Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, kostas12ldb είπε

Και τελικά το πραγματικό "ινοβέσιο" που περίμεναν όλοι, δεν ήρθε από Κορέα ή Αμούρικα...

Το θέμα ενέργειας είναι ουσιαστικά το τελευταίο μεγάλο πρόβλημα των έξυπνων συσκευών.

Για εμενα ειναι το θεμα τιμης τους

Δημοσ.

Καλό είναι όμως Πόση θα είναι η διάρκεια ζωής ? τι να το κάνεις αν αυτή είναι να μειωθεί πολύ γρήγορα ?

Στήν τεχνολογία στίς μπαταρίες αντίθετα με τα ίδια τα κινητά,δεν έχουμε δει σημαντικά τεχνολογικά βήματα εδω και χρόνια,περιμένω να δούμε επιτέλους νέων τύπων μπαταρίες που να κρατάνε πολύ περισσότερο καιρό .

Δημοσ.

Νομίζω πως αν υπήρχε τεχνολογία ταχυφόρτισης τέτοιου επιπέδου, πρώτες οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα την είχαν εφαρμόσει, για να φορτίζουν σε μερικά λεπτά αντί για μερικές ώρες τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα λύνοντας έτσι το θέμα της αυτονομίας.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, bahamut_zero είπε

Για εμενα ειναι το θεμα τιμης τους

Προς το παρόν υπάρχουν ωραίες και οικονομικές λύσεις (από Κίνα βεβαίως βεβαίως)!
Τώρα, αν πάρουν κι αυτοί ψηλά τον αμανέ, είδομεν!

Δημοσ.

Κατι τέτοιες λύσεις θα ειχαν νοημα αν η μπαταρία εβγαινε ωστε σε 10-12 μήνες να έβαζες αλλη. 

Γιατι με τοσο ισχυρες φορτισεις είναι 100% βέβαιο οτι η μπαταρία φθηρεται πολυ γρήγορα. 

Και στα αυτοκίνητα γίνεται. Απλα οι μπαταρίες κοστιζουν κατι 1000αδες ευρω γι αυτο αποφεύγεται η τοσο ταχυτατη φορτιση εκεί. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexandros9019 είπε

Και τώρα;; Πάει η δικαιολογία του "δεν πρόλαβα να το φορτίσω αγάπη μου";; 

μπαααα, ειναι θεμα νοοτροπιας! και 5 δευτερολεπτα να κανει να φορτιζει, θα ακουσεις το...ξεχασα!

1 ώρα πριν, alexandros9019 είπε

Και τώρα;; Πάει η δικαιολογία του "δεν πρόλαβα να το φορτίσω αγάπη μου";; 

μπαααα, ειναι θεμα νοοτροπιας! και 5 δευτερολεπτα να κανει να φορτιζει, θα ακουσεις το...ξεχασα!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilias_egw είπε

Νομίζω πως αν υπήρχε τεχνολογία ταχυφόρτισης τέτοιου επιπέδου, πρώτες οι αυτοκινητοβιομηχανίες θα την είχαν εφαρμόσει, για να φορτίζουν σε μερικά λεπτά αντί για μερικές ώρες τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα λύνοντας έτσι το θέμα της αυτονομίας.

Έχεις αντιληφθεί ότι οι μπαταρίες σε αυτοκίνητο δεν είναι 3-4Ah έτσι?

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilias_egw είπε

Θα έλεγα ότι υπάρχει
sad.gif.76e37977c02eaac62ee687cab8120b68.gif

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά ΜΗΝ το φορτίζεται κοντά σας γιατί οι μνήμες είναι νωπές... 😂😂😂

8F9B887E-D5F6-4BB9-93C9-B6DBDA3BB927.jpeg

Επεξ/σία από Looter

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...