high mileage της castrol. Βεβαια το high mileage πηγε για πεταμα μετα απο 400χλμ γιατι εκαψα τη 2η και ευτυχως τελευταία φλατζα λογω κολλημενου θερμοστατη. Τωρα δουλευω με eneos 10-40 με μοτερ και κορμο σφαγμενο δις(ειναι στο οριο ο κινητηρας) δουλευει αθορυβα,δεν τσιμπαει και αντεχουν χλμ. Για καταναλωση δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι εχω πρεσσαρει τον ρυθμιστή πιεσης και εχω βαλει κ χταπόδι,περπαταει πολυ καλυτερα απο τερμα μαμα αλλα οσο βαρυτερο το ποδι τοσο πιο πεινασμενο το μοτερ χεχεχεχε..

Δηλαδή εσύ λες eneos; 

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω εχω μείνει ευχαριστημένος. Τα πηρα κατ'αναγκη την πρωτη φορα και κυριολεκτικά μια δοκιμη με επεισε. Θεωρω ομως οτι τα castrol η σειρα high mileage ειδικα για παλιοτερους κινητήρες ισως να ειναι ενα σκαλι πανω,απλα δεν προλαβα να τα δοκιμασω.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Gatilaras είπε

Εγω εχω μείνει ευχαριστημένος. Τα πηρα κατ'αναγκη την πρωτη φορα και κυριολεκτικά μια δοκιμη με επεισε. Θεωρω ομως οτι τα castrol η σειρα high mileage ειδικα για παλιοτερους κινητήρες ισως να ειναι ενα σκαλι πανω,απλα δεν προλαβα να τα δοκιμασω.

Τα  castrol τα φοβάμαι, πελάτης μας λέει ότι γίνονται στην Σίνδο. 

Καλύτερα λάδι απευθείας από την χώρα παραγωγής. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vairass είπε

Τα  castrol τα φοβάμαι, πελάτης μας λέει ότι γίνονται στην Σίνδο. 

Καλύτερα λάδι απευθείας από την χώρα παραγωγής. 

Μπορει. Εγω τα ειχα παραγγειλει ονλαιν απο μαγαζι γιατι ειχε προσφορα τα 4λ και παρελαβα 4 μονοκιλα με ξενες ετικετες και πουθενα ελληνικα. Πολυ πιθανόν να τα ειχε βγαλει προσφορα επειδη ηταν παλιο στοκ.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Gatilaras είπε

Μπορει. Εγω τα ειχα παραγγειλει ονλαιν απο μαγαζι γιατι ειχε προσφορα τα 4λ και παρελαβα 4 μονοκιλα με ξενες ετικετες και πουθενα ελληνικα. Πολυ πιθανόν να τα ειχε βγαλει προσφορα επειδη ηταν παλιο στοκ.

Η αυτό η έκανε δικιά του εισαγωγή. 

Μαγαζί θυμάσαι; 

Δημοσ.

Προσωπική μου γνώμη - το ψειρίζεις πολύ το πράγμα χωρίς λόγο.

Για τόσο παλιό αμάξι όποιο σύγχρονο λάδι και να βάλεις σίγουρα θα υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις του.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, turbat0s είπε

Προσωπική μου γνώμη - το ψειρίζεις πολύ το πράγμα χωρίς λόγο.

Για τόσο παλιό αμάξι όποιο σύγχρονο λάδι και να βάλεις σίγουρα θα υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις του.

Δεν είπα το αντίθετο.... Απλά κάποιοι έχουν κάνει δοκιμές σίγουρα οπότε ίσως μας πούνε τι και πως. 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στο Mazda 6 που αντικατέστησε το Honda Accord , βάζω λάδι Eneos Premium 10/40 και αλλαγή κάθε 8000 χιλιόμετρα με φίλτρο (5€)

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Στο Mazda 6 που αντικατέστησε το Honda Accord , βάζω λάδι Eneos Premium 10/40 και αλλαγή κάθε 8000 χιλιόμετρα με φίλτρο (5€)

Δουλεύει κσλα με το λάδι αυτό;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vairass είπε

Δουλεύει κσλα με το λάδι αυτό;

Γιατί να μήν δουλέυει επειδή είναι 10/40; 

Συμβουλεύτηκα το βιβλίο κατασκευαστή πρίν τη επιλογή. Το πήρα μεταχειρισμένο το αμάξι. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Γιατί να μήν δουλέυει επειδή είναι 10/40; 

Συμβουλεύτηκα το βιβλίο κατασκευαστή πρίν τη επιλογή. Το πήρα μεταχειρισμένο το αμάξι. 

Απλά ρώτησα για την μάρκα οκ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...