Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας ανεμιστήρας σε ένα κλειστό αυτοκίνητο, ακόμα και με ελάχιστα ανοιχτά παράθυρα δεν βοηθάει σε αυτές τις περιπτώσεις. Εγώ θα έπαιρνα μία απλή ηλιοπροστασία για μπρος και πίσω παρμπρίζ ή έστω μία κουκούλα προστασίας.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Doubt είπε

Μπάαα....

Δες το βίντεο που έχει στη σελίδα.

:P

Δεν ειναι διαθεσιμο μου λεει .

12 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Ένας ανεμιστήρας σε ένα κλειστό αυτοκίνητο, ακόμα και με ελάχιστα ανοιχτά παράθυρα δεν βοηθάει σε αυτές τις περιπτώσεις. Εγώ θα έπαιρνα μία απλή ηλιοπροστασία για μπρος και πίσω παρμπρίζ ή έστω μία κουκούλα προστασίας.

Κουκουλα καθε μερα ειναι μπελας....

Δημοσ.

Θα βαλεις το νομιμο σταδιο φιμε στα τζάμια,θα βάλεις ανεμοθραυστες και θα σκας ισα ενα με δυο τζάμια,θα πάρεις μια ηλιοπροστασία και ...... τέλος.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgerapp είπε

Θα βαλεις το νομιμο σταδιο φιμε στα τζάμια,θα βάλεις ανεμοθραυστες και θα σκας ισα ενα με δυο τζάμια,θα πάρεις μια ηλιοπροστασία και ...... τέλος.

Εχω βαλει μεμβρανες εκτος το παρπριζ βεβαια,

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διάβασε και τα σχόλια...

Θέμα 1ο...Το τζάμι δεν επιτρέπει στα μινι φωτοβολταΐκά να λειτουργήσουν σωστά.

Θέμα 2ο... Ή θα έχεις 2, ένα από κάθε πλευρά ή θα πρέπει να κάνεις τη διαδικασία τοποθέτησης ανάλογα την πλευρά που είναι ο ήλιος.

Θέμα 3ο... Τις μεσημβρινές ώρες που ο ήλιος είναι ψηλά, πρέπει να το βάλεις στην ηλιοροφή. :P

Υ.Γ. κι αν ο ήλιος είναι φάτσα ή τον έχεις πλάτη...χαιρετίσματα.

Κάποιο μοντέλο είχε ένα σύστημα...νομίζω το Prius

Υ.Γ.2

Oh yes!

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εχω βαλει μεμβρανες εκτος το παρπριζ βεβαια,

Ωραίος,κανε και τα αλλα και τελείωσε.

Μεγαλο ρολο η ηλιοπροστασία (τον μεγαλύτερο) η οποια φυσικα θα μπαίνει σωστά,δηλαδη θα προστατεύει το ταμπλό και θα μένει ψηλά,οχι κατι πεταμενες στο τιμόνι,θα βεντουζαρεις η θα ανοίγεις τα σκιάδια να μενει στο τζάμι.

Και φυσικα το σκασιμο στα τζάμια,αλλα για αυτο λεω ανεμοθραυστες,να μη φαίνεται.

Επεξ/σία από georgerapp
  • Like 1
Δημοσ.

Εχω φιμέ ζελατίνες και με μια ηλιοπροστασία των 2 ευρω  γίνεται φοβερή δουλεια... Εντάξει δεν είναι οι πιό νόμιμες αλλα ούτε και απο αυτες που δεν βλεπεις να παρκαρεις το βραδυ κάνουν όμως θαυματα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/6/2019 στις 2:05 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε

Κατι τετοιο ....Εχει δοκιμασει καποιος ?

Το να είναι το αμαξι 9 ωρες στον ηλιο δεν είναι και το καλυτερο .

https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=m4084.l1313&_nkw=Car+Solar+Sun+Powered+System+Cooler+Auto+Air+Cool+Window+Ventilation+Fan+Vent

Δημοσ.

Νοικιασε κλειστό πάρκινγκ.εγω απορώ που οι πιο πολλοι παίρνετε ακριβά αυτοκίνητα και τα έχετε στον ήλιο στον δρόμο.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mp123 είπε

Νοικιασε κλειστό πάρκινγκ.εγω απορώ που οι πιο πολλοι παίρνετε ακριβά αυτοκίνητα και τα έχετε στον ήλιο στον δρόμο.

Οταν το χρησιμοπιεις καθημερινα στη δουλεια δεν ειναι δνατον οταν δεν υπαρχει εεκι κοντα κατι .Στο σπιτι εχω ημιυπαιθριο γκαραζ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Οταν το χρησιμοπιεις καθημερινα στη δουλεια δεν ειναι δνατον οταν δεν υπαρχει εεκι κοντα κατι .Στο σπιτι εχω ημιυπαιθριο γκαραζ.

Εαν ειναι δικο σου βαλε μια τεντα..εγω σοβαρα αυτο θα εκανα . εκεί που βάζεις το αυτοκίνητο το ίδιο .    Επισεις ηλιοπροστασία στο ταμπλό.εγω οπότε παρκάρω έξω πάντα βάζω ηλιοπροστασία.φυσικα όλα τα αυτοκίνητα τα είχα με φίμε.η κουκούλα κακό θα του κάνει.θα ζεσταθεί το καλοκαίρι πιο πολύ.οποτε πάω Πειραιά για δουλειές έχει με 5 ευρώ όλη την ημέρα.

Επεξ/σία από mp123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...