Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν φέτος το καλοκαίρι θα κάνω κάποια χιλιόμετρα παραπάνω ( 500 κάθε σαββατοκύριακο περίπου). 

Για δώστε κάνα καλό λάδι να βάλω να αντέχει... 

Αλλαγή κάνω ανά 5000-6000 βρέξει χιονίσει... 

Toyota corolla 1.3 1998

Επεξ/σία από vairass
  • Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ότι και να βάλεις δεν πρόκειται να πάθει τίποτα για τα χιλιόμετρα που θα το αλλάζεις. Πάρε το ποιο φτηνό που να πληρεί τις προδιαγραφές. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, thanasisxask είπε

Ότι και να βάλεις δεν πρόκειται να πάθει τίποτα για τα χιλιόμετρα που θα το αλλάζεις. Πάρε το ποιο φτηνό που να πληρεί τις προδιαγραφές. 

Με τέτοια ζέστη ίσως πάθει αυτό σκέφτομαι... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vairass είπε

Λοιπόν φέτος το καλοκαίρι θα κάνω κάποια χιλιόμετρα παραπάνω ( 500 κάθε σαββατοκύριακο περίπου). 

Για δώστε κάνα καλό λάδι να βάλω να αντέχει... 

Αλλαγή κάνω ανά 5000-6000 βρέξει χιονίσει... 

Toyota corolla 1.3 1998

Βαλε οτι θες αρκει το api να ειναι sn και πανω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πληρεί τις προδιαγραφές , πάντως εάν δεν το ξεσκίζεις το μοτέρ , σε παίρνει να τα αλλάζεις και στις 8000-8500 χιλιόμετρα , εννοείται μαζί με φίλτρο λαδιού σε κάθε αλλαγή.

Τι βάζεις ημισυνθετικό ή φουλ συνθετικό ;

Επεξ/σία από meletis_m
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, meletis_m είπε

Να πληρεί τις προδιαγραφές , πάντως εάν δεν το ξεσκίζεις το μοτέρ , σε παίρνει να τα αλλάζεις και στις 8000-8500 χιλιόμετρα , εννοείται μαζί με φίλτρο λαδιού σε κάθε αλλαγή

Δεν το πάω τόσο ειναι παλιό... 200 χιλιάδες έχω. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και το δικό μου clk του 1998 είναι με 306.000χλμ αλλά αλλαγή λαδιών κάνω κάθε 15.000χλμ στο περίπου.Την τελευταία φορά τα άλλαξα μετά από 19.000χλμ.Φουλ συνθετικά.Ποτε δεν είχα πρόβλημα.Και ανεβοκατέβαινα Γερμανία πόσες φορές κατακαλόκαιρο με 40 βαθμούς από Ουγγαρια και μετα,μέσα σε ένα 24ωρο.

Όπως σου είπαν επειδη θα κάνεις κάποια χλμ παραπάνω με ζέστη δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάλεις κανένα ειδικό λάδι.

Ότι σου προτείνει ο κατασκευαστης.

Δημοσ.

Βαλε ότι έβαζες, αυτά τα χιλιόμετρα δε θα το κουράσουν το λαδι γιατι θα ειναι αερατα και όχι πόλης.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, jmmys είπε

Και το δικό μου clk του 1998 είναι με 306.000χλμ αλλά αλλαγή λαδιών κάνω κάθε 15.000χλμ στο περίπου.Την τελευταία φορά τα άλλαξα μετά από 19.000χλμ.Φουλ συνθετικά.Ποτε δεν είχα πρόβλημα.Και ανεβοκατέβαινα Γερμανία πόσες φορές κατακαλόκαιρο με 40 βαθμούς από Ουγγαρια και μετα,μέσα σε ένα 24ωρο.

Όπως σου είπαν επειδη θα κάνεις κάποια χλμ παραπάνω με ζέστη δεν σημαίνει ότι πρέπει να βάλεις κανένα ειδικό λάδι.

Ότι σου προτείνει ο κατασκευαστης.

1.3 μοτερακι φοράει... Άλλο πράγμα το δικό σου... Άλλη κατηγορία :)

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, vairass είπε

Δεν το πάω τόσο ειναι παλιό... 200 χιλιάδες έχω. 

Εγώ στο Honda είχα 450.000 και στο παραπάνω διάστημα έκανα αλλαγές λαδιών μαζί με φίιλτρο

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Εγώ στο Honda είχα 450.000 και στο παραπάνω διάστημα έκανα αλλαγές λαδιών μαζί με φίιλτρο

Εννοείται και φίλτρο μάλιστα καλό όχι χαζομάρες 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, toyo73 είπε

Το 4E-FE φοραει;

Ναι ότι φοράνε και τα 96-97-98-99...

2000 αλλάζει νομίζω σε vvts 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vairass είπε

Με τέτοια ζέστη ίσως πάθει αυτό σκέφτομαι... 

Δεν παθαίνει τιποτα απο την ζέστη, το κρύο να φοβάσαι. Ένα νορμάλ λαδάκι 5W-30 και είσαι μια χαρά.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...